Nejvíce důvěřivá znamení zvěrokruhu, která vám skočí téměř na cokoliv. Proč se tak snadno nechají nachytat?

Nejvíce důvěřivá znamení zvěrokruhu, která vám skočí téměř na cokoliv. Proč se tak snadno nechají nachytat?
Někdy je těžké určit, co se dá považovat za důvěryhodný zdroj informací. Někteří lidé však umí být ostražití a odhadnout komu věřit, jiní se zase za ničím neohlíží a nechají se velice snadno nachytat. Patříte mezi ně i vy nebo jste spíše skeptičtí? To vám prozradí i vaše znamení!

Ryby

Ryby hned na první místo seznamu rozhodně patří. Jsou známé tím, že jsou velcí snílci a často žijí ve své vlastní fantazii. Kvůli tomu si nemusí tolik všímat, co se kolem nich děje a snaží se na každém vidět jen to dobré. Většinou se tedy drží své naivity a nevšímají si ani těch největších varování. Navíc snadno odpouštějí a do každého se dokáží vžít a soucítit s ním. Pozor by si tedy měly dávat i v milostném vztahu, kde jejich důvěry mohou partneři zneužívat nebo s nimi manipulovat.

Rak

Raci sice nejsou tolik naivní, ale stále věří, že se na lidech vždy najde něco dobrého. Patří mezi ta nejcitlivější a nejemotivnější znamení a pro ostatní by často udělali cokoliv. Snaží se ostatním zavděčit a nebojí se kvůli nim obětovat i to, co mají rádi. Neradi ostatní soudí, a tak věří, že se k nim zachovají stejně, ale bohužel ne vždy to tak je. Když je poté někdo zradí jsou z toho naprosto zklamaní a berou si to možná až moc osobně. Přesto se z toho nepoučí a nakonec by jim pravděpodobně i tak dokázali dát další šanci.

Patří mezi ta nejcitlivější a nejemotivnější znamení a pro ostatní by často udělali cokoliv.

Vodnář

Vodnáři rádi věří, že všichni lidé jsou dobří, ale umí být i trochu realističtí a zvažovat, zda danému člověku mohou věřit. Vědí, že se lidé mohou polepšit a umí proto také snadno odpouštět. Touží po vzájemné důvěře, ale jsou si vědomi, že není tak jednoduché si ji získat. Přestože tedy nad vztahy s lidmi přemýšlí, jsou poměrně důvěřiví a neradi o ostatních přemýšlí ve zlém. Pokud je už ale někdo dříve zradil nebo jim lhal, bude pro ně těžší si k nim znovu získat důvěru, i když jim nakonec nejspíš dokáží odpustit.

Váhy

Váhy jsou známé pro svůj smysl pro klid a harmonii a schopnost vyhýbat se hádkám. Často se proto snaží sporům předcházet a snadno tak vychází s různými druhy lidí. Většinou také žijí ve své vlastní bublině daleko od reality. Jsou proto velmi důvěřivé, vidí jen to, co vidět chtějí a případnému nebezpečí nevěnují moc pozornosti. Ostatní jejich důvěru dokáží vycítit, a tak je pro ně příjemné být v jejich společnosti a chovat se otevřeně. Snadno se ale může stát, že se Váhy nechají nachytat a jejich důvěry někdo zneužije. Měly by si tedy dávat pozor na to, komu věří a jak se k nim daný člověk chová.

Zdroje: