3 znamení, která milují podzim. Co si na něm nejvíce užívají?

3 znamení, která milují podzim. Co si na něm nejvíce užívají?
Každé období má něco do sebe. Nyní tu už máme podzim v plném proudu, ale ne každý si ho vychutnává plnými doušky. Někteří ho totiž přímo milují díky jeho jedinečné atmosféře, ale jiní ho zase nenávidí kvůli studenému a deštivému počasí. Patří mezi milovníky podzimu i vaše znamení?

Váhy

Vyrovnané a harmonické Váhy ke štěstí nepotřebují nic víc než dobrou knížku, hezký výhled a nejlépe hrnek voňavého dýňového latte či kousek jablečného koláče. Milují podzimní atmosféru, krásu a barevnost, která s tímto obdobím přichází. Chladnější počasí jim nedělá žádný problém, protože alespoň mají více času na sebe, svého partnera, přátele, rodinu i kolegy. Podzim tedy mají spojený s odpočinkem, nádhernými výhledy a vůněmi podzimních specialit, ale také návštěvami a společenskými akcemi.

Štír

Tajemní a záhadní Štíři mají složitou povahu, kterou je těžké jen tak rozluštit. Není divu, že jejich narozeniny se pohybují právě kolem Halloweenu. Podzimní atmosféra i počasí perfektně vystihuje jejich temnou a záhadnou stránku, díky kterým působí tak trochu magicky, jako z jiného světa. Navíc moc nezvládají vysoké teploty, a tak je pro ně podzimní počasí ideální. Milují teplé oblečení, svetry, kabáty, vysoké boty a dokážou si proto sestavování podzimních outfitů patřičně užít. Pro Štíry podzim představuje období klidu, odpočinku a čas na to svou energii a emoce sdílet s ostatními.

Střelec

Přestože jsou Střelci dobrodruhy a cestovateli a léto mají taktéž rádi, na podzim se vždy cítí jako doma. Je to totiž čas se znovu vidět se svými blízkými, které možná kvůli svým cestám zanedbávali. Pořádají velké sešlosti a oslavy, protože jim taková setkání jednoduše dělají radost. Teplo domova, společnost a nenahraditelná atmosféra pro ně představují podzim. Je to doba klidu, bezpečí a veselí, kdy si konečně dovolí se na chvíli zastavit. Jediné, co jim na tomto období vadí, jsou propršené dny, kdy si nemohou ani zajít na procházku a kochat se barevnými výhledy. Milá návštěva, dobrá knížka či seriál však situaci hned zachrání.

Zdroje:

https://www.elitedaily.com/

https://www.lifee.cz/