Jak komunikovat s mužem ve znamení Raka

Jak komunikovat s mužem ve znamení Raka
Raci jsou známí jako nejromantičtější znamení zvěrokruhu. Jsou oddaní, laskaví a romantičtí. Mnoho žen sní o tom, že se seznámí s mužem jako je Rak. Je však vztah s mužem ve znamení Raka opravdu tak ideální?

Po jaké ženě muž Rak touží

Raci jsou velmi obětaví. Přítel ve znamení Raka vás zasype pozorností a dárky při každé příležitosti, kterou dostane. Ale nebuďte překvapeni, když od vás bude očekávat totéž. Pravděpodobně také nebude dlouho otálet s otázkou společného bydlení a dalších závazků. Jakmile se Rak zamiluje, myslí to opravdu vážně. Je stoprocentně věrný a vše činí s myšlenkou na společnou budoucnost. 

Pokud Rak získá vaši důvěru, rád se s vámi podělí o své nejhlubší myšlenky. Schopnost otevřít se a vést upřímné rozhovory je jednou z důležitých vlastností, které Raci ve svých vztazích vyžadují. Hloubka vztahu je u nich rozhodující. Partnerce, která je pozorná a vnímavá, zůstane Rak oddaný navždy.

Jak tedy komunikovat s mužem ve znamení Raka? 

Rak je empatický, vnímavý a velmi bystrý. Je zmatený, když lidé něco předstírají a navenek se chovají jinak, než jakými jsou uvnitř. Když s ním budete sdílet své vnitřní pocity, roztaje v něm kus ledu. Bude se cítit sebevědomě a dokáže s vámi rychle navázat kontakt. 

Buďte opravdová

Před mužem narozeným ve znamení Raka nemusíte nic hrát. Stačí když budete sama sebou. Chovejte se zcela přirozeně a nenuceně. Povídejte si s ním o tom, co vás zajímá a na nic netlačte. Budete-li cokoliv předstírat, muž Rak na to dříve nebo později stejně přijde.

Buďte přátelská

Raci mají rádi, když je vyzvete a povídáte si s nimi. Otevřenost a přátelská povaha je dokáže zaujmout mnohem víc než dokonalý outfit. Začněte uvolněným rozhovorem o tom, co vás oba zajímá. Nemáte-li ze začátku společné téma, mluvte prostě o tom, co se aktuálně děje. Umožní vám to prozkoumat jeho myšlenky a zjistit, o čem chce diskutovat.

Buďte laskavá

Raci jsou velmi citliví a proto ocení, budete-li příjemná a laskavá. Často propadají náladám ostatních, a proto vedle sebe potřebují někoho, kdo je občas obejme a uklidní. Pokud si všimnete, že je právě na dně, ukažte mu, že máte pochopení pro jeho pocity.  Když s ním budete sdílet svůj soucit, zcela se vám oddá.

Komunikujte celým svým tělem

Raci citlivě vnímají každý pohyb vašeho těla. Pokud budete mít při rozhovoru s Rakem ruce zkřížené přes hrudník nebo založené za zády, vycítí z vás nejistotu a s největší pravděpodobností se odtáhne. Nalaďte se na jeho tělo a nechte se jím vést. Pokud si všimnete, že je k vám otevřený, odpovězte podobným způsobem. 

Na nic netlačte

V rozhovoru s Rakem není kam spěchat. Rak ocení tiché chvíle, nesmělé doteky a dlouhé intimní pohledy. Je trpělivý a rád si užívá společné chvíle. Pokud nemáte ponětí, co udělat nebo říct, nechte ho vést. 

Vztah s Rakem musí být založený na důvěře a respektu. Proto je důležité, abyste byly vždy upřímné a transparentní. Počítejte s tím, že Rak často propadá různým náladám, proto si jeho špatnou náladu nikdy neberte osobně. Buďte poblíž, když potřebuje podporu. Vynaložte veškeré úsilí a ukažte mu, že vám záleží na jeho spokojenosti. Časem dokážete více porozumět jeho neverbální komunikaci a problémy zavnímat dříve, než skutečně nastanou.   

 

Zdroje: