Výklad tarotových karet na poslední dubnový týden pro jednotlivá znamení

Výklad tarotových karet na poslední dubnový týden pro jednotlivá znamení
Poslední dubnový týden je tady a s ním i horoskop podle tarotových karet pro toto období. Pokud vás zajímají všechny radosti a strasti, které vás v nadcházejících dnech čekají, jste na správném místě.

Beran (21. 3. –⁠ 20. 4.)

Byl by z vás vynikající soudce. Dokážete zvážit všechny aspekty situace. To je trochu požehnání i prokletí, protože to může ztížit rozhodování. Mohli byste čelit výzvě přehodnotit minulá rozhodnutí. Kdysi závazné smlouvy je třeba přehodnotit a vytvořit nové. 

Býk (21. 4. –⁠ 21. 5.)

To, že jeden člověk již není součástí vašeho života, neznamená, že všichni lidé jsou nespolehliví. Lidé se mění. Je možné, že tato osoba na vás již neměla zdravý vliv, a v takovém případě je její odchod pro vás tím nejlepším. Budete se muset více přizpůsobit, protože na obzoru jsou další změny, zejména pokud jde o vaši kariéru.

Blíženci (22. 5. –⁠ 21. 6.)

Může být těžké zbavit se starých návyků a přesvědčení, i když se nové, lepší způsoby myšlení snaží prosadit. Je na čase, abyste to udělali. Možná pro vás bude obtížné svěřit se se svými pocity druhému člověku, ale upřímný rozhovor s blízkými přáteli vám hodně pomůže. Není pochyb o tom, že se měníte.

Rak (22. 6. –⁠ 22. 7.)

Vždycky jste měli podezření, že z vaší práce šílíte, ale nikdy vás nenapadlo, že byste z ní mohli být i nemocní. Opravdu to stojí za to? Možná si dnes tuto otázku kladete. Naštěstí se váš talent uplatňuje v několika profesích. Proč se blíže nepodívat na jiné obory?

Lev (23. 7. –⁠ 23. 8.)

Jak je to dlouho, co sis dopřál pořádnou porci svého oblíbeného guilty pleasure? Je na čase nechat v sobě vyniknout mladého člověka, který si dnes hraje. Snězte tu čokoládu, přečtěte si bezmyšlenkovité časopisy nebo se proskákejte po chodníku. V poslední době berete život příliš vážně.

Panna (24. 8. –⁠ 23. 9.)

Ať už máte osobní nebo pracovní potíže, jsou chvíle, kdy se prostě nevyplatí tolik se snažit. Ve skutečnosti je to často znamení, že je ve vztahu něco zásadně špatně. Zkuste zaujmout spíše filozofický postoj. Pokud to má fungovat, bude to fungovat.

Váhy (24. 9. –⁠ 23. 10.)

Věci nejsou vždy takové, jak se na první pohled zdají. Lidé, o kterých jste si mysleli, že je dobře znáte, a okolnosti, o kterých jste si mysleli, že jim důkladně rozumíte, se nyní zdají být jiné než jednoduché. Opravdu se svět tolik změnil nebo se nějak změnilo vaše vnímání? Je čas zaměřit toto změněné vidění dovnitř.

Štír (24. 10. –⁠ 22. 11.)

I když je pro vás těžké čelit všem projektům, které jste nedokončili, vězte, že po jejich dokončení se budete moci posunout dál. Lidé z vaší minulosti nyní hrají významnou roli. Možná se ozvou, aby vám splatili starý dluh, případně po vás budou požadovat splátku. Nevzdávejte se svých snů. Jakmile jim uvolníte cestu, je pravděpodobnější, že se splní.

Střelec (23. 11. –⁠ 21. 12.)

Události z minulosti nečekaně vyplují na povrch vaší mysli a vykrystalizují novým překvapivým způsobem. Najednou jasně pochopíte, jak tyto události z minulosti ovlivňují vaše současné chování. Toto nové poznání můžete využít ke změně. V práci nebo doma zjevně existuje situace, která potřebuje proměnit.

Kozoroh (22. 12. –⁠ 20. 1.)

Někdy je snazší zabývat se všedními detaily, než zvednout oči a podívat se na širší souvislosti. Je například pravděpodobné, že jste v práci polevili. Je možné, že přece jen nejste ve správné práci nebo ve správné kariéře? Zabývat se malichernostmi není způsob, jak se vyhnout odpovědi na tuto otázku. Je nutné, abyste se k ní postavili čelem a provedli potřebné změny.

Vodnář (21. 1. –⁠ 19. 2.)

Změna je ve vzduchu. Ať už se jedná o dramatickou změnu víry nebo o zásadní posun ve vašich životních cílech, připravte se na hlubokou proměnu. Je to pravděpodobně způsobeno tím, že nyní máte více svobody dělat, co chcete a kdy chcete. Dbejte na to, abyste si svou novou cestu vybrali moudře. Nenabízí se vám možnost návratu ke starému životnímu stylu.

Ryby (20. 2. –⁠ 20. 3.)

Tolik času trávíte službou druhým, že je přirozené, že se občas cítíte vyčerpaní. Než abyste se snažili tento pocit vytěsnit a pokračovat, jako by se nic nedělo, považujte ho za znamení, že něco není v pořádku. Přiznejte si, zda se cítíte nedoceněni. Strávili jste příliš mnoho času upřednostňováním štěstí druhých před svým vlastním. Je čas změnit své priority.

Zdroje článku: