Kariérní horoskop: Jaké profese jsou ideální pro Býky

Kariérní horoskop: Jaké profese jsou ideální pro Býky
Seznámení se s vlastnostmi vašeho hvězdného znamení vám může pomoci při hledání toho správného zaměstnání. Býci, podívejte se, které profese by vás mohly naplňovat a umožnit vám osobní rozvoj.

Pro Býky bývá práce velmi důležitá. Pracovní úkoly však plní dle Roye Gilletta svým vlastním tempem a jejich pohodlí je pro ně vždycky na prvním místě. K cíli sice postupují pomalu, ale vytrvale. Jsou jedni z největších prokrastinátorů, a tak občas mívají problém s dodržováním termínů. V práci je víc, než striktní příkazy podpoří pochvala a jemné pobízení. 

Šéfkuchař

Býk je ohromný labužník a jídlo hraje v jejich životech jednu z hlavních rolí. Vesměs se rodí na svět s velkým smyslem pro detail a práce v gastronomii se pro něj stane zaslouženou odměnou. 

Umělec

Osobnost Býka je většinou obdařena výraznými uměleckými vlohami a vytrvalostí, která mu umožňuje u díla setrvat a do nejmenších detailů ho dokončit. Umělecké práce zaměřené na grafiku, fotografii, design nebo filmovou hudbu umožní Býkovi prosperovat k jeho spokojenosti.

Zdroj: Autor: Anton Mukhin / Shutterstock

TIP: Horoskopy a zvěrokruhy

Zemědělec

Býci mají přirozený vztah k přírodě a všemu praktickému, co s přírodou souvisí. Pokud se zahradničením přímo neživí, určitě mají pronajatý kus pozemku nebo alespoň vlastní prostorný balkon s bylinkami. 

Finanční správa

Lidé narození v tomto pragmatickém znamení se ve světě financí většinou velmi dobře vyznají. Proto si také vybírají profese jako je finanční poradce, účetní nebo pokladní. Protože jsou houževnatí a pracovití, mohou se vyšplhat až na vysoká místa bankovních manažerů.

Módní nebo kosmetický průmysl

Býkovi vládne planeta krásy Venuše, která z velké míry ovlivňuje kariérní směřování lidí narozených v tomto znamení. Býk se může cítit být přitahován k estetickým profesím jako je módní návrhář, kadeřník či kosmetička.

Konstruktér

Býci mají oblibu v detailu. Na jednom úkolu dokáží pracovat celé hodiny. Jakmile je jim vytyčen cíl, nejsou spokojeni, dokud práci nedokončí. Mohou se tak stát konstruktéry, stavebníky nebo vývojáři.

Pokud jste Býci, možná jste se v některých povahových vlastnostech poznali. Uvedené profese mohou být podnětem k přemýšlení nad výběrem té správné kariérní cesty. Čím více se zorientujete sami v sobě, zjistíte v čem jste dobří a co vás motivuje, tím větší je pravděpodobnost, že najdete práci, která splní vaše očekávání a přinese vám do života nové podněty k osobnímu růstu.

Zdroje: