4 znamení zvěrokruhu, která se nejvíc potí

4 znamení zvěrokruhu, která se nejvíc potí
Pocení je pro mnoho z nás nepříjemná a otravná věc, která je ale přece jen naprosto přirozená. Je ovlivněná mnoha faktory, mezi které patří například stres (ve stresových situacích se potíme mnohem více než při jiných situacích), obezita, určitá onemocnění, nedostatek cukru v krvi či nedostatek vitamínu D, medikace, menopauza či jiné hormonální procesy a mnoho dalších.

Býk

Býci (od 20. dubna do 21. května) se od přírody nechají lehce vytočit a vystresovat. Lámou si dopředu hlavu s malými detaily, například kdyby jeli autem na místo, které neznají, stresovalo by je, kde tam zaparkují a radši půjdou pěšky, aby se do této stresové situace vůbec nedostali.

Rychlému rozhodnutí a celkově rozhodování se vyhýbají skoro stejně velkým obloukem jako lidé ve znamení váhy. Ne vždy se však můžeme těmto situacím vyhnout a přesně v těchto případech se býci potí. Otravuje je to a je jim to nepříjemné. Především ženská část býků si s tím láme hlavu. Často přizpůsobují barvy oblečení tak, aby na nich nebyl vidět pot. Vybírají tedy často černá nebo bílá trika, případně se rukávům vyhýbají úplně a nosí tílka. A to i v zimě.

Blíženci

U Blíženců (od 21. května do 20. června) je rozdíl, zda se jedná o ženu či muže. Ženy to mají velice podobně jako Býci. Dbají na barvu oblečení a typ materiálu, aby byl pot vidět po nejméně a nekazil dojem z jejich outfitu. Radši budou trpět teplem v mikině, než aby si ji sundali, když vědí, že už jsou pod ní zpocení a byl by vidět pot v podpaždí. Blíženci se rádi před společenskými akcemi sprchují a zkrášlují. Na vzhled dbají ženy i muži (muži často řeší některé maličkosti více než ženy). Muži se s problematikou pocení moc nestresují a celkově s potem moc potíže nemají.

Blíženci raději dbají na barvy a materiály, ze kterého mají oblečení. Zdroj: kei907/ Shutterstock

Beran

Lidé narození ve znamení Berana (od 20. března do 20. dubna) jsou netrpěliví, neustále myslí dopředu, přemýšlejí, co vše navíc by ještě dnes mohli stihnout či zařídit a nemají téměř žádný čas na odpočinek, protože je to pro ně ztráta času. Proč jen sedět v obýváku, když mezitím mohou uklidit garáž, posekat trávu na zahradě atd. Pořád mají něco na práci, což je často uvádí do časového presu, z toho se odvíjí nervozita, stres a následuje dávka potu. Berany to však nestresuje, jsou čistotní a vždy mají po ruce nějaký parfém. Díky dokonalým hlavám beranů, které myslí na vše, jsou neskutečně spolehliví.

Panna

Panny (od 23. srpna do 22. září) jsou klidné, pořádkumilovné a přesné jako hodinky. Mají rády plánování věcí dopředu a vytváření harmonogramů. Pokud však nejdou věci podle jejich představ, jsou nepříjemné, protivné a celá záležitost je velice stresuje. Pocení se stresem spojené je velice obtěžuje. Často se sprchují, převlékají se ideálně třikrát za hodinu, každý den si vezmou jiné boty a celkově dbají hodně na svůj vzhled a hygienu.