Pro 7 znamení zvěrokruhu si únor připravil potíže a těžké životní zkoušky, je mezi nimi i to vaše?

Pro 7 znamení zvěrokruhu si únor připravil potíže a těžké životní zkoušky, je mezi nimi i to vaše?
Přichází nový měsíc a s ním další výzvy. Jistě Vás zajímá, jaký bude. Pokud jste Vodnář, Blíženci, Střelec, nebo Štír, nemusíte se ničeho obávat, únorem proplujete úplně bez problémů. Na ostatní si únor připravil náročné životní zkoušky. 

První polovina února patří Vodnářům. K těm bude měsíc laskavý v milostném, pracovním i rodinném směru. Za to na Ryby, které přebírají vládu po Vodnářích, čeká napjaté období. Postupně se podíváme nejen na Ryby, ale i na další znamení zvěrokruhu, která to nebudou mít v únoru úplně jednoduché. Možná pro Vás nebude snadné to číst, ale ničeho se nebojte. Když budete o chystaných překážkách předem vědět, překonáte je mnohem snadněji. Znamení, která jsme vynechali, prožijí šťastný měsíc. 

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Konflikty v měsíci únoru budou pramenit z Vašeho pracovního zatížení. V zaměstnání se Vám nahromadí hodně úkolů, což Vás bude stát mnoho energie. Vaše rodina z toho nebude mít dobrý pocit a bude Vás chtít chránit před stresem a vyčerpáním, což vyvolá nemalé napětí. Nemějte jim to za zlé, myslí to s Vámi dobře. 

Beran (21. 3. - 20. 4.) 

Ani pro Berannebude pracovní život procházkou v růžové zahradě. Bohužel nebudete zrovna v kondici, různé okolnosti Vám budou kazit Vaše plány a kroky ke zlepšování. Nadřízený na Vás při tom bude tlačit, což u Vás vyvolá nadměrný stres. Pečujte o sebe, abyste z množství úkolů neonemocněli.

Dalším únorovým úskalím jsou finance, možná Vás to bude táhnout k nevýhodným investicím. Raději se o všem dobře poraďte se zkušenějšími lidmi. 

Býk (21. 4. - 21. 5.) 

Býci, pro Vás bude únor vcelku přívětivý měsíc, ale můžete pocítit nadměrnou únavu. Odpočívejte, hýbejte se a dbejte na pitný režim. 

Býci, dodržujte pitný režim, Zdroj: Prostock-studio/ Shutterstock

Rak (22. 6. - 23. 7.)

Rakům se bude dařit v osobním i pracovním životě. Jediné, co byste si měli hlídat, je Vaše kondice. Dbejte na správný jídelníček, volte vhodné suroviny a nezapomeňte na přísun vlákniny a vitamínů. 

Kolem 23. února budete trochu nervózní. Dávejte si pozor na to, jak se chováte k ostatním lidem. Jediná špatná poznámka by mohla vyvolat větší spory. Jde však pouze o krátké období, zbytek měsíce bude příznivý k milostným i ostatním vztahům. 

Lev (24. 7. - 22. 8.)

Na Lvy čeká v únoru spousta výzev. Do všech se budete chtít pustit po hlavě, ale bohužel se Vám nebude vždycky dařit. Budete narážet na nečekané problémy a práce se bude nebezpečně hromadit. Všechno si poctivě naplánujte, abyste se v množství úkolů neztratili. Jedině s dokonalou organizací zvládnete všechny splnit. 

Vaše drahá polovička nemusí vašemu pracovnímu nasazení rozumět. Vaším vztahem to nejspíš trochu otřese. Dejte si pozor, abyste neřekli něco, čeho byste později litovali. Když únor překonáte, všechno se vrátí zase do pořádku. Nedorozumění si s partnerem či partnerkou ujasníte a bude vám spolu opět dobře. 

Panna (23. 8.- 22. 9.) 

Panny, vy jste dalším pracovitým znamením. Rovněž i Vám se nadměrná píle může proměnit ve zbytečný stres a zvýšenou únavu. Dávejte si na to pozor a s prací to nepřehánějte. Nezapomínejte na osobní život, na své koníčky na odpočinek, aby vám zaměstnání přerostlo přes hlavu. 

Vaši blízcí Vás nemile překvapí tím, že nedokážou držet slovo. Naruší to především Váš partnerský vztah. Řešte všechny potíže s chladnou hlavou, jedině tak nepřilijete olej do ohně a získáte tak naději, že se věci časem zlepší. 

Panny budou překvapeny svými blízkými, kteří neumějí dodržet domluvené slovo, Zdroj: Thitisan/ Shutterstock

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Váhám to bude drhnout v rodinném životě, které budou pramenit ze špatné komunikace. Možná něco špatně pochopíte a zbytečně se urazíte. Nedorozumění nijak nehroťte a raději si s dotyčným ještě jednou promluvte. 

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.) 

Kozorohové, Vy se připravte na potíže s pracovním kolektivem. V první polovině února budete čelit různým sporům s kolegy, které ovšem ve výsledku posílí Vaše vztahy.

Po 20. únoru pocítíte velkou změnu k lepšímu. 

Zdroje článku: