Jak dobrý jste milenec podle vašeho znamení?

Jak dobrý jste milenec podle vašeho znamení?
Dobýváte, nebo se raději necháte ulovit? Jou experimenty pro vás to pravé? Zjistěte, jakou sexuální energii vám připisuje vaše znamení a co je pro vás typické.

Beran (21. 3. –21. 4.)

Jakmile se objeví nějaká fascinující žena na obzoru, ztratíte rozum a prostě jdete do toho. Jste vášniví, dáváte do toho celé srdce. A pokud si padnete, zapojíte vší představivost a nebojíte se experimentů.

Býk (22. 4.–21. 5.)

Sice neradi experimentujete, ale vaše romantičnost nezná mezí. Pro svou partnerku se rozdáte, často se ale přistihnete žárlit. Svou vášeň dokážete ale vyjádřit i něžností.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

V posteli dokážete neskutečně překvapit, jako byste se stávali jinou osobou. Partnerka vám za to ale musí stát, dokážete totiž být velmi přelétaví a vybírat si. Vaši nestálost také nemusí všichni tolerovat stejně.

Rak  (22. 6.–21. 7.)

Sex pro vás nepředstavuje středobod života. Nejste iniciativní a nemáte rádi žádné drsné hry, naopak potřebujete partnerku, která vás povede a snad i ukáže něco nového. Ženy vás ale milují, protože jsou pro vás vždy na prvním místě ony a jejich potřeby.

Lev (22. 7.–22. 8.)

Bez dobývání jako by nebyl váš vztah dokonalý. Vy to prostě potřebujete, protože si rádi dokazujete svou dominanci. Rádi chodíte přímo na věc a nezdržujete se věcmi okolo. Vaši výdrž by vám všichni záviděli.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Jako perfekcionista máte problém najít tu dokonalou partnerku. S žádnou jinou se totiž nespokojíte. Neradi ale lovíte a raději se necháte ulovit sami. Vaše žena je pro vás priorita a svou něžnost a mírumiluvnost ukazujete dlouhými předehrami.

Váhy (23. 9.–23. 2.)

Díky vaší touze po dokonalosti byste nikdy do ložnice nevešli neupravení a řádně nepřipravení. Na vzhledu vám záleží a neupravená milenka vás dokáže zchladit. Nejste ale sobecký a s partnerkou máte trpělivost.

Štír (24. 10.–22. 11.)

V sexu vás nic a nikdo nezkrotí. Jste jasně dominantní a nebojíte se experimentovat. Přiměřené násilí vás baví. Rádi jdete rovnou na věc a svou vášeň se nebojíte projevovat. Vaše nápaditost v posteli až překvapí.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Potřebujete svobodu v životě a to se odráží i ve vašem sexuálním životě. Neustále chcete zkoušet něco nového a předehrou se neradi zdržujete. Sbírání zkušeností se ale odráží na velkém množstvím vašich partnerek. 

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Povahou jste spíše plaší a partnerku si pečlivě vybíráte. Bojíte se odmítnutí a raději se necháte svést od ženy. Milenci jste ale skvělí, protože se dokážete dokonale zaměřit na vaši partnerku.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Na první pohled se můžete zdát chladní, ale jakmile se zamilujete, úplně roztajete. K sexu přistupujete až po určité známosti, nikdy nikam nespěcháte, a to ani v posteli. Nejste sobečtí a na společném prožitku vám velmi záleží.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

S vámi sex nikdy není nudný. Milujete ho a rádi zkoušíte nové věci. Důležitá je pro vás předehra a nebojíte se zakomponovat i nějakou tu bolest. Rád si jdete za svým.

 

Zdroj:

  • KOLEKTIV AUTORŮ. Horoskopy. Ludgeřovice: Nakladatelství Pali, 2010. ISBN 978-80-87389-09-6.