Partnerský horoskop na 2. listopadový týden: Váhy odhalí problém, Kozorozi popřemýšlí o vztahu

Partnerský horoskop na 2. listopadový týden: Váhy odhalí problém, Kozorozi popřemýšlí o vztahu
Venuše se v pondělí střetne se Saturnem, což nám zaručuje nepěkný začátek týdne. Úplněk v Býku v úterý nám naše pohodlné soužití také neulehčuje. Další dny budeme jednou dole, jednou nahoře. Co čeká 2. listopadový týden Vás? Přečtěte si tento článek a zjistíte to.

Beran (21. března –⁠ 19. dubna)

Schůzka s partnerem v pondělí nedopadne nejlépe, pohádáte se. To Vám zhorší náladu natolik, že se přes noc nezlepší, a vstanete s ní tak do následujícího dne. Partner Vám navíc řekne něco, s čím nebudete souhlasit. Po celý týden si dejte pozor na Vaše přesvědčení a výbuchy nálad, může Vás to s partnerem odcizit.

Býk (20. dubna –⁠ 20. května)

V pondělí se budete těšit, až se střetnete se svým partnerem. Nebude to však romantické setkání, po němž budete toužit, partner bude mít mizernou náladu a přenese ji i na Vás. V průběhu týdne si nechte Vaše názory pro sebe, jinak byste o partnera mohli přijít, nebudete k němu spravedliví.

Blíženci (21. května –⁠ 20. června)

Vaše emoce, o nichž Váš partner nemusí vědět, mohou zavařit Vašemu vztahu v pondělí a v úterý. Je možné, že své emoce neudržíte na uzdě, a přijde tak okamžik, kdy svému partnerovi vyčtete to, za co nemůže. Od středy byste měli myslet na to, jak se vypořádat se svou minulostí, abyste předešli hádkám s partnerem.

Rak (21. června –⁠ 22. července)

Váš partner Vás v pondělí něčím naštve. Dotkne se Vás to natolik, že ho začnete ignorovat. Tento den však bude procházka růžovým sadem vzhledem k tomu, jak se budete cítit v úterý. Pokud budete pozitivní, najdete společnou řeč, což platí do konce tohoto týdne.

Lev (23. července –⁠ 22. srpna)

Váš partner bude v pondělí téměř proti všemu, co budete chtít dělat, hodně se pohádáte. V úterý se budete chtít udobřit a přijdete s nápadem, jak společně vylepšit Váš domov, setkáte se však s neúspěchem. Možná zatoužíte po změně partnera. Do konce týdne přemýšlejte, co Vás na partnerovi fascinuje, jakkoliv těžké to bude.

Panna (23. srpna –⁠ 22. září)

V pondělí nebudete mít o svém partnerovi dobré mínění, bude Vám připadat ve Vašem životě naprosto zbytečný. Problém pramení z Vaší neschopnosti otevřít se, což Vás napadne v úterý. Po zbytek týdne budete shromažďovat důkazy, že to tak opravdu je, než dojde k usmíření vás obou.

Váhy (23. září –⁠ 22. října)

Začátkem týdne Vám na partnerovi začne vadit něco neurčitého. Co přesně to je, to se dozvíte v úterý, kdy hrozí četné hádky. Chcete-li to další dny zlepšit, stačí se snažit vidět věci pohledem Vašeho partnera. Může se totiž chovat nezvykle a může být impulzivní.

Štír (23. října –⁠ 21. listopadu)

První den v týdnu nebudete chtít, aby se Vás partner dotýkal, budete odtažití. V úterý si uvědomíte, že ve Vašem vztahu předchozí den nebyla rovnost. Budete se to snažit změnit. Po zbytek týdne nečekejte, že se situace zlepší, naopak jsou velmi pravděpodobné časté hádky pramenící z nepochopení.

Zdroj: Pixel-Shot/ Shutterstock

Střelec (22. listopadu –⁠ 21. prosince)

V pondělí si s partnerem nebudete příliš rozumět, budete se k němu chovat jako k úplně cizímu člověku. Vaše předtucha v úterý Vás může od partnera odcizit. Po celý zbytek týdne se budete snažit se udobřit, záleží jen na partnerovi, zda k tomuto přistoupí, nebo ne.

Kozoroh (22. prosince –⁠ 19. ledna)

Přestože se nemusíte cítit v pondělí nejlépe, na partnerovi Vám bude záležet, i když na Vás nemusí být milý. Pokud se neuklidní, jeho špatná nálada se v úterý přenese i na Vás. V průběhu týdne si uděláte o vztahu svůj vlastní obrázek. Popřemýšlíte, zda Váš partner stojí za to.

Vodnář (20. ledna –⁠ 18. února)

Na partnerovi Vám již od pondělí bude něco vadit, nebudete ale vědět co. V úterý budete mít své plány, budete je však muset zrušit, abyste partnera nenaštvali a měli alespoň nějaký klid. Postupem týdne se to výrazně nezlepší, přijde moment, kdy řeknete partnerovi, že se Vám jeho chování nelíbí.

Ryby (19. února –⁠ 20. března)

Z chování partnera nebudete mít v pondělí vůbec radost, donutí Vás to přemýšlet, zda na jeho náladě nesete vinu. V úterý budete svého partnera vinit ze všeho, co se Vám stane. V důsledku toho budete po celý zbytek týdne přemýšlet nad tím, proč to mezi Vámi tolik skřípe.

Zdroj článku: