Andělský víkendový horoskop: Štíři kreativně vyjádří svou náklonnost, Vodnáři by měli raději zůstat doma

Andělský víkendový horoskop: Štíři kreativně vyjádří svou náklonnost, Vodnáři by měli raději zůstat doma
Emoce některých z nás mohou připomínat jízdu na horské dráze. Žádný pocit nám nevydrží věčně a je nahrazen jiným. Nicméně se zdá, že spousta lidí bude tento víkend opravdu nepředvídatelná. Co nám o tomto víkendu prozradí andělé?

Andělé vidí naši budoucnost. Ta se může kdykoli změnit, pokud začneme zastávat jiný pohled na lidi kolem nás. Záleží také, jak pozitivně budeme naladěni. Většinou ale zůstává stejná. Andělé nám také radí, jak se zachovat, abychom zlepšili průběh celého našeho víkendu. Co vás má potkat a čemu se můžete vyhnout, abyste dosáhli větší spokojenosti?

Beran (21. března – 19. dubna)

Zaznamenáte drobné problémy, co se týče udržení motivace. Může vám přijít, že nikdo si neváží toho, co děláte. Pro posílení vaší sebedůvěry je vhodné napsat si na papír, proč vlastně chcete dosáhnout svého cíle.

Dobré zprávy: Komunikace s lidmi, na kterých vám záleží, bude bezproblémová. Uvědomíte si, že každý má své problémy, a dodáte si odvahu všem sdělit, co vás trápí, což povede ke zlepšení.

Na co si dát pozor: Nemyslete tolik na svou budoucnost, jinak se z toho zblázníte. Jakkoli bezvýchodná vám vaše situace nyní přijde, časem se to zlepší a vy opět budete sršet vtipem.

Andělská rada: Nesoutěžte s ostatními lidmi, kdo je lepší. Nikdo nebude tak dobrý jako vy. Jste originál, proto byste měli vypouštět lidi, kteří toho podle vás umějí více.

Býk (20. dubna – 20. května)

Zjistíte, že máte výjimečné psychologické schopnosti, když se vám podaří zklidnit rozhádané lidi. Zpočátku se k hádce přidáte, ale postupem času uklidníte situaci. Budete jednat tak, jak si budete myslet, že je správné.

Dobré zprávy: Lidé využijí vaší ochoty pomoci. Také pomůžete zvířeti, domácímu či divokému. Všichni tvoři v nouzi se na vás mohou spolehnout.

Na co si dát pozor: Vaše vize světa nemusí být úplně ta nejlepší, což vám může přinést nejedno nedorozumění. Více se soustřeďte na svou mysl a nedovolte, aby zdivočela.

Andělská rada: Naslouchejte jiným lidem pečlivě. Jejich hádky jsou způsobeny vnitřní bolestí. Dokud ji neodhalíte, nedokážete ostatním pomoci.

Blíženci (21. května – 21. června)

Tendence hádat se s jinými lidmi o něčem, o čem oni vědí více než vy, se opět projeví. Budete přepracovaní a vzteklí na ostatní lidi. Využijte svůj vztek lépe, přetvořte ho v něco kreativního, například pomocí psaného projevu.

Dobré zprávy: O finance nemusíte mít strach, nakupovat nad rámec svých možností nebudete. Koncem víkendu se navíc zastanete slabšího jedince a získáte si obdiv okolí.

Na co si dát pozor: Vznětlivost vás přivede do zbytečných malérů. Zkuste si zameditovat nebo pouze poslouchejte tikot hodin. Budete překvapeni, jak rychle se uklidníte.

Andělská rada: Každý občas zaškobrtne, proto svých výkyv nálad později nelitujte. Místo toho se poučte, kultivujte schopnost udržet své emoce pod kontrolou.

Nevybíjejte si svůj vztek na svých nejbližších.
Nevybíjejte si svůj vztek na svých nejbližších. | Zdroj: kues / Depositphotos

Rak (22. června – 22. července)

Zahájíte nový projekt, který může být výnosný. Během práce ale zjistíte, že vyvstává řada problémů, která brání jeho úspěšnému dokončení. Tento projekt ale bude možné dokončit později, až získáte potřebné znalosti, proto si ho někam založte, abyste se k němu mohli kdykoli vrátit.

Dobré zprávy: K ostatním lidem budete všímavější a také vaše výřečnost vyřeší nejeden konflikt. Jako byste poznali, co musíte říci, abyste uklidnili lidi, které jste nikdy předtím neviděli.

Na co si dát pozor: Trpělivostí nyní překypovat nebudete. Více se soustřeďte a nevzdávejte své cíle jen proto, že nyní se zdají být v nedohlednu.

Andělská rada: Popadne-li vás vztek, můžete ho vyjádřit uměleckou cestou, nemusíte se vybíjet na svých nejbližších. Potřebujete-li být více sami, nebojte se to sdělit ostatním.

Lev (23. července – 22. srpna)

Přijdou chvíle, kdy vaše slova nebudou odrážet vaše myšlenky. Vaše sdělení mohou působit zmatečně, což povede k nejednomu nedorozumění. Dobrá zpráva je, že se rozhodnete udělat svým nejbližším radost a vymyslíte opravdu kreativní způsob vyjádření vaší podpory.

Dobré zprávy: Budete mít spoustu nápadů, jak se zabavit se svými nejlepšími přáteli. Pozvete je na víkendovou zábavu a budete pochváleni za to, co všechno jste schopni vymyslet.

Na co si dát pozor: Zejména na veřejnosti si dávejte pozor na svá slova. Ne na vše, co vás naštve, je dobré reagovat. Vaše negativní pocity budou ne vždy oprávněné.

Andělská rada: Dejte ostatním lidem najevo, jak se chcete zachovat a co skutečně myslíte svými slovy. Budete-li sdílnější, předejdete zbytečným vyhroceným výměnám názorů.

Panna (23. srpna – 22. září)

Budete přecitlivělí, pokud někdo řekne něco proti vaší rodině, osobě, na které vám záleží nejvíce, nebo majetku. Naopak co se týče vaší vlastní osoby či způsobu, jakým se budete chovat, nikdo vás nemůže vyvést z míry urážkami.

Dobré zprávy: Dostanete příležitost vydělat si nějaké peníze bokem. Vaše touha utrácet se nyní neobjeví, uvědomíte si, že musíte více šetřit, abyste v budoucnu nestrádali.

Na co si dát pozor: Někteří lidé budou mít více informací než vy, proto argumentujte pouze tehdy, když víte, o čem hovoříte.

Andělská rada: Buďte sdílnější s ostatními. Ohraďte se, když vám něco vadí, ale zbytečně nekřičte. Existuje spousta jiných způsobů, jak řešit různé situace.

Váhy (23. září – 23. října)

Vyhněte se jakémukoli většímu rozhodování, nyní se nebudete moci rozhodnout, co pro vás je lepší. Detaily, kterých byste si měli všimnout, abyste vyřešili svůj problém, vám nyní budou unikat. Meditace vám dokáže pomoci uvědomit si, co v životě skutečně potřebujete.

Dobré zprávy: Vaše dobrá nálada vzejde z přítomnosti dobrých přátel a z procházek přírodou. Vidět divoká zvířata vám dodá pocit štěstí a sebevědomí.

Na co si dát pozor: Vaše vlastní myšlenky vám dokážou zamotat hlavu. Nevěřte každé myšlence, kterou vaše mysl vyplodí. Ne všechny musejí být nutně pravdivé.

Andělská rada: S klidnou a jasnou myslí lépe poznáte, co je pro vás vhodné a jakým aktivitám byste se měli vyhnout. Dělejte proto to, co vás baví, abyste usměrnili své divoké myšlenky.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Bude vám velmi záležet na dvou oblastech života, a to na lásce a na finančním zabezpečení. Záhy ale zjistíte, že aby tyto dvě oblasti spolu šly ruku v ruce, musíte se hodně snažit. Nakonec se můžete hodně navztekat, pokud se vám nepovede mít kontrolu nad láskou i nad penězi.

Dobré zprávy: Vaše touha sdělit lidem, jak hodně vám na nich záleží, vám umožní volit vhodná slova. Kreativita vám chybět nebude. Využijete jí, abyste strávili většinu času s člověkem, který se vám líbí.

Na co si dát pozor: Váš úsudek nemusí být ten nejjasnější, pokud se vám začne bořit půda pod nohama. Zachovejte klid. Nedaří-li se vám, brzy se vše změní k lepšímu.

