3 znamení zvěrokruhu, která jsou nejlepšími doktory nebo zdravotními sestrami. Šla by práce ve zdravotnictví i vám?

3 znamení zvěrokruhu, která jsou nejlepšími doktory nebo zdravotními sestrami. Šla by práce ve zdravotnictví i vám?
Zdravotníci jsou ve společnosti nepostradatelní, obzvlášť v dnešní době. Protože každému jde lépe něco jiného, může výběr vašeho zaměstnání výrazně ovlivnit i vaše znamení zvěrokruhu. Která znamení jsou přímo zrozená pro práci ve zdravotnictví a jsou těmi nejlepšími doktory a sestřičkami?

Štír

Štíři jsou chytří, přesní a soustředění. Navíc umí dobře analyzovat a vždy najdou to správné řešení, i za krizových situací. Mají silnou intuici a jsou schopni se soustředit i ve velkém zmatku. Nechybí jim ani motivace a pracovitost, a tak jsou na pozici doktora jako dělaní.

Nejlépe vyniknou jako chirurgové v jakémkoli odvětví. Rádi lidem pomáhají, a tak nejen že jim práce půjde od ruky, ale bude je také dělat šťastnými. To patřičně ocení i jejich pacienti, kterým se díky nim dostane té nejlepší možné péče.

Lev

Lvům vládne Slunce, které je planetou zdraví a léčení. Jsou vůdčí, dominantní, ambiciózní, sebevědomí a vždy směřují na ty nejvyšší pozice. Občas kvůli tomu mohou být trochu panovační, ale dohání to svým smyslem pro humor, charismatem a společenskostí. Díky tomu na ostatní umí udělat dojem a jejich pacienti si je rychle oblíbí. V práci jsou Lvi velice vytrvalí a zaměření na své cíle a úspěchy, ale také poměrně soutěživí.

Proto jim ve zdravotnictví bude nejvíce vyhovovat, když se osamostatní a otevřou si svou vlastní kliniku. Dobré pro ně také mohou být vysoké manažerské pozice v nemocnicích nebo zdravotnických institucích, kde se budou moci dostatečně vyřádit, jak v práci s pacienty, tak ve funkci nadřízeného.

Ryby

Ryby jsou nejvíce citlivým, intuitivním a empatickým znamením zvěrokruhu. Rády se proto zajímají a starají o druhé a umí dát najevo nesobeckost a soucit. Díky své intuici se často řídí jen svými pocity, ale jejich tušení jsou zpravidla správná. Zdraví a pohodlí pacientů rozhodně neberou na lehkou váhu a považují ho za svou vlastní zodpovědnost.

Díky těmto vlastnostem a jejich vztahu k pacientům se nejlépe hodí na pozici zdravotní sestry nebo lékařského asistenta, protože se s nimi tak mohou lépe spojit. Umí se také dobře přizpůsobit a vše dělají poctivě, což se pro tuto profesi perfektně hodí.

Jediné, co je při práci ve zdravotnictví může držet zpátky je jejich lenost, nerozhodnost a zasněnost. Protože často žijí ve svém vlastním vysněném světě mimo realitu, může je to zpomalovat a brzdit v práci. Pokud tedy zrovna mají těžký týden a do práce se jim nechce, je pro ně lepší si vzít volno než si svou špatnou náladu vybíjet na ostatních.

Zdroj: