Jak se jakožto Lev nejrychleji vypořádáte s rozchodem

Jak se jakožto Lev nejrychleji vypořádáte s rozchodem
Jste silný člověk, který vždy ví, jak vyřešit každý problém. To se týče pomoci ostatním. Jakmile se však s vámi partner rozejde, vaše chrabré srdce je zlomené a vy chvíli nemusíte vědět, co budete dělat dál. Hlavní je se rozptýlit. V tomto článku se dočtete, jak se nejrychleji vypořádáte s bolestivým rozchodem.

Běžte na nákupy

Pokud se s vámi partner rozejde, vaše sebevědomí je zcela zničeno alespoň prvních pár dnů. Ačkoliv můžete tvrdit a myslet si opak, toto je pravda. Záhy zjistíte, že se chcete rozmazlit a zatoužíte po větším luxusu, abyste si dokázali svou nezávislost na expartnerovi.

Klidně na nákupy běžte a dopřejte si, co chcete. Jen si dejte pozor na obsah své peněženky, aby vám něco zůstalo na zbytek měsíce. Nadměrné utrácení vám totiž může dodat pocit, že o vás někdo pečuje – vy sami. To vám dává pocit, že za něco stojíte a váš partner si vás pouze dostatečně nevážil.

Více se spojte se svou rodinou

Ano, toto vám opravdu pomůže znovu nabít své potrhané sebevědomí. Dříve nebo později byste se k tomuto kroku stejně odhodlali. Jakožto Lev lásku ostatních nejvíce vnímáte fyzickými dotyky a v případě vaší rodiny to není jiné. A nyní, když máte obrovské psychické bolesti, potřebujete cítit lásku členů vaší rodiny dvojnásobně.

Nebojte se je požádat o pomoc v těchto krušných časech. Pokud jste se nedávno s rodinou rozhádali, toto může být skvělý čas na usmíření. Rozchod začnete okamžitě zvládat lépe, když budete vědět, že někomu na vás skutečně záleží. Občas se chováte dětinsky, ale vaše rodina vás má ráda takové, jací jste.

Zdroj: bbernard/ Shutterstock

Vypište se ze svých emocí

Nemusíte si nutně kupovat deníček, nad nímž byste se vyplakávali každý den. Můžete si založit dokument v počítači, který po dostatečném vypsání emocí můžete zahodit do koše, nebo si můžete pořídit dočasný sešit, kterého se později můžete zbavit. Důležité je, že si uvědomíte, jak hodně vám rozchod ublížil, a napsáním všech vašich domněnek o rozchodu můžete zjistit, jak se s rozchodem vypořádat. Není žádná ostuda se vypisovat ze svých pocitů, navíc to nikdo nemusí zjistit, pokud budete dostatečně opatrní. Další možností je vepsat svou bolest do formy básně.

Vytváření umění vám hodně pomůže

Přemýšlejte, co vám jde nejlépe a co vás baví. Nemusí jít nutně o malování obrazů. Pokud jste klasický Lev, baví vás se předvádět. Vymyslete si nějaké číslo a předveďte ho před svou rodinou a svými přáteli.

Odbouráte tím velké množství stresu, a navíc se budete cítit lépe, jakmile si uvědomíte, že všechny vaše diváky a posluchače vaše číslo extrémně baví. Můžete do vymýšlení čísla zapojit nejen svou kreativitu, ale také svou bolest, učinit ji směšnou, udělat z ní něco, čemu se dá zasmát. Snáze poté na svou bolest zapomenete nebo ji alespoň zlehčíte ve své mysli.

Zdroj článku: