Partnerský horoskop na červen 2022: Zažijete lásku nebo zklamání?

Partnerský horoskop na červen 2022: Zažijete lásku nebo zklamání?
Každý měsíc je něčím výjimečný. Začíná nejistotou, co přinese budoucnost, a je v lidské povaze chtít vědět víc. To je důvod, proč hledáme pomoc u astrologie, abychom mohli nahlédnout do budoucnosti. Zde vám přinášíme horoskop lásky na červen a předpovědi, zda to pro vás bude měsíc romantického štěstí, nebo naopak v lásce zažijete zklamání.

Beran

Červen pro vás pravděpodobně nezačne nejlépe, Berani. Můžete se ocitnout v rozporu se svým partnerem a budete mít dvě možnosti –⁠ bojovat o svůj vztah nebo prozatím nechat věci být. Na druhou stranu by vám retrográdní období mohlo do života vrátit bývalého milence nebo milostný zájem. Než se pustíte do dalšího vývoje, nezapomeňte elegantně přetrhat šňůry s minulostí.

Býk

Nezapomeňte, že ne vše, na co jste se upnuli, je pro vás nutně dobré. Proto se s úsměvem na tváři a písní v duši zbavte toho, co vám neslouží. To, čemu uvolníte místo, bude mnohem cennější. Přitom se nezapomeňte podívat do zpětného zrcátka a uznat lekce duše, které vám byly odhaleny.

Blíženci

Něco říká, že máte sílu a potenciál změnit svůj osud v oblasti partnerství. Věřte, že to, čemu se chystáte uvolnit místo, je mnohem cennější než to, co si doposud držíte. Blíženci, kteří se cítí ve svém vztahu zaseknutí, jsou vyzváni, aby nastoupili na palubu vědomého spojování. Je dobré spolupracovat s párovým terapeutem, pokud jste o tom přemýšleli.

Rak

Ve vašem vztahu jste v blízké minulosti často zametali problémy pod koberec. Je dobré řešit to, co vás trápí, jedno po druhém, aby se vám věci nevymkly z rukou. Místo toho, abyste si o druhém člověku dělali domněnky, dejte mu férovou šanci, aby vás vyslechl, a věřte, že vás překvapí ve více ohledech.

Lev

Lvi, je třeba přemýšlet, když se přistihnete, že hledáte potěšení mimo svůj vztah. To, co máte doma, je mnohem cennější. Nezadaným Lvům přinese červen mnoho příležitostí ke smíšení a splynutí. Zůstaňte tedy otevření kouzlu. Něco nám říká, že nápadník, který je po ruce, přesně ví, jak okouzlit svou cestu do vaší reality.

Panna

Panny, zbavte se svých soudů a předsudků. Čím více budete aktivně naslouchat, tím snadněji najdete smírné řešení. Pokud se však to, co si od tohoto vztahu přejete, drasticky liší od toho, co si přejí oni, možná bude dobré se prozatím rozejít. U některých z vás se jako téma objevuje také podvod a zrada. Neodhadujte, co vám říká váš psychický radar. Jste intuitivnější, než si připouštíte.

Váhy

Udržování harmonie v každém vztahu je vaším největším cílem. Ve snaze udržet věci nad vodou však můžete zneuctít svou vlastní pravdu. O tom je třeba přemýšlet, když se ocitnete obklopeni šedými mraky. Dobrá zpráva je, že váš hněv a zklamání poslouží jako palivo –⁠ palivo, které potřebujete k tomu, abyste znovu získali svou sílu a důsledně pracovali na ovládnutí světa!

Štír

Začátek měsíce s sebou může přinést konfliktní situace. Absolvování těchto zkoušek pomůže vaší duši překonat karmickou zátěž, která už léta zabarvuje váš život odstíny šedi. Nezadaní štíři, připravte se na setkání s partnerem, který se vyrovná vaší vášni v ložnici i mimo ni. Rada pro moudré: Prozatím je dobré držet se formátu bez závazků.

Střelec

Tento měsíc byste měli absolvovat ten obtížný rozhovor, kterému se už nějakou dobu vyhýbáte. Při tom vytáhněte i ty kostlivce ze skříně. Pro svobodné štíry nastává čas dělat věci podle svých vlastních podmínek, ne se podřizovat pravidlům společnosti. Máte jasnou představu o tom, jakého partnera chcete ve svém životě projevit. 

Kozoroh

Na papíře vypadá všechno perfektně. Ale je to tak doopravdy? Až si kolem sebe začnete stavět zdi, Kozorohu, zamyslete se nad tím. Vaše vyhýbavá taktika není zdravá pro vás ani pro vašeho partnera. Pokud potřebujete prostor pro zpracování svých emocí, je to také v pořádku. Jen se ujistěte, že mu totéž sdělíte upřímným a jemným způsobem.

Vodnář

Domov je tam, kde je vaše srdce, Vodnáři. Tento měsíc je váš domácí život zdrojem mnoha radostí, blaha a hojnosti. Vodnářům, kteří jsou nezadaní, by červen mohl přinést něco dlouhodobého, možná prostřednictvím člena rodiny, který pro vás vždy hledá potenciální protějšky. 

Ryby

V červnu si uvědomíte, že jste jedinou osobou, která stála v cestě vašemu nejlepšímu životu. Toto je také čas, kdy obnovíte vaše vášně. Budete podléhat svým fantazií s někým, kdo je dobře obeznámen s uměním rozkoše. Ti, kteří jsou v počátečních fázích svého vztahu, zjistí, že jejich příběh není jen o vzájemném dovádění až do ranních hodin.