Jste zadaní a zajímá vás, co si pro vás připravil měsíc červen?

Jste zadaní a zajímá vás, co si pro vás připravil měsíc červen?
Pak si přečtěte tento speciální horoskop pro zadané na měsíc červen! Dozvíte se, co vás v partnerském životě čeká a na co se můžete předem připravit.

Beran 21. 3. –⁠ 20. 4. 

Pro Berany znamená červen úspěšný měsíc, a to nejen ve vztazích. Celkově totiž budete oplývat optimismem a sršet pozitivní energií. To se také odrazí ve vašem partnerském životě, za což se vám partner vřele odvděčí. Mezi vámi a vaším partnerem to bude jiskřit a hvězdy tak slibují i milostná vzplanutí.  

Býk 21. 4. –⁠ 21. 5. 

Červen pro váš partnerský vztah nebude příliš příznivým měsícem. S partnerem se mohou objevit jisté neshody. Každý z vás chce pravděpodobně trochu něco jiného a váš partner vám to nyní nemůže dát. Váš partner vám totiž neumí dát najevo své city a vy budete trochu strádat. Nemějte strach, nic není tak hrozné, jak nyní vypadá a vzájemná komunikace vše vyřeší. 

Blíženci 22. 5. –⁠ 21. 6.  

Blíženci během června rozhodně nebudou strádat ani na poli milostných vztahů. Celý měsíc z vás bude vyzařovat jistá dávka energie a také sebevědomí. Díky tomu z vás protějšek nespustí oči a bude chtít být stále obklopen vaší společností. I přesto, že obvykle vyhledáváte dobrodružství, v červnu vám se budete chtít naplno užívat svého partnera a vzájemné lásky. 

Rak 22. 6. –⁠ 22. 7. 

Raci mohou prožít červen poněkud komplikovaně, což pocítí zejména ve svém vztahu. Ačkoli vás protějšek stále opěvuje a jste pro něho dostatečně atraktivní, bude vám činit problém se skutečně uvolnit. Budete hodně bojovat s výkyvy nálad, což váš partner může někdy těžko zvládat. Zvláště pokud řeknete něco, co může partnera hodně mrzet a následně i vás!  

Raky potrápí výkyvy nálad, které je budou mrzet, Zdroj: Roman Chazov/ Shutterstock

Lev 23. 7. –⁠ 22. 8. 

Ve vztazích mohou Lvi tento měsíc poněkud stagnovat. Mnohem více vás láká flirt a rutinní vztah vás nudí. Než se v tomto vztahu trápit, pak z něho raději včas vycouvejte a porozhlédněte se po nějakém protějšku, s kým si budete perfektně rozumět. S jiným partnerem by vás nutkání flirtovat jinde mělo přestat lákat.  

Panna 23. 8. –⁠ 22. 9. 

Panny se mohou na nový měsíc rozhodně těšit! Planeta Venuše vám totiž slibuje přízeň v lásce a velké úspěchy týkající se vztahů. Jste s partnerem naladěni na stejnou vlnu a celý měsíc spolu budete v harmonii. Ke konci měsíce však budete mít tendenci na svého partnera poněkud více tlačit. Zkuste se trochu víc krotit, protože i váš partner potřebuje trochu volnosti. 

Váhy 23. 9. –⁠ 23. 10. 

Zadané Váhy nyní neprochází příliš radostným obdobím. S partnerem se objevují čím dál větší neshody ve společném soužití. Snažíte se přijít na kompromis, ale ve vašem případě na něj není možné přistoupit. Partner vás zase neposlouchá a ignoruje to, co chcete vy. Začnete vážněji přemýšlet nad změnou, která vy vám pravděpodobně hodně prospěla.  

Štír 24. 10. –⁠ 22. 11. 

V tomto období musejí Štíři ve svém partnerství řešit hned několik zásadních věcí. Mrzí vás jednání partnera, který v poslední době na vztahu přestal pracovat. Příliš neposlouchá vaše potřeby a ani nepřemýšlí nad tím, co vám říká. Snadno vás tak dovede rozesmutnit nebo urazit. Z toho důsledku se tak pravděpodobně hodně uzavřete do sebe. Začnete nad vaším vztahem hodně přemýšlet, ale dejte tomu čas, protože přijdou chvíle, kdy se zase vše zlepší a bude vám ve vztahu lépe. 

Střelec 23. 11. –⁠ 21. 12. 

Měsíc červen a blížící se letní měsíce ve vás vzbuzují plno naděje a nadšení. Podobně tomu tak bude i ve vztahu, který se budete snažit posunout dopředu a užít si s partnerem všechny chvíle naplno. V polovině měsíce však může ve vašem partnerství váznout komunikace a budete mít problém se společně na něčem domluvit. Pozor si dejte i v tomto rozjařeném období na flirt, abyste pak nemuseli něčeho litovat.  

Kozoroh 22. 12. –⁠ 20. 1.  

V červnu se příliš nechcete vašemu vztahu věnovat, není totiž pro vás tou největší prioritou. Pak si ale uvědomíte, že vaším chladným a nepřístupným chováním váš protějšek spíše odrazujete. Uvědomte si, že váš protějšek dělá pro váš vztah maximum a projevuje vám lásku různými způsoby. Pokud to cítíte stejně, pak mu lásku opětujte, jinak brzy vyprchá. Možná si ale uvědomíte, že momentálně vážný vztah nechcete, tak si budete muset s partnerem o všem promluvit.  

Vodnář 21. 1. –⁠ 20. 2. 

V současném vztahu zažíváte jisté chmury. Uvědomíte si, že vám váš partner není schopný dát to, co ve vztahu chcete a potřebujete. V červnu se ale může objevit nový protějšek, který na vás hodně zapůsobí. Je na čase se rozhodnout, zda chcete v současném vztahu setrvávat, anebo se chytnout nové příležitosti, která může představovat pozitivní změnu.  

Ryby 21. 2. –⁠ 20. 3. 

Nový měsíc je pro vás tou nejlepší příležitostí, jak využít svůj sex-appeal na maximum! Partner o vás jeví zájem více než kdy dříve a vy si to patřičně užíváte. Nemůžete se ale divit, že o vás budou jevit zájem i další protějšky. Pořádně zvažte, zda je pro vás přednější pevný a dlouhodbý vztah nebo letní flirt!  

Zdroj článku: