4 znamení zvěrokruhu, která si užívají nové začátky a už se nemohou dočkat nového roku. Jste mezi nimi?

4 znamení zvěrokruhu, která si užívají nové začátky a už se nemohou dočkat nového roku. Jste mezi nimi?
Změna je život, říkají někteří, zatímco jiní se velkým změnám a novým začátkům raději vyhýbají. Někdo si je však dokáže naprosto užívat a těší se na to, že konečně bude moci dělat všechno alespoň trochu jinak. Tak která znamení se už začátku nového roku nemohou dočkat?

Střelec

Střelci jsou pro každé dobrodružství a legraci, takže se nemohou dočkat, až si nový rok budou moci naplánovat přesně podle svých představ. Nový začátek jim přináší inspiraci a vchází do něj plní optimismu a motivace. Nový start pro ně totiž znamená možnost ponořit se do všeho opět naplno a vyzkoušet nebo zažít něco úplně nového.

Zajímavým novým startem pro ně může být i stěhování, protože díky němu poznají nové lidi i místa a naučí se více spoléhat sami na sebe. A takový zážitek si Střelci nikdy nenechají ujít.

Beran

Berani jsou neposední a snadno se začnou nudit, když dělají jednu aktivitu příliš dlouho. Ani oni tedy nedokážou všechno dělat stejně po celý život. Před začátkem nového roku mají často hlavu plnou plánů a nápadů a jsou připraveni se do všeho hned vrhnout. V tomto období jsou tedy plní energie a nadšení ještě více než obvykle a vymýšlí, co nového by zase mohli zkusit.

Nebojí se riskovat, a tak i pro ně je stěhování nebo nová práce skvělou příležitostí začít znovu a zkusit žít trochu jinak. Nevydrželi by totiž celý život na jednom místě s těmi stejnými lidmi. Změnu potřebují a dokáží jí proto pořádně využít.

Blíženci

Blíženci jsou zvídaví, ale také nestálí a rádi věci po čase trochu pozmění. Nové začátky tedy s radostí vítají a nezaleknou se ani menších risků. Snaží se zkrátka najít nové způsoby, kterými si rozšíří své znalosti a dovednosti a stanou se o něco lepší verzí sebe sama.

Nové začátky a změny v životě je navíc motivují a nabíjí energií, takže jejich společenský život je na začátku roku ještě bohatší než obvykle. Snaží se navazovat nové kontakty, ale také rozvíjet své starší vztahy, aby byl nový start ještě o něco lepší.

Panna

Perfekcionistické a organizované Panny už jsou na začátek nového roku připravené dlouho dopředu. Rády plánují a přemýšlí nad svými novými cíly v práci i životě, místy, která by mohly navštívit nebo činnostmi, které by mohly vyzkoušet. Právě ony si na Nový rok dokáží dát plno realistických předsevzetí, která zpravidla skutečně dokáží splnit. Často mají promyšlené i ty nejmenší detaily a už se nemohou dočkat až konečně začne všechno od začátku.

Užít si ale dokáží i konce, kdy si projdou, co se jim za uplynulý rok povedlo a co by bylo potřeba vylepšit nebo úplně změnit. A právě to je klíčem k jejich úspěšnému plánování.

 

Zdroje:

Zdroj článku:
  • www.prozeny.cz