Výklad tarotových karet na tento víkend: Vodnáře čeká neúspěch a špatná nálada, Váhy, hýčkejte sebe a své blízké

Výklad tarotových karet na tento víkend: Vodnáře čeká neúspěch a špatná nálada, Váhy, hýčkejte sebe a své blízké
Připravte se pomocí tarotových karet na nadcházející víkend. Tím, že nahlédnete alespoň trochu do své budoucnosti můžete chránit sebe i své blízké. Vyhněte se konfliktům nebo naopak dokončete vše, co máte rozřešené a doveďte to do zdárného konce!

Beran (21.3. – 20.4.)

O víkendu rozhodně s nikým neválčete a dopřejte si trochu klidu. Zejména ve vztazích nemá cenu řešit nějaké konflikty, druhé straně by se totiž mohly jevit jako vaše nenávist a hořkost vůči nim. Pětka mečů vám doporučuje se v klidu zamyslet a možná se nad tím vším také trochu povznést. Když nejde o život, nejde o nic.

Býk (21.4. – 20.5)

Nadcházející volno byste podle karty Věčnosti mohli využít k tomu, že se pokusíte zhodnotit svůj dosavadní život, své plány a cíle. S čím jste spokojení? Klidně se také trochu pochvalte a oceňte za to, co jste dokázali. Nebo co vám teď aktuálně vadí? Tak to změňte. Žijeme jenom jednou, a tak nečekejte na to, až budete mít dost peněz, vyrostou vám děti nebo budete mít více času!

Blíženec (21.5. – 21.6.)

Úspěch někdy přichází pomalu. A ač vám přijde, že se vám zatím moc nedaří, nezoufejte, karta Sedmička disků vám slibuje, že brzy budete odměněni. Obrňte se tedy trpělivostí a v klidu vyčkávejte. Váš partnerských vztah možná bude potřebovat čas na vyřešení nějakých problémů, dopřejte si ho.

Rak (22.6. – 23.7.)

Eso pohárů vám o víkendu přinese příliv nových věcí, zkušeností, příležitostí a nezadaným dokonce slibuje také lásku. A to lásku neobyčejnou. Pocítíte náhle vzplanutí k osobě, kterou dobře znáte, ale dlouho jste ji přehlíželi. Dívejte se kolem sebe a navažte kontakt, litovat rozhodně nebudete. Jen si dejte pozor na to, aby vášeň rychle neopadla.

Raci se dočkají o víkendu novinek ve všech směrech, Zdroj: Gustavo Frazao/ Shutterstock

Lev (24.7. – 23.8.)

Využijte příznivý vliv karty Princ holí naplno, jelikož její vliv je opravdu jen krátkodobý. Na víkend vám tato karta dodá příval energie, proto si naplánujte činnosti, které již delší dobu odkládáte, tentokrát je totiž konečně stihnete udělat, a ještě z toho budete mít potěšení. Budete doslova zářit ve společnosti, dejte si ale pozor na to, aby si lidé o vás nemysleli, že jste namyšlení.

Panna (24.8. – 23.9.)

Sami jste strůjcem vašeho štěstí a karta Kola štěstí vám k němu může lehce dopomoci. Díky tomuto dominantnímu tarotu budete mít chuť zkoušet nové věci a chopit se také nových příležitostí. Neváhejte a všeho s chutí využijte a pusťte se do toho. Uvidíte, že některé z nich mohou obrátit váš život doslova naruby!

Váhy (24.9. – 23.10.)

Šestka pohárů je kartou rozkoše a víkendové volno je přímo stvořené k tomu, abyste hýčkali sebe a své blízké. Naplánujte si tedy sobotu podle všech členů své rodiny a buďte spolu. Každý si může říct, co by chtěl podniknout nebo si třeba dát k jídlu a vše zkombinujte dohromady. Užijete si tak den plný zábavy!

Štír (24.10. – 22.11.)

Odvaha vám v tyto dny tedy rozhodně chybět nebude. Karta Sedmička holí vám pomůže vyřešit všechny problémy, které se o víkendu vyskytnou. Navíc se nad nimi ani nebudete moc trápit. Pokud se ale vyskytne ve vašem okolí někdo, kdo se vám pokusí znepříjemnit den, braňte si své území a postavte se všem překážkám.

Střelec (23.11. – 21.12.)

Hned ráno si důkladně pročistěte hlavu a rozhodněte, co je pro vás právě v tuto chvíli důležité a co chcete. A právě tomu se věnujte. Díky Esu mečů se k vám nápady jen sami pohrnou, a tak toho využijte a buďte kreativní. Tvořte a věřte si! Karty jsou vám v tyto dny příznivě nakloněny, a i ony doufají, že dokážete něco velkého!

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Bez zdravé houževnatosti se v životě moc neprosadíte. Dávejte si však pozor, aby toho nebylo příliš a nepoškodili jste si tak vztahy se svým partnerem nebo s přáteli. Princ disků vám radí, že byste si měli více všímat svého partnera i po fyzické stránce a naučit se ho smyslně svádět. Přijďte s nějakým novým nápadem, uvidíte, že to okoření váš vztah.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Sedmička disků s sebou přináší neúspěch a špatnou náladu, která s ním jde ruku v ruce. Buďte však trpěliví, nic netrvá věčně a brzy se na vás usmějí příznivější dny. Zbytečně se neunáhlete a všechny své rozdělané projekty klidně dotáhněte do konce, stojí to za to, i když teď máte možná pocit, že to nikam nepovede.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Víkend je přímo stvořený k uspořádání nějaké oslavy nebo tematického večírku. Šestka disků vám dopřává pocit hojnosti po materiální i finanční stránce. Podělte se tedy o tyto pocity i se svými nejbližšími a těšte se z nich. Pokud někdo požádá o vaši pomoc, určitě ji neodmítněte a dané osobě pomozte, v budoucnu se vám to vrátí.

Zdroj článku:
  • Autorský text