Horoskop na týden od 3. ledna: Berani na rozcestí a Kozorozi se dočkají uznání

Horoskop na týden od 3. ledna: Berani na rozcestí a Kozorozi se dočkají uznání
Tento týden začíná pracovitým novoluním v Kozorohu. Je to ideální týden pro všechny, kteří to se svým předsevzetím myslí skutečně vážně. Všichni ostatní se budou jen ztěžka rozjíždět.

Beran

Jste na rozcestí s hlavou plnou nápadů. Čekají na vás nové cesty, kterými se můžete vydat. Můžete se vrátit k něčemu, co jste před svátky započali nebo můžete začít s něčím novým. Uvažujete-li o studiu či nové práci, ideální je něco pro to udělat ihned.

Býk

Momentálně stojíte na vyhlídce a rozhlížíte se jaké změny byste ve svém životě mohli v nejbližších dnech učinit. Vše vidíte zcela jasně, ale když se vrátíte zpět do reality všedního dne, můžete být trochu zmatení nepřehlednou situací. Vyčkejte, vše se opět ustálí. 

Blíženci

Můžete v sobě vnímat rozpor, kdy byste se rádi pustili do něčeho nového, ale stále vás něco drží zpátky. Stojíte před volbou, zda se vydat vpřed za dobrodružstvím nebo zůstat v bezpečí známého. 

Rak

Během týdne zkontrolujte svůj rozpočet a přehodnoťte nastavené platby a limity. Pokud vás v práci něco brzdí, vraťte se zpět a překontrolujte všechny výstupy. Tento týden nikam nespěchejte, urovnejte si věci na pracovním stole a sejděte se s dobrým přítelem, se kterým můžete vše probrat. 

Lev

Tento týden můžete vidět nové možnosti a změnit to s čím jste dlouhodobě nespokojení. Pokud leží vše na vašich bedrech a příbuzní čekají s rukama v klíně až vy vše vyřešíte, učiňte krok k větší rovnováze ve vašich vztazích.

Panna

Možná jste si dali předsevzetí najít rovnováhu mezi prací a zábavou. Můžete začít tím, že začnete chodit dříve spát, abyste měli po ránu více energie. Přerozdělení domácích povinností taky není špatný nápad. Popřemýšlejte, kdo by vám doma mohl pomoci a žádost o pomoc neodkládejte. 

Váhy

Novoluní v Kozorohu vám umožňuje vytvořit si seznam všech svých přání. Máte spoustu nápadů, jak využít své kreativní vlohy a máte chuť dělat věci, které jsou vám příjemné. Začněte hned, dokud cítíte příval energie z nového roku. 

Štír

Návrat z dovolené pro vás může být hodně obtížný, Štíři. Nejen že na vás čekají nové povinnosti, ale hrnou se na vás také vaše nedodělky. Ukončete vše, co je ve vašich silách. Projděte si emaily a odstraňte všechny staré poznámky ze svého pracovního stolu, abyste nebyli zahlceni.

Střelec

Tento týden si dejte pozor na veškerou komunikaci. Můžete přehlédnout důležitou zprávu nebo zapomenout na důležitý telefonní hovor. Myslete na své blízké a pomozte starším členům rodiny.

Kozoroh

Návrat do práce je pro vás potěšením. Hned zkraje týdne se dočkáte uznání. Nerozmazlujte se příliš a pokračujte ve svých plánech. I přestože již nyní můžete vnímat úspěch, jste stále na začátku.

Vodnář

Tento týden ještě budete odpočívat, Vodnáři. Musíte-li se po vánočních svátcích vrátit do práce, nespěchejte na sebe. Začněte den dobrou kávou a dopřejte si volnější odpoledne. 

Ryby

Tento týden se můžete setkat s někým, kdo významně ovlivní váš život. Nebude pro vás však jednoduché odmítnout návrhy přátel. Každý vás chce jen pro sebe a vy se roztrhnout nemůžete. 

 

Zdroj: