Partnerský horoskop na týden od 11. října: Berani buďte upřímní, Raci vyhněte se hádkám a Vodnáři, vy nikam nespěchejte

Partnerský horoskop na týden od 11. října: Berani buďte upřímní, Raci vyhněte se hádkám a Vodnáři, vy nikam nespěchejte
O vztahy musíme pečovat neustále, ale tento týden nám přináší ještě větší zaměření na to, co nefunguje a co bychom měli změnit. Přečtěte si, co pro svůj vztah můžete z hlediska horoskopu udělat právě vy.

Beran

Buďte ve vztahu přítomní a nepropadejte falešným domněnkám.  V tomto týdnu je velmi důležité s partnerem mluvit napřímo, abyste předešli zbytečným nedorozuměním. Některé dialogy mohou být náročné, ale věřte, stojí za tu námahu. 

Býk

Pravděpodobně jste se v poslední době věnovali více práci než partnerskému vztahu. Nyní je na čase upřednostnit lidi, na kterých vám záleží, zejména vaši lásku. Udělejte vše proto, aby se váš milovaný cítil výjimečně. Vaše kariéra je na vzestupu, nyní byste tedy měli dát prostor ostatním aspektům svého života.

Blíženci

Vztah okořeníte tím, že se spolu naučíte něco nového nebo se vypravíte na místo, které jste ještě nikdy předtím nenavštívili. Jen pozor na to, abyste nechtěli mít za každou cenu pravdu, zkazili byste si všechnu romantiku. 

Rak

Možná se cítíte zneužití, když vaši laskavost a velkorysost ostatní berou jako samozřejmost. Můžete mít pocit, že se vám nedostává takové úcty, jakou byste si zasloužili. Vyhněte se hádkám a zkuste partnerovi vysvětlit, jak se cítíte a co od něj potřebujete. Někdy jen prosté povídání otevře problémy a uzdraví toxickou situaci, aniž byste museli vynaložit mnoho úsilí.

Lev

Rozhodujete se, zda váš vztah posunout dál a nastěhovat se k sobě nebo založit rodinu? Pokud jste již manželé, možná máte chuť rutinní vztah něčím oživit. Je vedle vás člověk, se kterým si dokážete představit, že spolu stárnete? Udělejte vše proto, abyste vaši lásku posílili. 

Panna

Snažte se hledat větší porozumění pro to, co ve vztahu potřebujete. Nevěnujte tolik pozornosti chybám druhého jako spíše tomu, co byste mohli ve vašem vztahu sami změnit. Pokud máte pocit, že ve vztahu chybí energie, udělejte první krok a otevřete se potřebným změnám.

Váhy

V srdečních záležitostech již neradi riskujete. Vybíráte si vztahy, ve kterých máte jistotu, že s vámi partner bude alespoň minimálně souhlasit. Pokud se jeho názory neshodují s tím, jak přemýšlíte a cítíte, rozhodnete se ze vztahu odejít. 

Štír

Nejlépe vás s vaším partnerem v tomto týdnu propojí nějaká kreativní činnost. Máte možnost růst a učit se novým věcem spolu, a to je pro váš vztah velmi přínosné a cenné.

Střelec

Tento týden do vašich vztahů přinese silné emoce. Možná zvažujete, zda již nastal čas posunout vztah na další úroveň. Opačný názor vašeho partnera vás učí hledat nové řešení. Každý spor vám může pomoci více se vzájemně poznat.

Kozoroh

Pokud jste v situaci nebo ve vztahu s lidmi, kteří ve vás podporují špatné návyky, zauvažujte o odchodu. Držte se lidí, kteří ve vás posilují svobodný, a přitom zodpovědný postoj.  

Vodnář

Právě nyní můžete příliš lpět na splnění určitých požadavků ve vašem vztahu. Pokud se bojíte ve vztahu zavázat, zůstaňte v klidu a počkejte na tu pravou chvíli. Nemá smysl se do něčeho nutit, jen proto, že se to od vás očekává.

Ryby

V tomto týdnu byste se nejraději schovali do náruče svého partnera. Toužíte po pozornosti a lásce natolik, že téměř zapomenete na své přátelé. Věnujte pozornost svým snům, které vám mohou pomoci vypořádat se s jakýmikoli konflikty. 


Zdroj: