Kariérní horoskop: Jaké profese jsou ideální pro Váhy

Kariérní horoskop: Jaké profese jsou ideální pro Váhy
Seznámení se s vlastnostmi vašeho hvězdného znamení vám může pomoci při hledání toho správného zaměstnání. Váhy, podívejte se, které profese by vás mohly naplňovat a umožnit vám osobní rozvoj.

Váhy jsou podle Roye Gilletta obdařeny citem pro společenské vystupování a talentem pro jednání s lidmi. Lépe se však soustředí při samostatné práci. Jejich perfekcionismus a vysoké pracovní standardy jim nedovolí nechat se ostatními vyrušovat. Na druhou stranu si umí udělat pořádek diplomatickou cestou a mezi kolegy jsou většinou velmi oblíbené. Váhy preferují zajímavé nestresující úkoly, které je motivují a jež mohou prokládat chvílemi odpočinku.

Personalista

Jako výborným zprostředkovatelům s touhou po harmonii, se jim v této profesi pravděpodobně povede dobře. Váhy si dokáží snadno získat důvěru a mohou se stát výborným spojovacím článkem mezi managementem a zaměstnanci.

Zdroj: Autor: SOMKID THONGDEE / Shutterstock

Právník

Váhy jsou známé svým silným smyslem pro spravedlnost. Jako advokáti nebo právníci využijí své analytické schopnosti a přirozenou inteligenci. Mají talent trpělivě vyjednávat a jako obhájci dokáží protistranu přesvědčit jemně a nenásilně.

TIP: horoskopy 2021

Poradce

Poradci si musí umět se svými klienty vybudovat dobrý vztah založený na důvěře, a právě v této oblasti Váhy vynikají. Rády pomáhají v nouzi a vytvářejí všeobecnou spokojenost, tam kde se kupí problémy a chybí rovnováha. 

Vizážista / maskér

Všechny aspekty světa módy a krásy Váhy silně přitahují, a právě profese vizážisty nebo maskéra jim umožní se v této roli vyžívat. Nejen, že rozumí trendům a nebojí se experimentovat, ale také díky svým výborným komunikačním schopnostem přirozeně rozumí potřebám a přáním klientů.

Módní návrhář

Váhy jsou také skvělými adepty na úspěšné módní návrháře. Ve světě módy se dobře vyznají, mohou zde uplatnit tvůrčí nadání a uspokojit svou touhu po všem krásném. 

Galerista

Váhy mají vrozený smysl pro umění a kulturu. Dokáží rozpoznat kvalitní umělecká díla a jsou zruční ve vytváření příjemného prostředí. V této profesi mohou rozvíjet společenské vztahy i umělecké cítění.

Pokud jste Váhy, možná jste se v některých povahových vlastnostech poznali. Uvedené profese mohou být podnětem k přemýšlení o výběru té správné kariérní cesty. Čím více zjistíte v čem jste dobří a co vás motivuje, tím větší je pravděpodobnost, že najdete práci, která splní vaše očekávání a přinese vám do života nové podněty k růstu.

 

Zdroje: