Horoskop na 4. zářijový týden: Kozorohům se bude dařit, Blíženci najdou inspiraci

Horoskop na 4. zářijový týden: Kozorohům se bude dařit, Blíženci najdou inspiraci
Váhy budou tento týden ovlivňovat téměř vše, co tento týden uděláme. Od pondělí do pátku by nás neměla potkat nedorozumění, ovšem o víkendu bude Venuše v opozici s Neptunem, tudíž se nemusíme dohodnout na stejném názoru. Co čeká tento týden Vás? Přečtěte si náš obecný horoskop.

Beran (21. března – 19. dubna)

Romantika Vás tento týden ovládne naplno. Již od pondělí budete mnohem citlivější, než je u Vás zvykem. Ovšem od pátku si dejte pozor, abyste se nepohádali s někým, kdo je pro Vás opravdu důležitý. V neděli si obzvláště dejte pozor na to, co děláte a říkáte, špatná volba Vám způsobí problémy.

Býk (20. dubna – 20. května)

V pondělí popřemýšlejte, jak byste mohli změnit svůj život, abyste se cítili mnohem lépe. Ve čtvrtek totiž nastane čas změn, kdy se více zaměříte na sebe a méně na Vaše okolí. V neděli se budete rozhodovat, zda upřednostníte svůj pracovní nebo osobní život.

Blíženci (21. května – 21. června)

Přemýšlíte-li, jak se kreativně vyjádřit, tento týden budete mít spoustu nápadů, jak toho docílit. Největší inspiraci zažijete ve čtvrtek. Můžete v sobě nalézt skrytého umělce. V pátek si dejte pozor na dohady se členy Vaší vlastní rodiny. Pokud se dáte cestou umělce, v neděli můžete čekat výsledek své práce.

Rak (22. června – 22. července)

Po většinu týdne se zaměříte na svůj domov. Již delší dobu přemýšlíte, jak byste ho mohli změnit, aby Vám v něm bylo ještě lépe. Do středy na to přijdete a ve čtvrtek začnete s realizací. V pátek se Vám bude dařit komunikovat v klidu s ostatními lidmi. V neděli pocítíte potřebu spojit se s rodinou.

Lev (23. července – 22. srpna)

Od pondělí do čtvrtka se na něco zaměříte a budete se z toho snažit vytěžit maximum. Budete se tomu věnovat dlouhé hodiny a může se stát, že Váš zájem vydrží několik měsíců. V pátek se zaměříte především na svou prosperitu. V neděli zřejmě slíbíte nemožné, což zjistíte pozdě.

Panna (23. srpna – 22. září)

Od pondělí do čtvrtka se budete věnovat pouze postupu v kariéře. V poslední době jste zvolnili, co se týče práce, a nyní jste na sebe krutí. Vaše inteligence spolu se sebevyjádřením bude zvýšena v pátek. V neděli si dejte pozor na přílišné utrácení, může se Vám těžce nevyplatit.

Váhy (23. září – 23. října)

Začátkem týdne si začnete uvědomovat, že i Vy potřebujete odpočinek od ostatních lidí. Začnete se více věnovat Vašim koníčkům. V pátek budete myslet převážně na minulost, nebudete se nacházet v přítomnosti. V neděli se zaměříte na budoucnost. Možná se postavíte za člověka chudého.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Změníte svůj život od základů. Budete pátrat v minulosti tak dlouho, dokud nepřijdete na to, co je třeba udělat, aby se Váš život zlepšil. To platí do čtvrtka, kdy na to přijdete. V pátek vyrazíte plni energie mezi své přátele, kteří Vám mohou se změnami pomoci. V neděli využijete své psychické dary.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Od pondělí do středy nebudete doma k zastižení. Budete se věnovat svému největšímu koníčku. Ve čtvrtek zatoužíte po setkání s přáteli. V pátek pomyslíte na budoucnost. O víkendu si dejte pozor na drobná nedorozumění s ostatními lidmi. V neděli znovu zatoužíte po spojení se svými přáteli, s nimiž si toho budete mít tolik co říci.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pokud hledáte lásku, v pondělí až ve středu se může objevit někdo nový. Hlavně ve čtvrtek se Vám v práci bude opravdu dařit. V pátek se zaměříte na znalosti o jiné kultuře, můžete tam jet na výlet nebo si zjišťovat informace. V neděli se plně zaměříte na to, jak zlepšit svou kariérní situaci.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Hledáte-li lásku, můžete ji najít v pondělí nebo v úterý. Ve čtvrtek se zaměříte na svůj osobní růst buď prostřednictvím aktivit, nebo lidí, kteří Vás plně podporují. V pátek možná budete řešit Vaše chování, nebude se Vám líbit. V neděli je možné cestování nebo vzdělávání.

Ryby (19. února – 20. března)

Na začátku týdne zjistíte něco, co se Vám rozhodně nebude líbit. Budete to v sobě dusit, ale ve čtvrtek Vám ujedou nervy a ozvete se, pokud se Vám něco líbit nebude. V pátek si uvědomíte, že i Vy jste pouze člověk, který se za své jednání nemusí stydět. Pokud cítíte, že Vám něco brání v pokroku, v neděli se od toho odpoutáte.

Zdroj článku: