Znamení zvěrokruhu, která se chovají nejšíleněji, když jsou opilá

Znamení zvěrokruhu, která se chovají nejšíleněji, když jsou opilá
Opít se a udělat něco neškodně šíleného jednou za čas neuškodí. Nicméně pokud patříte do jednoho z následujících šesti znamení zvěrokruhu, chováte se v alkoholovém opojení naprosto nevhodně a následující den s největší pravděpodobností slyšíte stížnosti svých sousedů.

Beran (21. března – 19. dubna)

Pokud to přeženete s alkoholem, nedělá vám problém pokusit se vstoupit na cizí pozemek nebo vyvolat hádku, která brzy přejde do rvačky. Jste hodně impulzivní a máte soutěživou povahu, která se během opilosti přesouvá za hranice dobrého chování. Vaši přátelé vás nemohou udržet a aby si zachovali odvážný postoj ve vašich očích, musí se s vámi vydat, kamkoliv si zamanete.

Rak (22. června – 22. července)

Během opilosti se chováte naprosto emocionálně šíleně. Ve střízlivosti se jakžtakž držíte, co se týče vašeho smutku, ovšem jakmile se opijete, vaši přátelé si příliš zábavy neužijí, jelikož neustále pláčete a litujete se, jak je k vám život neúprosný. Nejvhodnější pro vás je popíjet doma a na veřejnosti se pod vlivem vůbec neukázat.

Lev (23. července – 22. srpna)

Když už jdete za zábavou, pořádně si to užijete. Vaše šílené plány nemají hranic. Milujete pití, protože můžete všem ukázat, kdo je ten nejlepší pijan a šéf. Ovšem pokud to přeženete, rozzuří vás jakákoliv maličkost. Jakmile se vsadíte a prohrajete, měli byste přestat pít, jinak to nepovede k ničemu dobrému. Pokud se nebavíte, kazíte náladu ostatním.

Štír (24. října – 21. listopadu)

U vás se velmi často objeví sexuální harašení, pokud se pořádně napijete. Také rádi flirtujete s lidmi, které již nikdy neuvidíte, a myšlenka na toto vás dokonale rajcuje. Můžete si také s někým cizím domluvit rande, ale později na něj nedorazíte, protože se vám nechce (brali jste to jako zábavu). Také se může stát, že příslušníka druhého pohlaví se budete snažit na večírku odtáhnout na toaletu.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Milujete zábavu. Pokud se opijete, vaše touha po zábavě a smíchu se ještě zintenzivní. Bohužel pro vás ne všechna vaše opilecká rozhodnutí jsou ta správná. Pokud navíc pijete se známým, který skutečně rád zaznamenává všechny společné zážitky v opilosti, druhý den začnete litovat, že jste předchozí den vůbec pili.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Alkohol je zkáza vašich vztahů, a to nejen těch přátelských, ale rovněž partnerských. Vaše upřímnost, jíž chováte ke svým nejbližším, se totiž ještě zesílí. To, co byste za střízliva nikomu neřekli, vám vyjde z úst, v dobré víře, že to váš vztah ještě posílí. Bohužel se většinou děje pravý opak vašeho přesvědčení a vám zbudou oči pro pláč.

Zdroj článku: