Která znamení mají sklony k optimismu?

Která znamení mají sklony k optimismu?
Každé roční období je skvělou příležitostí k vytvoření nových návyků, vyzkoušení nových věcí a nácviku nového přístupu. A tím nejlepším je konec starého roku a začátek nového. Právě teď je tedy skvělá doba začít s pozitivní změnou.

Optimismus vám může pomoci cítit se lépe, být méně stresovaní a mít pozitivnější pohled na život.

Někdy může být náročné vidět věci v pozitivním světle, když se ve světě děje všechno možné. Je pro vás však užitečné, když se pokusíte vidět věci optimisticky. Vždy totiž existují věci, které si můžeme vybrat, abychom byli veselí.

Stejně jako u všech osobnostních rysů v astrologii platí, že nejoptimističtější znamení zvěrokruhu se vždy dívají na věci z té lepší stránky.

Následující znamení jsou vysoce společenská, ráda se obklopují lidmi, na kterých jim záleží, a když se někdo cítí na dně, je pro ně prioritou zvednout mu náladu.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Vládne vám Mars, planeta spojena s vášní a vaše nadšení pro život je prostě nakažlivé. Každý den je pro vás příležitostí k novým dobrodružstvím a k stanovování si nových výzev. Svět si můžete podmanit a řídit svými instinkty a touhami, aniž byste trávili příliš mnoho času přemýšlením o coby kdyby.

Je vám vrozená dynamika a vzrušení, jež jsou poháněny zvědavostí, nadšením a optimismem. S touto vášní a energií pro vás není problém strhnout ostatní vaší chutí do života.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Býváte středem pozornosti ať se hnete kam se hnete. Jistě, máte to rádi, ale není tomu ani tak proto, že byste se pozornosti dožadovali, jako spíš proto, že vaše veselá a charismatická osobnost k vám lidi přitahuje tak nějak mimoděk.

Stejně jako vaše vládnoucí nebeské těleso Slunce jste vřelí, plní energie a jste středem vlastního vesmíru obdivovatelů a milenců. Vyzařujete pozitivitu, a když vycítíte, že je někdo na dně, je vaší prioritou jej pozvednout.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Jste vysoce idealistické, protože jste od přírody plné naděje. Snažíte se svět udržovat v rovnováze a harmonii, takže když vycítíte, že je někdo z vašich blízkých smutný, uděláte vše pro to, abyste mu zlepšili náladu.

Částečně je to dáno vaší společenskou povahou a tím, že vám na lidech ve vašem životě skutečně záleží a rády s nimi mluvíte, částečně tím, že negativní energie narušuje váš vysoce ceněný smysl pro rovnováhu. To je jedním z hlavních důvodů, proč pobyt s vámi je pro ostatní tak uklidňující.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Vy jste tím nejoptimističtějším znamením zvěrokruhu. Zčásti je to proto, že vám věci prostě vždy vyjdou díky vaší vládnoucí planetě Jupiter, která je spojována se štěstím. Máte zvláštní dar životem prostě jen tak proplouvat, a to jak na vzestupu, tak i při pádu. Když jde do tuhého, můžete se na to díky své silné intelektuální zvídavosti, dívat jako na zkušenost, která vás učí, takže i těžkosti mají nakonec pozitivní výsledek.

Díky tomuto optimistickému, i když poněkud filozofickému pohledu na život je pro lidi opravdovou radostí být ve vaší blízkosti. Málokdy berete věci příliš vážně a ve všem co děláte nacházíte veliké štěstí. Kdo by nechtěl mít vedle sebe někoho, kdo vyzařuje takovou pozitivitu?

V těžkých chvílích může být obklopení se pozitivitou pro našeho ducha tím nejlepším lékem. Pro některé z nás vyžaduje pozitivita velké úsilí. Musíme světlé stránky v každé situaci aktivně a namáhavě hledat. Pro výše uvedená znamení zvěrokruhu je však vidět tyto světlé stránky jednoduché.

Chodit s jedním z těchto optimisticky založených znamení je nejen zábavné, ale pomáhá pesimistickým lidem vnést do života trochu té růžové barvy. A to je právě to, co občas potřebuje každý z nás.

 

Zdroje:

Zdroj článku:
  • www.elitedaily.com