Andělská rada: Samotná myšlenka, že všechno zase bude dobré a nyní jste z nějakého důvodu přecitlivělí, vám pomůže rychle se uklidnit.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Ztráta pozornosti vám přinese nejeden problém. Při komunikaci budete mít potíže soustředit se, témata vás zajímat příliš nebudou. Budete roztěkaní. Myslet pouze na své zájmy také nebude nic dobrého. Naopak pokud zůstanete doma, budete šťastnější a skvěle se zabavíte.

Dobré zprávy: Navštíví vás někdo známý a dobře si popovídáte, pokud budete ochotni naslouchat. Přinese vám dobrou radu, proto byste měli vnímat jeho slova, přestože budete jeho slovy znudění.

Na co si dát pozor: Nedostatek pozornosti vás může nejen rozhádat s ostatními lidmi, zejména těmi neznámými, ale také vám může vnuknout špatný názor, který získáte z nedostatku pravdivých informací.

Andělská rada: Zkuste se více soustředit na to, co děláte. Doma si můžete poklidit a následně se radovat z dobře odvedené práce. Popřípadě vás uklidní dobrá knížka, kterou si můžete přečíst po několika letech.

Udělejte si čas pro sebe.
Udělejte si čas pro sebe. | Zdroj: Leika_production / Depositphotos

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Způsob vašeho myšlení silně ovlivní vaši schopnost řešit problémy. Obklopte se proto věcmi, které vám dělají radost. Obzvláště negativním lidem se snažte vyhnout, hrozí zastavení vašeho pokroku. Nejlepší pro vás bude vydatný odpočinek, věnujte se svým vlastním zájmům.

Dobré zprávy: V průběhu víkendu odhalíte svůj největší strach a nadobro se ho zbavíte. Vaši dobří přátelé vám budou velkou oporou. Nyní poznáte, že máte mnohem více skutečných přátel, než jste si dosud mysleli.

Na co si dát pozor: Můžete mít pocit, že překážíte sami sobě i ostatním. Že bez vás by byly domácí práce hotovy rychleji, že ostatní zpomalujete. Svěřte se svým nejbližším se svými pochybnostmi.

Andělská rada: Najděte své vnitřní hodnoty. Pocit méněcennosti vychází z vašeho přílišného očekávání. Svět není perfektní, proto nemusíte být perfektní ani vy.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Pozitivní nálada vám chybět nebude, budete-li se stýkat s pozitivně naladěnými lidmi. Vaše nálada bude silně ovlivněna vaším okolím. Bude-li kolem vás veselo, bude to dobrý víkend. Negativní emoce se objeví v případě, že lidé kolem vás budou na všechno nadávat.

Dobré zprávy: S přáteli se můžete skvěle pobavit. Lepší ale bude zůstat doma či jít na víkendovou návštěvu k nim. Společný program spíše odpočinkového charakteru vyléčí rány na vaší duši.

Na co si dát pozor: Potulovat se venku nemůžeme doporučit. Lidé jsou různí a nezavděčíte se jim, ani kdybyste chtěli. Něco pro ně uděláte a mohou reagovat různě, jen ne vděčně.

Andělská rada: Dělejte to, co máte rádi. Existují tisíce způsobů, jak se zabavit s přáteli. Využijte své kreativity a určitě na něco přijdete.

Ryby (19. února – 20. března)

Začnete myslet trochu pozitivněji, rodina vás naladí na dobrou náladu. Výkyvy nálad ale nejsou nevyhnutelné, zejména narazíte-li na člověka, s nímž si příliš nenotujete. Ujistěte se, že neděláte nic proti své vůli, jinak se vaše radost bude střídat se smutkem.

Dobré zprávy: Přijdete na mnoho způsobů, jak být opět spokojení. Trávení nějakého času o samotě vám pomůže zjistit, že bez přátel a rodiny byste byli hodně smutní.

Na co si dát pozor: Lidé, se kterými si nesednete, mohou číhat doslova na každém rohu. Obrňte se velkou dávkou pozitivity a trpělivosti, abyste neztratili svou rozvernou náladu.

Andělská rada: Odstraňte všechny negativní emoce již v zárodku, když začínáte pociťovat naštvání na celou společnost.

Zdroj článku:
  • Autorský text