Ravenův horoskop pro magický rok 2022

Ravenův horoskop pro magický rok 2022
Letošní rok 2022 je magický. Dvojky jsou pozitivní a na hvězdném nebi bude mít pro letošek patronát také štěstí a pohoda. Čeká nás rok, který by mohl každého z nás posunout tím správným směrem.

Výzvy, které na nás čekají, nemusí být jednoduché, ale přesto máme všichni velkou šanci v nich uspět. Nezapomeňme však, že štěstí musíme jít naproti a cesta k úspěchu je někdy složitá. V roce 2022 bude třeba se zahledět do sebe, poznat sebe sama a přehodnotit své cíle minulé i budoucí, aby přišly lepší zítřky.

Beran (21. 3.  20. 4.) 

Jste velmi aktivní a letošní rok vám těch aktivit dopřeje dostatek. Nečekají vás žádné vážné obtíže, naopak vám naproti přijde pracovní úspěch. Na nové pracovní záležitosti se tedy vrhněte s energií vám vlastní a uspějete. Pokud uvažujete o vlastním pracovním projektu, začněte ho realizovat mezi květnem a červencem, kdy bude nejpříhodnější doba. Vztahy se letos také dořeší, může dojít i na svatbu. 

Býk (21. 4.  21. 5.)  

Letos jistě poskočíte kupředu ve svých cílech. Čeká vás rok plný změn, které budou gradovat během prázdnin. Nemusíte se však bát, půjde o změny, které jste sami už nějakou dobu chtěli. K práci vám přibyde možnost další činnosti. Strach, že to s vaším zaměstnáním nepůjde dohromady, hoďte za hlavu. Vše jde, když se chce. A vy máte velkou motivaci. 

Blíženci (22. 5.  21. 6.) 

Jestli máte dojem, že počátek roku je opatrný a nevýrazný, tak máte pravdu. Během roku vás ale čeká spousta výzev. Ty největší přitom zažijete sami se sebou. Přehodnoťte svůj hodnotový žebříček a dejte si jasné cíle. Sny, které máte, klidně můžete naplnit, stačí chtít. To bude vaším hnacím motorem, abyste se naučili vše nejen začít, ale i dokončit. Těch nedokončených záležitostí totiž máte za sebou až dost.  

Rak (22. 6.  22. 7.) 

Začátek roku budete celkem napilno. Otevřou se před vámi nové pracovní možnosti, které vás zaujmou. I přes obavy se můžete pustit do každé nové záležitosti. Léto bude ve znamení odpočinku a jistě budete mít dost času na pořádnou dovolenou. Podzim a zima budou opět plné práce a je tedy se třeba se na to řádně zrekreovat. 

Lev (23. 7.  22. 8.) 

Váš letošní rok bude ve velmi harmonickém rytmu. Nebude nabitý akcí, jak býváte zvyklí, a proto dostanete možnost zkusit mnoho nových věcí. Je třeba se zaměřit na sebe v jiném pohledu. Věnujte se svému duchovnímu rozvoji, přehodnoťte své priority. Dovede vás to k lepším úspěchům nejen letos. 

|Rok 2022 je podle čínského kalendáře ve znamení tygra, Zdroj: Big Pearl / Shutterstock

Panna (23. 8.  22. 9.) 

Pokud doufáte v úspěchy, letos je na ně čas. Ohledně kariéry máte velkou šanci se vyšplhat výš. Čeká vás vnitřní boj, kdy si uvědomíte, že improvizace někdy není špatná. Přemýšlíte rychle a efektivně a to postačí, abyste se vyhnuli příliš unáhleným rozhodnutím. Víc si věřte. 

Váhy (23. 9.  23. 10.) 

Celkově nebude váš rok nijak výjimečný. Do podzimu vás nečekají žádné velké zvraty, čas proto můžete využít k tomu, co už dlouho odkládáte. Ať už jde o nějaké resty nebo o nové koníčky. Budete oplývat kreativitou, ale nezapomínáte na odpovědný přístup. Hodit se to bude ke konci roku, kdy vás potkají nečekané změny. Vše však proběhne bez konfliktů tak, jak to máte nejraději. 

Štír (24. 10.  22. 11.) 

Chaos je u vás jako doma. Nebylo by špatné mu ukázat ten správný směr, ačkoli to třeba nebude snadné. Myslete na to, že je nejdůležitější se poučit ze své vlastní minulosti. Možná si chvílemi budete připadat jako na houpačce, ale jistotou vám bude spokojenost v osobním životě.

Díky tomu u vás dojde k pozitivnímu duchovnímu růstu. Pozor si dávejte ohledně peněz. Minimální v první polovině roku byste si neměli půjčovat. 

Střelec (23. 11.  21. 12) 

Do nového roku sice vtrhnete jako tajfun, ale žádný velký úspěch vás nečeká. Možná i díky tomu se vám podaří najít štěstí i v maličkostech. Své minulé omyly použijete k tomu, abyste si vylepšili váš nynější život. Budete více vyrovnaní a jistí ve všem. Konec roku vám potom dopřeje úspěch, který si po tomto roce zasloužíte. 

Kozoroh (22. 12.  20. 1.) 

Jste rození plánovači, kteří mají rádi vše pod kontrolou. To se vám nyní vyplatí a poštěstí se vám rok plný úspěchů, po kterých toužíte. Překážky, které přece jen nastanou vás posílí. Osobnost se vám vylepší a přibude vám i nějaká ta sebedůvěra. 

Vodnář (21. 1.  20. 2.) 

Letošek vám přinese mnoho změn, které povedou k vylepšení všech oblastí. Práce, domov, vztahy i zdraví tak budou na vzestupu a vy se rozhodně nebudete nudit. Hodně různých aktivit vás taky povede k tomu, abyste se víc zamýšleli nad tím co, kde a kdy děláte. Vaše spontánnost je sice úchvatná, ale někdy je jí příliš.

Nebojte se ubrat, stále budete jedineční a přitom budete vše bravurně zvládat. 

Ryby (21. 2.  20. 3.) 

Letošek vám připravil mnoho práce, která vás bude společně se spokojeným domovem plnit pozitivnem. Dovede vás to k dořešení vnitřních záležitostí, které na vás čekají zapomenuté. Rok 2022 vás povede k i touze plnit si sny. To je naprosto v pořádku, jen si dejte pozor na vzdušné zámky, které se snadno rozpadnou. Přesto máte naději si jich letos mnoho splnit. 

 

Zdroje: