Velký zdravotní horoskop na listopad 2022: Střelce čeká boj se zažíváním, Váhy pozlobí ekzémy, vyrážky či suchá kůže

Velký zdravotní horoskop na listopad 2022: Střelce čeká boj se zažíváním, Váhy pozlobí ekzémy, vyrážky či suchá kůže
Zdravotní stav bude každý moci závidět Štírům, pokud máte v blízkém kruhu nějakého Býka, kupte mu raději krabici kapesníků a sadu čajů. Panny by si měli dávat pozor na nedoléčené nemoci či zranění a Berany mohou zradit ledviny.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Listopadové chladno u vás, Beranů, může vyvolat problémy s ledvinami. Možná by jen stačilo se teple oblékat, nenosit odhalená bedra a dodržovat pitný režim. Ledviny totiž ohrozit nechcete, s následky jejich onemocnění byste se mohli ještě dlouho vypořádávat. Ale ani svůj psychický stav neberte na lehkou váhu. Nějaká psychoterapie vám na podzim určitě neuškodí.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Nachlazení vás může v listopadu nemile zaskočit. Rýma, kašel a celkový pocit nepohody se na vás nalepí a dokud na pár dní nevypnete, tak se jich nezbavíte. Recept na zdraví je jednoduchý – odpočinek, teplý čaj a dva dny pod peřinou bez povinností. Máte nárok na odpočinek a za pár dní se svět nezhroutí!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Nachlazení ani jiné potíže spojené s podzimem se vás netýkají. Naopak vás ale mohou nemile překvapit potíže s křečovými žilami na nohou či jiné bolesti a trápení spojené s dolními končetinami. Nepřestávejte proto sportovat a dodržovat zdravou životosprávu.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Milí Raci, žádné zdravotní problémy vám nehrozí, přesto nepřestávejte ani na podzim s pohybem. Zkuste před tréninkem využít strečink a po pohybu protažení. Zlepšíte tak svou kondici a bolest se druhý den pravděpodobně nedostaví.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Fyzické zdraví v listopadu nebude to, co vás bude trápit. Nejspíše se všechny vaše dosavadní stresy a úzkosti podepíšou na zdraví psychickém. Vyřešte si všechny své potíže, vyhledejte pomoc. V listopadu svou pozornost nejvíce směřujte na duševní pohodu a psychické zdraví.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Možná se vám, milé Panny, ozývá staré zranění či nedoléčená nemoc. Vezměte si volno, vyležte se, dopřejte si dobré jídlo a neničte sami sebe utíkáním před problémy. Vaše tělo vás potřebuje, pečujte o sebe s láskou. Jinak vám po fyzické stránce nic nehrozí, nezanedbávejte ale ani tu psychickou. Ta se může zpětně ozvat v mnohem horší podobě.

mozek
Zdroj: Jolygon / Shutterstock | mozek

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Vaše kůže bude nejnáročnější orgán na péči v podzimním období. Ekzémy, vyrážky či suchá kůže vás budou zlobit celé chladné období. Vyhledejte odborníky, dermatologové vám pomohou nejlépe. Využijte pak krémy, přírodní masti a zůstaňte v psychické pohodě, s potíži poté rychle zatočíte. 

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Váš zdravotní stav vám může každý závidět. V listopadu by vás žádný bacil neměl překvapit a vy můžete pokračovat na své vlně produktivity. Nezapomínejte však na vitamíny a vhodné oblečení, ať vám zdraví vydrží co nejdéle!

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Možná vám připadá, že správně netrávíte a trápí vás nafouklé či bolavé břicho. Listopad si pro vás připravil boj se zažíváním a trávicím traktem. Neděste se však, pomoci vám může změna jídelníčku či pohyb. Jinak bude váš fyzický stav úplně v pořádku, tak nepodceňte své trávení, ať můžete zůstat produktivními.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Možná vás skolí rýma či nachlazení, nezkoušejte však žádný náznak nemoci obcházet a přechodit. Dopřejte si čas na rekonvalescenci. Do stravy zařaďte zázvor a ovoce. Po vyléčení budete opět zářit a nic vás neohrozí. Zkuste si tedy naordinovat více odpočinku a budete nezastavitelní.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Pokud váháte nad změnou životního stylu, není lepší období než teď. Možná vám, milí Vodnáři, pomůže zezačátku hlavně více pohybu, nezpracovaných potravin a dostatek kvalitního spánku. Pokud vás začne trápit pohybový aparát, může se to stát, ale s pomocí odborníka se obtíží rychle zbavíte. Je čas na změnu! 

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Vaše zdraví mohou ohrozit vaši blízcí. Ne snad úrazem či nakažením, ale spíše starostmi, které na vás házejí. Uvolněte se, zacvičte si, dobře se vyspěte a dopřejte čas sami sobě. Zdraví máte jen jedno, i to psychické. Nezanedbávejte se tedy a zkuste se věnovat sami sobě a zkusit si více odpočinout, vaše tělo vám to vrátí.

Zdroje článku: