Horoskop na první květnový týden: Býci budou středem pozornosti, Kozorohy potrápí finance

Horoskop na první květnový týden: Býci budou středem pozornosti, Kozorohy potrápí finance
Duben je za námi a blíží se první květnový týden, který, jak všichni doufáme, bude krásně jarní. Připravili jsme pro vás horoskop, abyste byli na vše připraveni.

Beran

Mohli byste dostat pomluvy o přátelích, které by vás mohly zpočátku trochu šokovat. Mohlo by jít o peníze. Nepřijímejte však to, co slyšíte, za bernou minci. Ať už se jedná o kohokoli, pravděpodobně mu nejde ani tak o pravdu jako spíše o osobní zájmy. Zavolejte svému příteli a pokuste se zjistit fakta bez vyzvídání.

Býk

Můžete být středem pozornosti. Přátelé by vás mohli požádat o nějaké informace, o kterých vědí, že je máte. Mohlo by jít o vyprávění příběhu nebo poskytnutí praktické rady. Ať už jde o cokoli, možná vám to bude těžké vysvětlit, aniž byste zašli do poměrně velkých podrobností. Mluvte pomalu a nechte to, co chcete říct, rozvinout samo. Vaši posluchači budou pravděpodobně nadšeni.

Blíženci

Pustíte se do nějakého okultního studia, jako je astrologie, numerologie nebo alchymie, které vám, zpočátku připadá jako řečtina. V důsledku toho byste mohli být v pokušení od něj upustit. Mějte po ruce slovník a nebojte se, že si budete muset něco projít několikrát. Máte na to mozek. Teď už jen věnujte tomu čas.

Rak

Přítel může mít tak skleslou náladu, že vás napadne, jestli je to ten samý člověk, kterého znáte a máte rádi. Můžete být v pokušení pokusit se analyzovat, co se děje, ale to by mohlo vyvolat více otázek než odpovědí. Pravděpodobně se jedná o případ, kdy na vašeho přítele dolehlo příliš mnoho problémů najednou. Nevyzvídejte, ale ujistěte se, že váš přítel ví, že jste mu v případě potřeby k dispozici.

Lev

Přítel nebo milostný partner může potřebovat vaši radu a bude chtít probrat několik věcí, kterým příliš nerozumíte. Mohlo by se to týkat práce této osoby, která zahrnuje spoustu technických záležitostí, s nimiž nejste obeznámeni. Nebojte se občas zastavit a požádat o vysvětlení.

Panna

Přečtete si knihu o cvičení nebo výživě, která se vám bude zdát poněkud znepokojivá. Podle této knihy děláte všechno špatně! Nezapomeňte, že to, co autor pravděpodobně nastiňuje, je určitý postup, který se mu osvědčil. Každý člověk je jiný. Neměňte své návyky kvůli praktikám, které vám nepřipadají správné. Pokud máte stále obavy, poraďte se s odborníkem.

Váhy

Vzpomínky a emoce z minulosti mohou dnes podnítit vaše tvůrčí impulsy. Možná nebudete schopni zcela pochopit, co to všechno znamená, ale přesto by se vám měly obrazy stále vracet. Možná by bylo dobré udělat si nějaké poznámky. Může jít spíše o proces uvolňování dávných traumat.

Štír

Téma, které zkoumáte, možná pro nějakou třídu nebo seminář, se může ukázat obtížnější, než jste čekali. Zdroje, do nichž nahlédnete, mohou být velmi odborné, a tudíž obtížně čitelné. Důležitější je látce porozumět, než se nutit přistupovat k ní uznávaným vědeckým způsobem. Důležité také je, aby vás to bavilo.

Střelec

Soused nebo příbuzný by vám mohl dobrovolně pomoci s některými pracemi v domácnosti, ale mohli byste vycítit, že mu do toho nejde srdce. Tato osoba pravděpodobně o věcech přemýšlí a potřebuje jen pár laskavých slov a malou radu. Nabídněte podporu, jakou můžete, a berte to jako dobrou karmu.

Kozoroh

Papírování týkající se peněz by vás dnes mohlo pořádně potrápit. Budete je muset vyřídit, ale raději byste byli jinde. Mohlo by se vám to také zdát poněkud zmatené. Pokud se do toho pustíte včas a budete se soustředit, měli byste to rychle dokončit a pak se věnovat tomu, co chcete dělat. Po dopoledni plné intenzivní a únavné práce budete pravděpodobně připraveni na nějakou zábavu.

Vodnář

Nějaká smlouva, která se možná týká domácnosti, by dnes mohla vyžadovat pečlivé zvážení. Mohlo by pro vás být trochu obtížné jí porozumět, protože by mohla být plná drobného písma a právnických výrazů. Nebojte se požádat někoho znalejšího, aby vám vysvětlil, co se snažíte přečíst.

Ryby

Od přítele, souseda nebo příbuzného byste mohli zachytit některé poněkud znepokojivé myšlenky. Tato osoba by mohla být kvůli něčemu rozrušená a své pocity nesděluje. Není vhodné snažit se tuto osobu nyní přemlouvat, aby se s vámi svěřila. Nejsou na vás naštvaní, ale mohli by být, kdybyste na ně naléhali! Odstupte a nechte tuto osobu, aby se s problémem vyrovnala. Váš přítel promluví, až nastane správný čas.

Zdroj článku: