Co vás čeká v období Štíra podle antické mytologie? Býk si určí priority, Lev vyvolá hádku

Co vás čeká v období Štíra podle antické mytologie? Býk si určí priority, Lev vyvolá hádku
Listí padá ze stromů, příroda čaruje všemi barvami a máme zde období Štíra. Pro mnohé to představuje zpomalení a klid, jelikož se pomalu blížíme do finále tohoto roku. V dnešním článku se dozvíte, co vás v období Štíra čeká podle antické mytologie.

Beran (21. 3. –⁠ 20. 4.)

V tomto období šlápnete na plyn a doděláte dlouho rozdělané projekty nebo úkoly v práci. Ke konci listopadu se konečně budete cítit uvolnění a v pohodě. Co se týče vašeho partnerského vztahu, dojde k situaci, kdy budete žárlit.

Držte ale své emoce na uzdě. Pokud vyvoláte hádku, přinese to pouze nepříjemnosti, které potrvají několik dní. Raději se zaměřujte na pozitivní věci.

Býk (21. 4. –⁠ 21. 5.)

Neodkládejte věci na později. Stane se potom totiž, že se vše nahromadí, a vy nebudete vědět, kam dřív skočit. Toto je skvělý čas na to, abyste si určili priority.

Den má 24 hodin, potřebujete také spát alespoň 7 hodin, ať se cítíte dobře. Naučíte se říkat ne lidem, kterým byste to dřív neřekli.

Blíženci (22. 5. –⁠ 21. 6.)

Závist, lež a pomluvy. S tím vším se v období Štíra potkáte. Naštěstí se nyní nacházíte ve velmi silném psychickém rozpoložení a jen tak něco vás nerozhází. Nebojte se naplno říct svůj názor, i když víte, že nebude plně přijatý. Věnujte taky více času své rodině.

Rak (22. 6. –⁠ 22. 7.)

Období Štíra je pro vás ideální čas na vzpomínání. Neznamená to, abyste se příliš zabývali minulostí, spíše jde o to, abyste se poučili z minulých chyb a pomalu začali vyhodnocovat rok 2022. Už jste toho hodně stihli, proto potřebujete zpomalit a oslavit dosavadní úspěchy.

Lev (23. 7. –⁠ 22. 8.)

Ve vašem vztahu nebo manželství dojde k velké hádce. Požádejte klidně někoho třetího o pomoc, dokáže totiž vnést nestranný názor na daný problém. Ke konci měsíce si uvědomíte, že vám za to partner i tak stojí, jelikož máte opravdu hodně společného a vše bude zase v pořádku.

Panna (23. 8. –⁠ 22. 9.)

Je čas, abyste se konečně projevili. Spoustu lidí má kolem vaší osoby otazník, jelikož nechápou vaše jednání. Dokážete se více otevřít a mluvit o svých pocitech, což prohloubí některé z vašich vztahů.

Váhy (23. 9. –⁠ 23. 10.)

Období Štíra pro vás symbolizuje osobní rozvoj. Užijete si dlouhé podzimní večery s čajem a knihou nebo u oblíbeného filmu. Vše se ponese v poklidném duchu a vy si budete jen užívat odměny, které se vám dostanou za vynaložené úsilí během celého roku.

Štír (24. 10. –⁠ 22. 11.)

Toto je vaše období, a tak budete opravdu zářit. V práci se vám daří. Objevíte se na události plné příjemných lidí, kde naberete nové kontakty. Také potkáte někoho, koho jste mnoho let neviděl a udělá vám to velkou radost.

Střelec (23. 11. –⁠ 21. 12.)

Období Štíra pro vás bude ve znamení hojnosti. Dostanete velký dárek, který zprvu nebudete chtít přijmout. V práci také obdržíte velkou odměnu, kterou nečekáte, nemusí se ovšem jednat o peníze. Nezapomeňte svoji radost sdílet s ostatními.

Kozoroh (22. 12. –⁠ 20. 1.)

V tomto období si dávejte pozor, komu se svěřujete. I ten nejlepší přítel může informace o vás využít tak, že vám to ublíží. Zkuste si možná raději vést deník nebo si vyčistit hlavu procházkou.

Vodnář (21. 1. –⁠ 20. 2.)

Konečně si uděláte den podle svých představ, nebo dokonce vyjedete na dovolenou. Opravdu si zasloužíte odpočinek a aby se chvíli o vás někdo staral. Ideální je třeba sauna, masáž nebo kosmetika.

Ryby (21. 2. –⁠ 20. 3.)

Neustále se snažíte někoho zachraňovat. V období Štíra si uvědomíte, že ne vždy o to lidé stojí, a nakonec jste jim možná pro smích. Dbejte v tomto čase hlavně na své psychické zdraví, jste totiž náchylní na to, aby vám někdo ublížil.