Povaha podle barvy? Je vaše oblíbená barva černá? Co to o vás vypovídá?

Povaha podle barvy? Je vaše oblíbená barva černá? Co to o vás vypovídá?
V každém z nás evokuje každá barva něco jiného. Z toho důvodu máme také každý svou oblíbenou barvu, která v nás vzbuzuje různé pocity. Věděli jste však, že naše oblíbená barva o nás mnohé vypovídá? Čtěte dál a zjistěte o sobě ještě více!

Jistě vás ihned napadne odpověď na otázku, která je vaše nejoblíbenější barva. Možná jste ale netušili, že vaše oblíbená barva o vás prozrazuje více, než byste možná tušili. Pokud je vaší oblíbenou barvou právě barva černá, pak rozhodně pokračujte ve čtení! Dozvíte se, co o vás vaše oblíbená barva vypovídá!

Pokud právě vy máte ve svém šatníku černé oblečení a černá barva je tou vaší vyvolenou, znamená to například to, že jste rezervovaná osobnost. Nenecháte ostatní, aby vám příliš vstupovali do života a pronikli do vašeho soukromí. Není pro vás příliš snadné navázat s někým otevřený vztah a trvá vám déle si někoho skutečně připustit k tělu. Potřebujete svůj klid, samotu a rozhodně netoužíte být středem pozornosti.

Černá barva je obecně považována za barvu smutku či úzkosti, Zdroj: ANAID studio / Shutterstock

Černá barva je obecně považována za barvu smutku či úzkosti, což má také spojitost s vaší osobností. Někdy je s černou barvou spojená zlá síla a negativní energie a dokonce i smrt. Proto bývá zahrnuta ve smutečních obřadech či okultismech a jiných rituálech spojených s negativní energií.

Všeobecně lidé, kteří mají rádi černou barvu, bývají samotáři a uzavření jedinci. Nebývají to příliš veselí a extrovertní lidé. Pokud i vy máte nejraději černou barvu, raději trávíte čas o samotě a ve svých krocích a pocitech jste často nejistí.

Jestliže se už rozhodnete trávit čas v něčí společnosti a druhému člověku otevřete své nitro, musí to být pro vás někdo zcela výjimečný. Bude vám sice trvat déle, než u vás druzí získají důvěru, zato bude vaše láska silná a opravdová a budete si vaším vztahem stoprocentně jistí.

Zdroje článku: