Horoskop na víkend 27. – 28. listopadu: Blíženci si odpočinou a Váhy budou dokončovat

Horoskop na víkend 27. – 28. listopadu: Blíženci si odpočinou a Váhy budou dokončovat
Někdy rozhodují maličkosti a tento víkend budou právě drobnosti hrát opravdu důležitou roli. Co rozhodne u vašeho znamení, zda strávíte víkend v harmonii či v napětí?

Beran

Pokud jste celý týden nepřetržitě pracovali, zastavte se na chvíli a zhodnoťte svůj pokrok. Zaměřte se na zefektivnění a systematizaci vašeho pracovního procesu. Jestliže zrovna stojíte před nějakou překážkou, v neděli by se mohlo objevit nové řešení.

Býk

Čekají vás významné objevy v oblasti partnerství a financí. Všímejte si maličkostí, protože ty u vás následující dny rozhodnou. Nic nepředstírejte a buďte opravdoví, jen tak se budete cítit pohodově. 

Blíženci

Nestává se často, že byste si dopřáli volný den. Ale tento víkend si jej skutečně naplánujte. Odložte všechny povinnosti, buďte doma a dělejte vše, co milujete. Dovolte si jeden jediný den, kdy si nebudete vůbec nic plánovat.

Rak

Na začátku víkendu můžete být zmatení, protože na jednu stranu chcete dělat věci po svém, ale také vás láká vyzkoušet něco nového. Svou touhu po jistotě můžete na chvíli odsunout stranou, obzvlášť když je víkend, ale zjistěte si předem dostatek informací. 

Lev

O víkendu si dejte pozor na zbytečné útraty. Všichni o vás ví, že jste štědří, ale to neznamená, že musíte kvůli vánočním dárkům vybrat celý váš účet. Nakupujte s rozvahou a osobním přístupem. 

Panna

Pokud vám něco nesedí, nenuťte se do toho. Ať už stojíte před zásadním rozhodnutím nebo se jen rozhodujete, co uvařit k večeři, pamatujte, že můžete vždy najít způsob, který vám bude vyhovovat. Postavte se k problémům s hravostí a hned najdete více řešení. 

Váhy

Než se pustíte do nové kreativní činnosti, dokončete práci z minulého víkendu. Možná, že ztroskotala jen proto, že vám chybí nápady, jak věc dokončit. O nápady byste však tento víkend neměli mít nouzi. Buďte odvážní, uvidíte, kolik prostoru se vám uvolní, jakmile vše dokončíte.

Štír

Cítíte-li se na všechno sami, udělejte si pořádek ve svém týmu. Pokud někteří opozdilci zpomalují váš společný projekt, vážně si s nimi promluvte. Buďte upřímní k sobě i k druhým a nehrajte falešné hry. 

Střelec

Možná budete muset tento víkend zrušit své plány, ale nebojte se, dobrodružství je stejně na obzoru. V každém případě jste připraveni opustit svou komfortní zónu a vydat se za město. Jestli se k vám však přidá celá parta nebo jen pár známých, to je ve hvězdách.

Kozoroh

Tento víkend volá po duševní očistě, Kozorozi. Do jakých činností se pustíte s chutí, aniž byste pochybovali o sobě nebo o způsobech, které se s aktivitou pojí? Zpomalte a uvolněte všechno vnitřní napětí, které jste si během týdne stačili nabrat.

Vodnář

Vaše ambiciózní cíle mohou vytlačit zdravé návyky, Vodnáři. Nerealistické seznamy úkolů a práce až do úplného vyčerpání vám vůbec nesvědčí. Pokud jste si na víkend naplánovali předvánoční úklid, přehodnoťte svůj program.

Ryby

Můžete přemýšlet nad vaší dosavadní kariérou, úspěchy i nezdary. Možná chcete přezkoumat přijaté kompromisy a závazky, abyste našli místo, kde potřebujete změnu. Nezdráhejte se poprosit vaše přátele o názor.

 

Zdroj: