Věděli jste, že na základě barvy očí jste k protějšku různě přitahováni a prozradí to o vás více, než jste si možná mysleli?

Věděli jste, že na základě barvy očí jste k protějšku různě přitahováni a prozradí to o vás více, než jste si možná mysleli?
Zvláště u hnědých a modrých očí vzniká zajímavá kombinace a silné vzájemné propojení! A jak se k sobě s partnerem hodíte na základě barvy očí, to se dozvíte v tomto článku!

Barva očí prozrazuje o lidech mnoho věcí. Podle barvy očí také můžete poznat, zda se k protějšku hodíte a jak si budete rozumět. Každá barva očí prozrazuje o člověku zcela něco jiného a pokud vás zajímá, jak se hodíte podle barvy očí k vaší polovičce, jste na správném místě. A pokud vás zajímá, co znamená, pokud má žena hnědé oči a muž modré oči, pokračujte ve čtení tohoto článku. Dozvíte se, jak se k sobě hodí žena s hnědýma očima a muž s modrýma očima

To nejlepší energetické spojení!

Hnědé a modré oči můžou tvořit skvělou symbiózu, jelikož se vzájemně tyto dvě barvy přitahují! A proč tomu tak je? Hnědé oči mívají lidé s optimistickou povahou, bývají to loajální a spolehlivé osobnosti. Hnědooké ženy jsou obecně velice praktické, společenské a sebevědomé! Lidé s modrými oči to mají u druhého mnohem snazší. Jsou totiž druhými považovány za nepřitažlivější osobnosti! Lidé s modrýma očima jsou inteligentní, veselé a upřímné osobnosti. Modroocí muži jsou obecně atraktivní, přátelští ale také náladoví.

Pro ženy jsou muži s modrýma oči naprostým afrodiziakem, Foto: VALUA VITALY / Shutterstock

Neodolatelná barva oči 

Ve spojení hnědých a modrých očí vždy dominuje barva hnědá. Roli hraje zejména genetika, tudíž se stále rodí nejvíce hnědookých lidí a lidé s modrýma očima jsou větší raritou. Ale právě proto se tyto dvě opozitní barvy natolik přitahují!

Zvláště pro ženy s hnědýma očima jsou muži s modrýma oči naprostým afrodiziakem. A není divu! Navíc muži s modrýma očima se nechají snadno svést neodolatelnou čokoládovou barvou hnědookých žen! Je to prostě dokonalá kombinace. Navíc průzkumy dokázaly, že modroocí lidé nebývají přitahováni stejnou barvou očí. Tudíž v případě hnědých a modrých očí budete vzájemně přitahováni a vyvažovat ty nejlepší vlastnosti z obou povah.

 

Zdroje: