Horoskop na týden od 11. října: Berani jako na trní, Štíři budou nezastavitelní a Vodnáři ani v těžkých chvílích neztratí smysl pro humor

Horoskop na týden od 11. října: Berani jako na trní, Štíři budou nezastavitelní a Vodnáři ani v těžkých chvílích neztratí smysl pro humor
Roztržitost, únava, ale i slibné příležitosti k růstu. Podívejte se, co čeká v tomto týdnu vaše znamení.

Beran

Na začátku týdne se můžete cítit jako na trní. Znáte ten pocit, kdy byste nejraději měli už vše hotové? Netrpělivost vás však nyní může dostat do zbytečných potíží. Zastavení někdy přináší největší užitek. Zkuste zpomalit vaše tempo a nechte příležitosti přicházet než se za nimi hnát.

Býk

Konečně můžete mít pocit, že vše zapadá na své místo. Na začátku týdne se dočkáte pracovního úspěchu. Energie, kterou jste dosud vydali, se vám začíná vracet. Vše, co nyní konáte, bude velkým přínosem pro vaši budoucí kariéru.

Blíženci

Blíženci, dávejte si pozor na peněženku, klíče od auta nebo mobil, tento týden je pro vás tak snadné zapomínat. Ubezpečte se, že máte v diáři všechny schůzky a nezmeškáte tak důležité jednání. 

Rak

V tomto týdnu se držte toho, co umíte, Raci. Pokud vás napadne experimentovat v kuchyni, nemuselo by to dopadnout úplně nejlépe. Je možné, že se vrátíte k oblíbeným činnostem jako je cvičení nebo otužování. Kontakt s přírodou, procházky v lese a čerstvý vzduch vám pomohou cítit se lépe. 

Lev

Lvi, uprostřed týdne si dávejte větší pozor na veškerou techniku, problémy vám může způsobit také logistika. Dostat se z jednoho místa na druhé může být obtížnější, než je pro vás obvyklé. Proto si doma rozhodně nezapomeňte mobil, abyste si mohli zavolat na pomoc známého či kamaráda. 

Panna

Pravděpodobně před sebou máte překážku v podobě vlastní nedůvěry, která vám brání v cestě vpřed. Odstraňte ji jednou provždy a pusťte se do práce s odvahou a nadšením. Uvidíte, že jak začnete, nic vás již nezastaví. 

Váhy

Příležitostí k navázání nových kontaktů vám tento týden nabídne požehnaně. Jen se nesmíte příliš poddávat svým nedostatkům. Zasmějte se tomu, že nejste dokonalí, tímto přístupem si získáte víc podpory než kdykoliv předtím. 

Štír

Tento týden si budete pevně stát za svým rozhodnutím. Víte, co je potřeba a nikdo vás v cestě za vaším cílem nezastaví. Zodpovědně se staráte o bezpečí a zajištění svých blízkých. Nezapomínejte však také sami na sebe, Štíři.

Střelec

Jste si jistí svým přesvědčením, ale něco vám brání v činu. Dejte jednoduše sami sobě i svému nejbližšímu okolí vědět, že jste se rozhodli a věci se pomalu posunou kupředu.

Kozoroh

Tento týden bude vaše cesta za cílem kostrbatá. Právě když chcete svého šéfa požádat o zvýšení platu, zjistíte, že je mimo město. Raději věnujte více času rodině a přátelům a na povýšení zatím zapomeňte. 

Vodnář

Čeká vás pohodový týden naplněný radostnými setkání s přáteli. I přestože v týdnu můžete zmeškat vlak nebo stát v nekonečné dopravní koloně, zůstanete v klidu a zachováte si smysl pro humor, který i vašemu okolí pomůže dostat se ze stresu. 

Ryby

Věřte své kreativitě a vynalézavosti, Ryby. V tomto týdnu poslouchejte intuici a jděte si trpělivě za tím, co cítíte ve svém srdci. Můžete dostat nabídku na novou pracovní pozici nebo se dokonce dostat do vedení týmu. 


Zdroj:

https://astrostyle.com

https://www.astrology.com