Celebrity, které utajily rozchod. Věděli jste to?

Celebrity, které utajily rozchod. Věděli jste to?
Někdo své špinavé prádlo na veřejnosti propírá rád, jiné celebrity si soukromí raději střeží jako oko v hlavě. Jejich fanoušci se pak až dodatečně dozvídají, jak se s nimi věci mají. Týká se to i rozchodů. Které slavné osoby to tutlaly?

Gabriela a Petr Koukalovi

Když se vysílala další řada StarDance, veřejně se spekulovalo o tom, že se manželé Gabriela a Petr Koukalovi asi rozešli. Zatímco bývalá biatlonistka Gabriela ve StarDance tančila a bojovala o postup do dalšího kola, její manžel ji nikdy nepřišel osobně podpořit. Ani jeden však k tomu nedal žádné oficiální vyjádření a o rozchodu se Gabriela rozpovídala až s odstupem času. Její manželství s badmintonovým hráčem vydrželo čtyři roky.

Jako příčinu rozvodu uvedla rozdílné představy o společném životě. Gabriela si vzala zpět své dívčí jméno Soukalová. Záhy po oznámení rozchodu s manželem oznámila nový vztah a také radostnou novinu, že je v očekávání potomka.

Každý z bývalých partnerů má svůj vlastní domov, přičemž se střídají v bytě, v němž žijí jejich dcery. Ty jsou tak ušetřené nutného stěhování mezi svými rodiči.

Barbora Poláková a Petr Liška

Svůj rozchod tři roky tajili i Bára Poláková a Petr Liška. Dařilo se jim to celkem úspěšně, protože ani bulvár nic nepoznal. Dokonce se o konci jejich vztahu ani nespekulovalo. Nicméně to nejméně očekávané se stalo skutečným a Bára a Pavel žijí odděleně. Své dvě dcery mají ve střídavé péči, aby děti nepřišly ani o jednoho rodiče. Pro jejich rodinu je to tak nejlepším řešením. Každý z bývalých partnerů má svůj vlastní domov, přičemž se střídají v bytě, v němž žijí jejich dcery. Ty jsou tak ušetřené nutného stěhování mezi svými rodiči.

Vojtěch Kotek a Valérie Rónová

Utajit rozchod s přítelkyní Valérií Rónovou se podařilo i Vojtěchovi Kotkovi. Zatímco jeho bývalá partnerka si záhy našla náhradu, Vojtěch se upnul na svoji práci a zejména na zotavení ze zranění páteře, které utrpěl. Ale i na něho v roce 2021 čekala nová láska, takže herec a režisér může říct, že je opět šťastným mužem.

Který rozchod celebrit vás nejvíce překvapil?

Zdroj:

  • Autorský text