Znamení zvěrokruhu, která mají strach z opuštění

Znamení zvěrokruhu, která mají strach z opuštění
Spousta lidí má strach z opuštění, a to nejen partnerem, ale blízkými lidmi a přáteli celkově. Člověk je společenský tvor, který samotu příliš nesnese. Patříte mezi lidi, kteří se skoro každý den probouzí s pocitem, co by dělali, až je všichni opustí a na všechno zůstanou sami? Podívejte se, co na to říká astrologie.

Ryby (19. února – 20. března)

Pokud myslíte na budoucnost, vždy se vám do vašeho přemýšlení zaplete nějaká negativní situace. Snadno se stane, že si vybavujete sami sebe, jak jste opuštění a nikdo o vás nejeví zájem. Bojíte se, že se k vám všichni otočí zády a vy s tím nebudete moci nic dělat. Tyto stavy vás provází po většinu dne, pokud nejste plně zaměstnáni nějakou aktivitou.

Panna (23. srpna – 22. září)

Jste na sebe neustále tvrdí a budíte o sobě negativní dojem, že jste tak špatní, že se k vám lidé otáčí zády a nechtějí s vámi mít nic společného. Uvědomujete si, že vaše slova někdy dokážou pořádně ranit, a bojíte se, že vás kvůli tomu nikdo nemá rád.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Pokud vás někdo nepřijme takové, jací jste, budí ve vás pocit, že něco je s vámi špatně a ostatní vás vnímají jako mimozemšťana, který právě navštívil Zemi, to znamená, že podle vás nejste přijímáni nikým. Nechcete zažít situaci, kdy za vámi někdo přijde a řekne vám, že už vás nikdy v životě nechce vidět.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Pokud vám někdo něco provede, spustí váš obranný mechanismus – jedovatá slova. Až později, když vychladnete, si uvědomíte, že jste někoho zranili. Pokud to byl cizí člověk, nemusíte si to uvědomit vůbec, ovšem jedná-li se o člověka, na němž vám záleží (a hlavně je-li to člen vaší vlastní rodiny), začnete žít v beznaději, zda neuděláte někdy něco, kvůli čemuž vás rodinní příslušníci začnou opouštět.

Beran (21. března – 19. dubna)

Máte rádi, pokud kolem sebe máte lidi, kteří si od vás nechají poradit a nechají vás, abyste je mohli vést správnou cestou. Proto se bojíte opuštění a nepřejete si být ponecháni sami v tomto světě. Poněvadž jen s ostatními lidmi se domníváte, že jste důležití, a dokážete se zabavit. Ve svých nejtemnějších myšlenkách si představujete, že jste opuštění a úplně sami.

Blíženci (21. května – 20. června)

Kdykoliv se stane něco špatného, vy se o tom zmíníte dlouhou dobu předtím, než se to stalo. Dokážete předvídat, což není vždy dobře, mimo jiné proto, že předvídáte věci, které se nikdy nestanou. Vždy očekáváte, že přijde chvíle, kdy vás ostatní lidé opustí. Víte, že nejste absolutně nic a nic v tomto světě neznamenáte. Navíc máte velký nedostatek sebeúcty.

Zdroj článku: