Největší extroverti podle znamení zvěrokruhu. Najdete se mezi nimi?

Největší extroverti podle znamení zvěrokruhu. Najdete se mezi nimi?
Některá znamení jsou více uzavřená a samotářská a jiná jsou naopak extrémně společenská, sebevědomá a pořádně hlasitá. Rádi se nechávají slyšet a žijí hlavně z kontaktu s ostatními. Patříte mezi ta nejextrovertnější znamení i vy?

Beran

Berani se jako rození vůdci rozhodně nebojí převzít slovo nebo rovnou celé vedení. Jsou přece jenom prvním znamením zvěrokruhu, a tak k tomu mají předpoklady. Jsou silní, odvážní, umí si získat pozornost a rádi předávají své silné a neměnné názory.

Možná to je i jejich tvrdohlavostí a nevyzpytatelným chováním, ale nebojí se trapasů a jejich sebevědomí z nich vycítíte hned poté, co přijdou do místnosti – zkrátka typičtí nebojácní extroverti.

Lev

Sebevědomí, poněkud egocentričtí a upovídaní Lvi milují být všem na očích. Ve společnosti se na sebe snaží strhávat co nejvíce pozornosti a lidé je zpravidla zbožňují. Jsou zábavní, veselí a nikdy se nestydí, a tak bývají těmi nejoblíbenějšími osobami a největšími vtipálky v jakémkoli kolektivu.

Vylepší každou party a žijí život ve světlech reflektorů. Nechtějte po nich proto, aby trávili dlouhou dobu v tichu a o samotě. Občas to ale překvapivě prospívá i jim.

Střelec

Střelci jsou zábavní a uvolnění a s lidmi si dobíjí baterky. Jsou to velcí optimisté a někdy jsou proto možná až moc laskaví a důvěřiví. Rádi si každého vyslechnou a prozradí mu klidně i celý svůj život, když je to potřeba. Mají v rukávu řadu zajímavých historek z jejich dobrodružství, a tak by dokázali mluvit celé hodiny. Je s nimi tedy zábava, ale zároveň se o vás i rádi postarají.

Právě Střelci jsou často těmi, kdo na večírcích pomáhají ztraceným introvertům a berou si je do své péče. 

Blíženci

Přátelští a upovídaní Blíženci potřebují společnost k životu. Rádi potkávají nové lidi, navazují kontakty, vedou dlouhé rozhovory a nestydí se ani promluvit před velkou skupinou lidí. Navíc umí vyhrát každou hádku, protože na jejich nával argumentů a názorů už často nikdo nemá slov. Díky tomu vás klidně přesvědčí o něčem, o čem nemají nejmenší tušení.

Nevydrží dlouho v klidu a potřebují pořád nové podněty. Samota je proto často děsí a snaží se jí úplně vyhýbat.

Vaše sluneční znamení samozřejmě nemůže určit vaši osobnost úplně přesně, ale pro porovnání a základní vědomí se stačí stačí podívat i na jeho popis. Důležitý je však také ascendent, descendent či měsíční znamení. I mezi těmito čtyřmi znameními byste tedy našli několik introvertů, ale mají mnohem větší předpoklady právě k extroverzi.

 

Zdroje: