Horoskop na srpen pro rozvedené: Vodnáři zažijí letní románek, Býkům se bude dařit v milostném životě

Horoskop na srpen pro rozvedené: Vodnáři zažijí letní románek, Býkům se bude dařit v milostném životě
Prošli jste si rozvodem a nevíte, jaký bude váš život dál? Zajímá vás, kdy potkáte novou lásku? Je čas začít vážný vztah? Třeba vám napoví náš horoskop. Čtěte dál!

Beran

Začátek srpna byste měli věnovat diskusím, které povedou k vyřešení rodinných problémů. Poté ve vašem životě zavládne klidná atmosféra. Ta zajistí, že se budete moci konečně definitivně odstřihnout od minulosti a vyrovnat se starými vztahy. Udělat tlustou čáru za minulostí, to je přesně to, co potřebujete. 

Býk

V srpnu se vám bude dařit v oblasti kariéry, ale také v milostném životě. Čeká vás vzrušující měsíc, a to ať se rozhodnete otevřít svá srdce vážnému vztahu, anebo zatoužíte po krátkém letním románku. V nových vztazích se však nevyhýbejte nepříjemným tématům, v budoucnu by se vám to nemuselo vyplatit. 

Blíženci

Milí blíženci, s navazováním nových vztahů příliš nepospíchejte. Komunikace z vaší strany může v srpnu váznout. To by v budoucnu mohlo způsobit nemalé komplikace. V srpnu raději věnujte pozornost rodině. Možná se vám podaří vyřešit staré konflikty, které stále narušují atmosféru v rodině. 

Rak

Samota rakům příliš nesvědčí, přesto byste se v srpnu měli věnovat spíše sobě a svým potřebám. Pokud nejste připraveni na vztah, buďte upřímní a nezahrávejte si s city člověka, který o vás jeví zájem. Raději mu vysvětlete, že potřebujete čas na vyléčení ran z předchozího vztahu, který neskončil dobře.

Lev

Přestože jste zklamaní z konce vztahu, v srpnu dojdete k poznání, že k této změně muselo dojít. V první polovině měsíce vás čekají menší konflikty, které ovšem dokážete vyřešit v klidu. Poté ve vašem životě zavládne harmonie.

Panna

Máte o sobě spoustu pochyb, se kterými se v srpnu zvládnete vyrovnat. V lásce žádné větší zvraty neočekávejte, ale můžete se těšit na pozitivní událost v rodině. V tomto měsíci zkrátka nechte věci přirozeně plynout.

Váhy

Co se týče kariéry, bude se vám v srpnu dařit. Mohlo by se proto snadno stát, že svá vnitřní zranění budete zahánět prací. Nezapomínejte však věnovat čas rodině. Srpen vám poskytne vhodné podmínky k přemýšlení nad budoucím životem.

Štír

V srpnu se štírům bude dařit rozvíjet rodinné, přátelské i milostné vztahy. Čas, který budete trávit mezi lidmi prospěje vám i okolí. Vaši přátelé budou šťastní, když uvidí, že jste konečně dali sbohem předchozímu vztahu a jste to zase „vy“.

Střelec

Radost vám dělá poznávání nových lidí, čehož se vám v předchozím vztahu příliš nedostávalo. V srpnu k tomu budete mít spoustu příležitostí. Váš milostný život bude jen kvést! Nezapomínejte však věnovat dostatek pozornosti rodině. Mohli by jinak mít pocit, že se jim vzdalujete

Kozoroh

Zjištění, že ve vztahu nejste s tím správným člověkem, pro vás bylo velmi bolestné. V srpnu se vám může dostávat pozornosti od spousty nových lidí, ale s navázáním vážného vztahu příliš nespěchejte. Nejdříve si ujasněte životní priority. 

Vodnář

Můžete se setkat s negativním hodnocením vašich rozhodnutí ze strany rodiny. Dávejte si pozor, aby vás to příliš nevyvedlo z míry. Spíše se soustřeďte na vymezení zdravých hranic. Srpen vodnářům může přinést spíše letní románek než vážný vztah. A možná právě to potřebujete!

Ryby

V srpnu byste měli opustit svou komfortní zónu. Jste velmi emocionálně založení, a proto vám konec vztahu přinesl velkou bolest. Novou lásku však nenajdete za dveřmi svého bytu. Nebojte se otevřít své srdce a mysl novým vztahům!