Horoskop na týden od 10. ledna: Zmatení Blíženci, dobrodružní Lvi a citliví Štíři

Horoskop na týden od 10. ledna: Zmatení Blíženci, dobrodružní Lvi a citliví Štíři
Některá znamení by si v tomto týdnu měla dát pozor na své plány a přizpůsobit je momentální situaci. Patříte mezi ně i vy?

Beran

Tento týden jste ve svém živlu, Berani. Možná máte v plánu tolik věcí, že můžete snadno zapomenout na něco důležitého. Zjistěte, co je v tomto týdnu nejdůležitější a to vyřešte přednostně.

Býk

Můžete mít chuť se vzdělávat, pustit se do něčeho nového nebo se přiučit inovativnímu přístupu vašeho kolegy. Chcete sice zůstat co nejvíce soběstační, ale to neznamená, že se nemůžete stát součástí projektu vašich přátel či známých. 

Blíženci

Tento týden můžete být ze svých pocitů zmatení. Buďte k sobě pozorní a ještě dříve než na nějakou situaci zareagujete, zastavte se a uvědomte si, co právě teď cítíte. Více se zaměřte na učení ze momentálních zážitků, než abyste se vraceli do minulosti. 

Rak

Vaše osobní plány bude náročné skloubit s pracovními povinnostmi, ale podaří-li se vám to, čeká vás docela příjemný týden. Mohou vás překvapit nečekané zisky, rodinné oslavy a jiné důležité společenské příležitosti. 

Lev

Čeká vás samé dobrodružství, Lvi. Vyhněte se tomu, abyste si nabrali příliš mnoho povinností a akcí. “Méně znamená více,” pro vás tento týden platí dvojnásob. Po každém výkonu myslete také na odpočinek.

Panna

Tento týden může být vaše laskavost a odevzdanost vystavena zkoušce. Ujistěte se, že to co podporujete je skutečně vašemu srdci blízké. Stůjte nohama pevně na zemi a posilujte svou vůli.

Váhy

Je čas znovu prozkoumat své koníčky. I když jste si dali nějaké předsevzetí, nemusíte je striktně dodržovat, zjistíte-li, že vám nevyhovuje. Využijte tento týden ke znovuvytvoření vašich rituálů.

Štír

Vy i všichni kolem vás mohou být v tomto týdnu citlivější než je běžné. Proto dříve než někomu nařídíte, aby něco udělal, zvažte nejen svá slova, ale i svůj tón. Vaše silné názory vás mohou dostat do pořádného nedorozumění, pokud jim nedodáte trochu soucitu. 

Střelec

Mohlo by dojít k nedorozumění a drobným cestovním nehodám. Snažte se být komunikativní a zohledněte i detaily při plánování výletů. Pokud dokážete zpomalit a soustředit se, zcela jistě předejdete mnoha problémům. 

Kozoroh

Chvíle s přáteli pro vás mohou být tento týden náročné, Kozorozi. Možná si myslíte, že jsou to oni, kdo vám způsobují zmatek v hlavě. Nejdůležitější rozhovory však můžete mít právě vy sami se sebou. A nebojte se, že byste trpěli samomluvou. 

Vodnář

Během tohoto týdne budete schopni realizovat většinu svých plánů a předsevzetí. Mohou se však vyskytnou nepříjemné události ve vaší domácnosti, s kterými budete potřebovat pomoct. Naskytne se vám příležitost sejít se s přáteli nebo s nimi alespoň živě diskutovat po telefonu. 

Ryby

Tento týden se nepokoušejte hledat jasné odpovědi na to, co právě prožíváte. Své pocity si zaznamenejte a počkejte až se události ustálí. Teprve pak můžete své zápisky porovnat s tím, co se skutečně událo.  

 

Zdroj: