Ravenův horoskop na květen: Berani zahájí novou životní kapitolu, Střelci by si měli dát pozor na komunikaci s rodinou

Ravenův horoskop na květen: Berani zahájí novou životní kapitolu, Střelci by si měli dát pozor na komunikaci s rodinou
Jaro je v plném proudu a nastává máj, lásky čas. Květnovým horoskopem vás opět provede astrolog a mág Raven Argoni. Podívejte se, co vám hvězdy prorokují.

Beran

Tento měsíc je pro Berany neobyčejně dynamickým obdobím. Zdá se, že jste prakticky nezastavitelní, a cokoli si usmyslíte, určitě vyjde. Novoluním od 30. dubna zahajujete novou životní kapitolu, tak si vytyčte směr. Osobní vztahy bohužel procházejí složitým obdobím a vy musíte být citliví i trpěliví, abyste úspěšně zažehnali rozepře.

Býk

Zdá se, že se s květnem rozjasňujete a uvolňujete. Budete se cítit mnohem méně napjatí a úzkostliví. Kolem 14. se zaměřte na situace, které spojují vaše schopnosti s ostatními, a kolem 22. se snažte rozvíjet nové zajímavé vazby a vztahy. 24. je obzvláště důležitý den pro přijímání nových a trvalých závazků.

Blíženci

Podle květnového astrologického výhledu se zdá, že udržení vašeho tempa bude těžký boj. Vaše snahy budou pravděpodobně mařeny překážkami a časovými prodlevami. V polovině měsíce vám zlepší náladu cestování a do 24. se na své současné poměry podíváte v novém světle a zavedete změny, které zmírní tlak a osvobodí vás od nudy.

Rak

Tento měsíc buďte připraveni ukázat svou pravou tvář a hrát tvrdou hru s někým, kdo si myslí, že vás může zmanipulovat nebo oklamat. Máte spoustu možností a váš postoj "ber, nebo nech být" vám zajistí vítězství. V tomto měsíci máte také dobrou pozici pro vyjednávání výhodných smluv.

Lev

Planety vás vybízejí, abyste se vydali ven, prozkoumali své možnosti a šli za svými sny. Držte se ale spíše při zemi dávejte jen ty sliby, které dokážete dodržet. Štěstí bude v květnu na vaší straně, ale musíte jeho vzácných darů co nejlépe využít, než se vám jeho kouzlo vytratí. Poslední květnový týden je časem pro zásadní rozhodnutí a zpečetění důležitých dohod.

Panna

Tvůrčí a podnikatelské snahy vypadají více než slibně a váš elán strhne i okolí. V osobní sféře se však zdá, že ve vás něco hlodá nebo trápí. Je načase přestat se nechat přemlouvat a manipulovat druhými a začít se pořádně starat sám o sebe.

Váhy

Vaše sebevědomí a energie jsou v tomto měsíci nastaveny na maximum a uděláte dojem na každého, koho potkáte. Pokud jste někdy chtěli být svým vlastním šéfem, je to ideální čas začít.

Štír

Tento měsíc jste inspirativní a neodolatelní. Tvůrčí nápad by se mohl prosadit před některými vlivnými lidmi a vy nyní máte sebedůvěru a odvahu trvat si na svém. Váš milostný život vám nabídne nové možnosti. Nenechte se zlákat ke sdílení tajemství, která byste si měli opravdu nechat pro sebe.

Střelec

V tomto měsíci se snažte v lásce, práci a vzdělávání dosáhnout co nejvyšších cílů a uspějete. Ta část vašeho já, kterou jste vždy skrývali, je připravena se ukázat a být oceněna. V rodině si dejte pozor na komunikaci

Kozoroh

Vrátíte se na místo, které jste teprve nedávno opustili, a tentokrát v úplně jiné roli. A získáte mnoho dobrých kontaktů, které sdílejí váš pohled na život a vaše ambice. To, po čem jste toužili a na čem jste pracovali několik let, zapadne na své místo. Partner se možná neptá, ale potřebuje vědět, že ho stále považujete za skvělý úlovek. 

Vodnář

Květen je měsícem transformace, která vás přivede k novým osobním vrcholům. Jediný člověk, na kterého se musíte spolehnout, jste vy sami - pak můžete učinit životně důležité rozhodnutí týkající se rodinného života a pořízení nemovitosti. Nikdy jste si nebyli jistější tím, co chcete a kým jste.

Ryby

Tento měsíc se pro ryby nese v duchu harmonie a štěstí. A to jsou ideální podmínky pro svatbu nebo pro opakování slibu v luxusním stylu, který minule nebyl možný. Nyní jste zbaveni pochybností a připraveni udělat odvážný krok vpřed ve svém vzrušujícím novém životě.