Jízda v automobilu a snění. Co to znamená a co to říká o vaší současné situaci?

Jízda v automobilu a snění. Co to znamená a co to říká o vaší současné situaci?
Snění o jízdě v automobilu, případně o řízení automobilu, není zcela běžné. To vychází z příčin, které vedou k tomuto druhu snů. V životě člověka je běžné, že nedrží zcela otěže a že rozhodnutí, která činí a problémy, které řeší, nevychází přímo z života jedince. Řízení je prováděno vedoucím, manažerem, očekáváním společnosti, či někým jiným. O čem vypovídají tyto sny si představíme níže v textu.

Když sníte o tom, že někdo řídí auto, ve kterém hrajete roli spolujezdce, nacházíte se ve snovém světě, který vám může velice pomoci při pochopení základních procesů vašeho života. Řízení automobilu cizí osobou může odhalit myšlenky a pocity o tom, kdo ovládá váš život a také jak se v při tomto vedení cítíte. Po probuzení a přemýšlení o tom, co se ve snu událo, se zaměřte na tři věci.

Zdroj: Autor: BalanceFormCreative / Shutterstock

Kdo řídil?

Toto je nejdůležitější aspekt, kterého byste si měli ve snu všimnout. Pokud jste to byli vy, kdo automobil řídil, tak si stačí jen pogratulovat, protože jste si vědomi toho, že jste aktivními činiteli svého života, nad kterým máte určitou kontrolu. V případě, že se ve snu vybouráte i přesto, že řídíte, značí to osobní překážku v plnění plánu, který jste si vytyčili.

Pokud ale řídí někdo jiný, tak by vás mělo zajímat, kdo to byl. Jaký je vztah mezi vámi a touto osobou? Jak se cítíte při řízení? Jste šťastní, nervózní, bojíte se? Odpovědi na tyto otázky vám pomohou s vlastním pochopením cílů, které jste si stanovili. Pocity, které při řízení touto osobou cítíte, se promítají do vašeho běžného života a naplňují vás při uskutečňování plánů a cílů, které mohou mít právě ty osoby „řidičů“ na svědomí.

Co si o osobě řidiče myslíte?

Pokud jste při řízení cizí osobou šťastní, uvolnění, nebo nadšení, tak to znamená, že osoba, která řídí vaše vozidlo a ovlivňuje nějakým způsobem dosažení cíle, má vaši plnou podporu. I v reálném životě tedy věříte, že je tato osoba dobrým manželem, manželkou, kamarádem, vedoucím… Pokud ale při řízení cítíte spíše strach, či nespokojenost, zamyslete se po probuzení, jak moc osoba řidiče ovlivňuje váš reálný život a cíle, kterých chcete dosáhnout. Nemáte náhodou při jednání s touto osobou stejné pocity, jaké jste měli i ve snu?

Dostanete se do cíle?

Jen v malém procentu snů o řízení se reálně vyskytuje okamžik, kdy automobil zastavuje a vy vystupujete v cíli své cesty. Běžně jsou tyto sny o jízdě podivnou krajinou a převládají v něm silné pocity. Pokud ale celá cesta probíhá bez problému, může vám po probuzení spadnout kámen ze srdce, jste stále na své cestě k cíli, přičemž příjezd na místo určení naznačuje, že jste v cíli své cesty ke snu, případně jste cíle již dosáhli a podvědomá mysl vám to dává tímto podivným snem vědět.

Havárie naznačuje, že buď pracujete tak tvrdě, že to vaše tělo již neunese a zhroutí se, nebo že situaci nemáte již vůbec ve svých rukách a podvědomě cítíte, že se váš sen, či cíl jednoduše nesplní. Při snění o havárii v autě a zamyšlení se nad řidičem by mělo následovat uvědomění, že nejspíše potřebujete přehodnotit vaši cestu, případně si alespoň pořádně odpočinout.

Jen v malém procentu snů o řízení se reálně vyskytuje okamžik, kdy automobil zastavuje a vy vystupujete v cíli své cesty.

Uvědomte si, že sny jsou často pouze odrazem toho, co si o reálné situaci myslíte vy sami. Sny vlastně v konečném důsledku ukazují jen to, co si myslíte, bez obalu lží a polopravd, kterými si svůj život běžně upravujeme do růžovějšího spektra. Vnímejte lidi, se kterými snem jedete, vnímejte řidiče, vnímejte pocity a samotnou cestu. To vám napoví mnoho o vašem současném životě. Kdo je na vás závislý? Kdo vás řídí? Jaký z toho všeho máte pocit? A jedete k vytyčenému cíli?

Zdroj: