6 znamení zvěrokruhu, která mají podle astrologie problém s navazováním nových přátelství

6 znamení zvěrokruhu, která mají podle astrologie problém s navazováním nových přátelství
Někteří lidé jsou skvělými přáteli, ale mají problém nějaké přátelství vůbec začít. Podle astrologie tento problém pociťuje polovina ze znamení zvěrokruhu. My jsme pro vás zjistili, která znamení to jsou.

Rak (22. června – 22. července)

Sice máte rádi skupinová setkání, ale nezajímáte se o úzká přátelství ve dvou. Abyste viděli lidi šťastné, jste velice štědří. Vaše touha být svědkem štěstí nepřechází v potřebu blízkého přátelství. Jste šťastní, když si doma posedíte a váš společník bude kniha. Těžko hledáte důvěru, tudíž se na skupinových setkáních cítíte svobodněji a spokojeněji. Čím více přátel najednou kolem vás je, tím lépe pro vás.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Jste spíše introvertní a plaší. Ohledně důvěry nevěříte nikomu. Potenciální přátele zavrhnete, jakmile se k přátelství schyluje. Máte podezření, že vás nikdo nemá rád. V každé potenciální kamarádské situaci předpokládáte to nejhorší.

Panna (23. srpna – 22. září)

To, že milujete přátele, ještě neznamená, že si přátele snadno získáváte a udržíte. Vaše způsoby někdy lidi odrazují, tudíž je pro vás těžké si najít přátele. Jste drzí a hlasití. Nestrpíte, když někdo nesdílí vaše názory. Je vysoce pravděpodobné, že se za celý život spřátelíte pouze s jednou osobou. Noví dobří přátelé se u vás neobjeví.

Blíženci (21. května – 21. června)

Patříte do extrémně pochybného znamení. Důvěra je pro vás velmi těžká. Potenciální přátele vidíte jako ty, kteří od vás budou chtít více než jim budete ochotni dát. Váš hlavní problém je, že nedáváte, ale berete. Pro ostatní lidi je těžké vědět, co se děje ve vašem srdci, a proto je pro vás těžké najít skutečné přátele.

Ryby (19. února – 20. března)

Pokud se s někým spřátelíte, do hry vstupují všechny vaše neurotické sklony, a to v plné síle. Chcete přátele, zároveň však předpokládáte, že se s vámi nikdo nechce přátelit. Tento váš nedostatek ostatní vidí jako bezednou jámu nouze, která je odradí. Do jakéhokoliv přátelství přinášíte příliš mnoho zátěže, jíž chcete upoutat něčí pozornost. Do přátelství přinášíte příliš mnoho citové zátěže, proto je pro vás příliš těžké navázat přátelství.

Váhy (23. září – 23. října)

Zdáte se být přístupní a přátelští, ale většinou je vaše laskavost fasádou chránící před obtěžováním. Nemáte rádi lidi. Lidé v přátelství s vámi se musí smířit s tím, že nikdy nebudou skutečně vědět, kdo jste. Jste tajnůstkářští, mazaní a extrémně soukromí. Poskytnete kdekomu náklonnost, ale zřídka ho pustíte do svého srdce a ještě vzácněji mu dáte svou lásku.

Do určité míry má s navazováním přátelství také Kozoroh, a to kvůli své přehnané pracovitosti.

 

Zdroje:

Zdroj článku:
  • www.yourtango.com