Vezměte své datum narození a spočítejte si, jací jste v posteli dle numerologie. Čeká vás jistě zajímavý výsledek

Vezměte své datum narození a spočítejte si, jací jste v posteli dle numerologie. Čeká vás jistě zajímavý výsledek
Zajímá vás, co říká numerologie o lásce a vaší kompatibilitě s partnerem během sexu? Podle toho, kterého dne v měsíci jste přišli na svět, můžete určit své numerologické číslo. S jeho pomocí pak zjistíte, jak ze svých vztahů vytěžit maximum.

Numerologické číslo / Datum narození (den v měsíci)

  1. - 1., 10., 19., 28.

  2. - 2., 11., 20., 29.

  3. - 3., 12., 21., 30.

  4. - 4., 13., 22., 31.

  5. - 5., 14., 23.

  6. - 6., 15., 24.

  7. - 7., 16., 25.

  8. - 8., 17., 26.

  9. - 9., 18., 27.

Číslo 1 – kompatibilní s 2, 3 a 9

Pokud vám dle výše uvedené tabulky náleží numerologické číslo 1, znamená to, že jste vášniví lidé, kteří se nenechají snadno ovlivnit. K lásce vás nelze přinutit, neděláte kompromisy a jste velmi praktičtí. Rádi zkoušíte nové věci a experimentujete, což platí i v sexu. Jedničky často skončí v manželství s někým, koho znají už od svého dětství. Cítí se být mimořádné, ale jsou loajální a od partnerů očekávají totéž.

Číslo 2 – kompatibilní s 1, 3 a 2

Vyšla vám dvojka? Jste citliví a zaměření na lásku a rodinu. Spíše než fyzické potěšení upřednostňujete to emocionální. Trpíte extrémními výkyvy nálad a dovedete být velcí tajnůstkáři. Milostné vztahy tak často skrýváte. Měli byste se naučit více komunikovat se svými partnery – koneckonců je pro vás důležité si s nimi rozumět.

Číslo 3 – kompatibilní s 1, 2 a 9

Jste praktičtí, ambiciózní a někdy tak trochu posedlí sami sebou. Svým srdcem se příliš neřídíte. Stěžejní roli ve vašem životě hrají materiální úspěchy a kariéra. Romantika vám mnoho neříká a ve vztazích býváte dominantní. Vlastně jste rádi na vrcholu při všem, co děláte. Bude-li to váš partner akceptovat, může vaše soužití vcelku fungovat.

Číslo 4 – kompatibilní s 5, 7 a 8

Pravděpodobně máte tendenci rozvíjet více vztahů mimo manželství za účelem sexuálního potěšení. Většinou se o tom nikdo nedozví, protože zůstáváte oddaní svým právoplatným partnerům a nechcete je opustit. Malé procento čtyřek upřednostňuje dominantní partnery. Mnozí jedinci s tímto číslem skončí u rozvodu kvůli vznětlivosti. Některé čtyřky však mohou být loajální – zejména ty, které se narodily 22. dne v měsíci.

Číslo 5 – kompatibilní s 1, 4 a 6

Ještě před svatbou mívají pětky mnoho vztahů. S jejich partnery je to brzy omrzí, a tak je neustále střídají. Jestliže i vám náleží číslo pět, znamená to, že rádi zkoušíte nové způsoby milování a jste experimentální. Sex pro vás ve vztahu představuje velmi důležitou věc.

Číslo 6 – kompatibilní s 4, 5 a 8

Šestka je číslem lásky a míru. Pokud ji máte, můžete se pochlubit okouzlující a magneticky přitažlivou osobností. Jste emocionální, velmi dobří v předehře i milování a někdy hledáte avantýry mimo manželství, nejste-li emočně připoutáni ke svým partnerům.

Číslo 7 – kompatibilní s 1, 2 a 9

Máte romantickou a zasněnou duši. Neustále dumáte o tom, co vlastně v životě hledáte. Vyvarujte se stresu a více komunikujte se svými partnery – problémy řešte upřímně a na rovinu. Spokojenost v osobním životě je pro vás zásadní, aby vám to následně klapalo také v práci.

Číslo 8 – kompatibilní s 1 a 2

Ze všech čísel je právě to vaše nejvěrnější a velmi silné. Bohužel ale patříte k lidem, kteří hodně trpí tím, že jsou nepochopení. Praktičnost není vaše nejsilnější stránka, spíše než rozum následujete své srdce. Ženy osmičky v manželství často strádají, a tak by se měly ještě před svatbou ujistit, zda si se svými partnery opravdu rozumějí.

Číslo 9 – kompatibilní s 1, 4 a 5

Jako devítky jste dominantní, silně eroticky založení a emotivní, ale lidé vašim emocím obvykle nerozumí. Sex kladete na první místo v každém milostném vztahu a ostatní věci přijdou na řadu až časem.

Lidé s tímto číslem mívají rovněž sexuální vztahy mimo manželství, čistě kvůli požitku ze sexu. Dostanou-li příležitost se s někým vyspat, neváhají. Přitom se ale oddaně starají o své rodiny.