Výklad tarotových karet na druhý dubnový týden pro jednotlivá znamení

Výklad tarotových karet na druhý dubnový týden pro jednotlivá znamení
Druhý dubnový týden může přinést mnoho těžkostí, ale také příležitostí. Abyste věděli, na co se připravit, připravili jsme pro vás výklad tarotových karet pro druhý dubnový týden. Pokud chcete vědět, co tarotové karty pro toto období říkají o vašem znamení, čtěte dále.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Vaše srdce, mysl a duše se dnes mohou sladit. Máte přístup k pocitu jasnosti, který vám pomůže poskládat kousky skládačky života dohromady. Připravte se na to, že se v životě dostanete na vyšší úroveň! Zvažte, zda tento inspirativní čas nevyužít k reorganizaci svého domova, sepsání cílů pro zbytek roku nebo dokonce ke změně osobního stylu.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Dobré nápady mohou přijít, když je nejméně čekáte. Věnujte pozornost svým snům, protože ve spánku získáte inspiraci, jak získat to, co chcete, ze svého bdělého života. Pokud je to možné, zapište si, o čem se vám zdálo, hned jak se probudíte, a pokud se vám v noci předtím zdál někdo z vašeho skutečného života, můžete ho oslovit.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Spojení vás dostanou všude. Lidé ve vašem životě se pro vás pravděpodobně objeví v mnoha ohledech a poskytnou vám podporu a bezpečí. Když upadnete, mohou tu být, aby vás zachytili. Dokonce i cizí lidé k vám budou v tomto období pravděpodobněji laskaví.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Nosit srdce na rukávu může být v současné době dobré. Vaše upřímné emoce se vám nemusí vždy vyplatit, ale teď se spíše setkáte s empatií a pochopením. Je vhodná doba na to, abyste si s druhými vyjasnili neshody nebo si vylili srdce někomu, kdo vám chce být ramenem, na kterém se můžete vyplakat.

Lev (23. 7. – 23. 8.)

O konkrétním člověku se toho teď můžete dozvědět hodně. Nikdy nevíte, jaké informace získáte od někoho, koho tak dobře neznáte – možná dokonce zcela změní váš pohled na něj. Můžete se seznámit s někým novým a vést s ním dlouhý rozhovor nebo se domluvit s kamarádem a upevnit starší spojení, ale v každém případě může komunikace volně plynout.

Panna (24. 8. – 23. 9.)

Dobré myšlení přináší v této době dobré výsledky. Někdo ve vašem životě pro vás pravděpodobně má dobré zprávy, které souvisejí s vaší tvrdou prací a vytrvalým myšlením. To by mohlo podpořit váš optimismus a pomoci vám soustředit se na věci, které chcete do svého života přitáhnout.

Váhy (24. 9. – 23. 10.)

Na obzoru je pocit úspěchu a hrdosti. Dokážete soustředit své úsilí a dokončit práci, ale zároveň si najít čas na pomoc lidem kolem sebe – na to můžete být hrdí! Plody vašeho úsilí se vám mohou vrátit prostřednictvím vašich blízkých. Trávení času s lidmi, na kterých vám dnes záleží, může vyústit ve sdílení a vytváření milých vzpomínek.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Možná toho máte na seznamu úkolů právě teď hodně! Naštěstí je pravděpodobné, že si většinu z toho, co musíte udělat, užijete. Je to skvělá doba na to, abyste podnikli nebo naplánovali krátký výlet s rodinou nebo přáteli. Můžete najít zpestření a zábavu tím, že společně navštívíte nová místa.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

V této době máte dar mluvit. Váš přirozený šarm funguje lépe než kdy jindy a nabízí vám to správné, co říct ve správný čas. Nechte se vést svou intuicí tam, kam chcete! Příliš dlouhé zkoušení by mohlo působit falešně – nedělejte tu chybu, že byste nad věcmi příliš přemýšleli. Místo toho důvěřujte svému instinktu.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Vaše kořeny vás teď nezklamou. Může se objevit příležitost navázat kontakt s rodinným příslušníkem nebo pečující osobou, což je předzvěst toho, že vám někdo chce pomoci vybudovat základy vaší vlastní rodiny. Nemusíte všechno dělat sami! Rodiny mají různé tvary a velikosti a vaše touha pomoci lidem, na kterých vám záleží, je znát.

Vodnář (21. 1. – 19. 2.)

Vaše vášeň je nyní neuvěřitelně silná! Možná jste pro nějaké téma zapálení, máte absolutní chuť se do něj pustit a vyprávět o něm každému, kdo vás poslouchá. Může jít o událost, které jste se zúčastnili, o osobu, které fandíte, nebo dokonce jen o myšlenku, které pevně věříte.

Ryby (20. 2. – 20. 3.)

Uzdravení může přijít díky posílení vaší současné zbroje. Být laskavým člověkem neznamená dát se k dispozici každému, protože někteří lidé nebudou brát vaše hranice vážně! Oslavte chvíle, kdy jste někomu řekli ne, abyste ochránili svůj klid. Jste nyní zkušenější a moudřejší a možná znáte lepší způsoby, jak se duchovně a emocionálně chránit.

Zdroje článku: