Horoskop: Býk pro rok 2022

Horoskop: Býk pro rok 2022
Čeká Vás poměrně úspěšný rok, který ale nebude zadarmo. Pokud máte ve svém životě člověka, kterému se můžete svěřit se svými problémy, máte vyhráno. Milostné vztahy budou trochu oříšek, ale vše se v dobré obrátí, a nakonec budete spokojeni. Pozor byste si však měli dát na své zdraví.
  • Vaše motto pro rok 2022: Zdraví má člověk jen jedno

  • Vaše šťastné měsíce pro rok 2022: duben, srpen, září 

  • Vaše nepřející měsíce pro rok 2022: leden, červen, listopad

  • Vaše šťastná čísla pro rok 2022: 3, 13, 46

 

  • Láska:                 50%

  • Přátelství:         90%

  • Peníze:                60%

  • Práce:                  80%

  • Rodina:               40%

  • Vztahy:               40%

  • Zdraví:                 20%

  • Kondice:             60%

 

 Býk (21. 4. – 21. 5.)

Zdroj: Emil Mammadov / Shutterstock

Láska

Tento rok pro Vás, milí Býci, nebude procházka růžovým sadem. Ti zadaní z Vás, kteří mají dlouhodobější vztah, budou pociťovat jistý stereotyp. Pokud je tento vztah opravdu ten pravý, vydrží i tuto zkoušku, pokud ne, čeká Vás rozchod, který však proběhne v přátelském duchu. Neházejte ale flintu do žita, konec je přece nový začátek!

Ti z Vás, kteří jsou zadaní poměrně krátce, čeká rok plný poznávání toho druhého. Rok 2022 Vám hraje do karet!

Nezadané čeká jedno překvapení za druhým. Nepodceňujte varovné signály již na počátku seznamování s Vaším potenciálním protějškem, mohlo by to vést k velkému nedorozumění a problémům s důvěrou i do budoucna! Největší štěstí na nalezení ideálního partnera bude na přelomu srpna a září, nevzdávejte to!

Přátelství

Předešlé roky byly založené převážně na vlastním já. Lidé se nemohli moc shromažďovat a tím se přerušila či úplně ukončila mnohá přátelství. S tím je ale konec.

Tento rok slibuje mnoho akcí, kde se seznámíte s různorodými lidmi, kteří se stanou nejen Vašimi blízkými, ale zároveň Vás natolik obohatí, že najednou budete o mnoha věcech, a dokonce i o samotném životě smýšlet jinak. Jen si pusťte ostatní blíž k tělu, nedržte se stranou a více se socializujte!

Peníze

Jste velmi ambiciózní osoby, jakmile něco chcete, jdete si za tím hlava nehlava. A kdo se v této době nežene za penězi? Řekněme si to upřímně, peníze jsou už nezbytné pro bezstarostný život, a to Vy velmi dobře víte.

Nemáte problém si dopřát luxus, který si můžete dovolit, ale zároveň neutrácíte zbytečně za věci, které nepotřebujete.

Dokážete šetřit na horší období, a to Vám usnadní klidné proplutí rokem 2022, kdy budete nějaké penízky navíc potřebovat. Směřujete správnou cestou, milí Býci, tak si to nepokazte!

Práce

Kariéra pro rok 2022 vypadá velmi slibně! Během tohoto roku nenastane mnoho změn ve Vašem zaměstnání. Usoudíte, že dosavadní práce Vám vyhovuje a nemáte důvod ji měnit. Daří se Vám velmi dobře a Vaše dlouhodobá snaha se Vám vrátí.

Nadřízený si toho všimne, díky tomu Vás čeká nějaké povýšení či zvýšení platu, a to přece nikoho neurazí, že? Ale pozor, máte často sklony k workoholismu, což se může neblaze otisknout ve Vašem zaměstnání. Pamatujte, méně je někdy více!

Rodina

Tento rok, co se týče rodiny, pro Vás nebude lehký. Na začátku roku bude vše v normálu, jenže v polovině se začne situace radikálně zhoršovat. Vaše emocionální nevyrovnanost a vyčerpanost bude mít velké dopady na okolí, které takto velkou změnu ve Vašem chování neočekávají.

Budete mít pocit, že Vaše rodina pro Vás není ten silný kmen, o který jste se mohli kdykoliv opřít. Pokud ale v sobě najdete motivaci se dát zpět dohromady a pokusíte se pochopit úhel pohledu svých nejbližších, vše bude vyřešeno a Vy zajedete zpět do svých starých kolejí, které máte tolik rádi. Jen za to nevinit svou rodinu, to je to nejhorší, co v této situaci můžete udělat!

Zamyslete se nejdříve nad sebou a nad svým chováním, až potom se dívejte na chyby ostatních!

Vztahy

Vztahy s Vašimi nejbližšími budou postrádat důvěru, která je základem každého vztahu, ať už partnerského, kamarádského či rodinného. I když jste velmi klidné osobnosti, potká Vás tento rok mnoho stresových situací, které pro Vás budou těžkými oříšky.

Bohužel svou náladou a nastavením budete od sebe odhánět své blízké, kteří by Vám ale rádi pomohli. Vy si bohužel pomoct nenecháte.

Toto by ale mělo skončit na přelomu července a srpna, kdy se konečně uklidníte, uvědomíte si své priority a také to, že přátelé to s Vámi myslí dobře a chtějí Vám za každou cenu pomoct.

Zdraví

Tento rok byste měli velmi dbát na své zdraví. Letos je velká šance získat jakýkoliv zdravotní problém. Pokud se o sebe budete starat hlavně na začátku roku, měli byste být mimo nebezpečí.

Někteří z Vás se bohužel budete muset vypořádat s anémií, problémy souvisejícími s očima a chorobami spojené s dýchací soustavou. Abyste předešli těmto problémům, měli byste udržovat zdravý jídelníček a své tělo v pohybu.

Nejlépe kardio cvičení či běh v přírodě. Vaše disciplína, týkající se zdraví, bude hrát zásadní roli ve Vašem životě. Hvězdy Vám budou nakloněny a pro Vás bude jednodušší se zbavit špatných návyků jako např. kouření.

Kondice

Tento rok Vás čeká mnoho stresových situací, ale také mnoho těch radostných. Je jen na Vás, jak se k tomu postavíte. Jste spíše klidné povahy, ale pokud je toho na Vás moc, také pro Vás není těžké se složit a být emočně vyčerpaní.

Čeká na Vás však mnoho nových přátel, kteří by Vám mohli pomoci se stavět k problémům více s klidem a nahlížet na věci ze všech úhlů, což Vám často dělá problém. Nepropadejte panice, vše se nakonec vyřeší!

 

Zdroj:

  • autorský text