Chcete při lekci jógy vypadat dobře? Pořiďte si okouzlující outfity inspirované hvězdami Instagramu

Chcete při lekci jógy vypadat dobře? Pořiďte si okouzlující outfity inspirované hvězdami Instagramu
Milujete svět módy a zároveň jste si oblíbili svou denní rutinu při cvičení jógy? Pak jistě hltáte každou fotografii nádherných outfitů z jógového sálu nebo jakéhokoliv místa, kde se jóga cvičí. Zjistěte, jaké základní kousky nesmí ve vašem sportovním šatníku chybět – a na které prvky se nejlépe zaměřit. Inspiraci najdete na sociálních sítích.

Módní trendy se dostávají i do světa jógy

Pokud se podíváte na kteroukoliv lekci jógy, určitě spatříte několik druhů oblečení, pomůcek na jógu i krásně barevných karimatek. Podložky patří k těm nejzákladnějším kouskům každého, kdo se zamiluje do světa jógy. Z praktického hlediska se dělí na různé materiály i tloušťku, z estetického hlediska však najdete na trhu různé barvy i motivy krásných mandal.

Zdroj: Autor: Pakorn Khantiyaporn / Shutterstock

Oblečení musí být hlavně pohodlné

Kdejaký lektor vám jako první poradí, abyste se při výběru oblečení zaměřili především na pohodlné materiály. Většinou se tyto outfity skládají z pohodlné sportovní podprsenky a obtažených legín, které vám nebrání i v té nejnáročnější pozici. Vedle podprsenek najdete také krásná trika, skvěle vypadají ty s jedním spadlým ramenem.

Nezapomeňte na doplňky

Pokud chcete celý svůj jóga outfit sladit, určitě se zaměřte také na všechny pomůcky, které se vám na lekci budou hodit. Především svou pozornost zaměřte na popruhy a bloky, ty můžete pořídit v přírodních barvách nebo veselých tónech se zajímavými motivy. Záleží jen na vašem vkusu.

Kdejaký lektor vám jako první poradí, abyste se při výběru oblečení zaměřili především na pohodlné materiály.

Inspirujte se na sociálních sítích

Na Instagramu najdete velkou spoustu inspirace na módní jóga outfity. Sledujte například e-shopy se zaměřením na jógu, tam najdete velkou dávku inspirace, a dokonce budete vědět, kde tyto krásné outfity pořídit. Inspiraci najdete také u těch nejzajímavějších lektorek jógy, krásně barevné oblečení nosí například LuckyYoga, minimalistický styl zase pochytíte u světově známé JessicaOlie.

Při výběru nového jóga outfitu se soustřeďte především na pohodlné střihy i materiály, pak už stačí zvolit jen oblíbené barvy.

Zdroj: autorský text