Kterým znamením přinese měsíc říjen nejvíce peněz

Kterým znamením přinese měsíc říjen nejvíce peněz
Energie ohledně financí získávají na intenzitě, a to již od konce září, ale bude to pokračovat i celý říjen. Co to znamená? Že peníze snadno poputují těm, kteří se stanou ještě více autentičtí a budou konat práci za dobrým účelem.

Naopak lidé, kteří dlouhodobě pochybují o svém zaměření, stěžují si nebo mají neustále málo, i když to tak úplně být nemusí, tak tito začnou strádat mnohem více než si uměli představit. Velmi důležité je tedy nastavení naší mysli a práce s emocemi. Kterým znamením bude ale měsíc říjen přát a přinese nejvíce peněz? To se dozvíte v dnešním článku. 

Býk 

Býci se mohou v říjnu těšit na odměnu za své vynaložené úsilí v minulosti. Pozor, nemusí se jednat pouze o finanční odměnu, ovšem vy v tomto ocenění budete spatřovat velkou hodnotu, peníze totiž nejsou všechno, že ano?

Co se týče bankovního účtu, zůstáváte ve vaší stabilitě, měli byste ovšem šetřit, a jestliže přijdou myšlenky na větší výdaje, raději si to rozmyslete. Vše, co k životu potřebujete, už totiž máte. Zaměřte se tedy na pocit vděčnosti a oceňování přítomnosti, díky čemuž dokážete i jednodušeji manifestovat to, po čem toužíte. Na konci měsíce se budete cítit bohatší, než jste se cítili doposud.

Váhy 

V říjnu dojde k velkému vnitřnímu uvědomění a seberozvoji, což jde ruku v ruce s tím, že jednodušeji přitáhnete peníze do svého života. Hojnost je na cestě, proto nezapomeňte zůstávat v pokoře a přijímat s vděkem. Finance mohou být i nebezpečné, jelikož lidé mohou zpychnout či se začít chovat povrchně.

Připomínejte si, že jste byli i vy v životní situaci, která nebyla příznivá, nebo znáte lidi, kteří s penězi nevychází, to vám pomůže cítit soucit a neztrácet se v tom, kým se stáváte. 

Střelec

Říjen může zůstat z hlediska financí nadále pozitivní. Vaše výdělky budou stabilní a konzistentní. První polovina měsíce by mohlo přinést nepravidelné příjmy, ale poté už to bude to, na co jste zvyklí. Někteří lidé narození ve Střelci mohou chápat situaci tak, že začnou více utrácet. Jestliže utrácíte za dobrým účelem, vše je v pořádku. Buďte štědří.

Výdaje v říjnu mohou zahrnovat nákup domácích potřeb a spotřebičů, cestování nebo rekonstrukci vašeho domu. Finance ale nejsou problém, proto si můžete splnit některá ze svých přání. 

zdroj: Johnnysdee / Shutterstock

Kozoroh

Říjen bude ve znamení velkých změn pro kozorohy. Ať už vyměníte zaměření ve vaší profesi, propustíte některé zaměstnance nebo přiberete nové projekty, nezapomínejte, že občasná změna není na škodu a čistý vítr se musí čas od času rozvířit.

Pokud by vám tyto změny přinesly zhoršení vztahu s některou blízkou osobou, berte to jako varovné znamení a nechte si poradit. Přece jen ti nejbližší ví nejlépe, co potřebujete, a dokážou vás občas vrátit nohama na zem. Ke konci měsíce sklidíte ovoce vaší odvahy ve formě finanční odměny. 

Lev

Lvi v říjnu opravdu ví, kam investovat peníze, zároveň ale dobře cítí, čemu se mají vyhnout. Pravděpodobně taky potkáte osobu, která vás bude chtít využít, co se týče peněz, vy ale s takovým chováním máte dávno zkušenosti, proto se nenecháte rozhodit. Pokračujte v tom, co děláte, jelikož to má úspěch, a hlavně dlouhodobý potenciál na získávání peněz.

Jediná věc, na kterou nesmíte zapomínat, je rovnováha, tedy jakýsi balanc mezi prací a osobním životem. Nastavte si například jeden den v týdnu nebo alespoň večer, kdy nebudete muset vůbec nic a k aktivitě se rozhodnete spontánně v daný moment podle toho, jak se budete cítit. Potřebujete si také odpočinout a nabrat novou energii. 

Zdroje článku: