Horoskop: Lev pro rok 2022

Horoskop: Lev pro rok 2022
Čeká Vás rozmanitý rok plný vzestupů a pádů. V milostném životě se budete muset poučit z chyb a znovu se zvednout na nohy. Ten, kdo se snaží stále rozvíjet a pracovat na sobě, nebude mít s nadcházejícím rokem tak velké problémy. Stačí jen věřit v lepší dny!
  • Vaše motto pro rok 2022: Raději být sám než ve špatné společnosti

  • Vaše šťastné měsíce pro rok 2022: květen, září, prosinec

  • Vaše nepřející měsíce pro rok 2022: březen, červenec, říjen

  • Vaše šťastná čísla pro rok 2022: 4, 53, 68

 

  • Láska:            20%

  • Přátelství:   30%

  • Peníze:          60%

  • Práce:            90%

  • Rodina:         70%

  • Vztahy:         40%

  • Zdraví:           60%

  • Kondice:       60%

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Zdroj: Emil Mammadov / Shutterstock

Láska

Tento rok pro Vás bude poměrně náročný. Musíte mít velké množství trpělivosti. Vztah by měl vzrůstat od února do dubna, pak přijde velký pád. Nebude se Vám dařit najít partnera, který by k Vám pasoval a se kterým byste si mohli rozumět. Platí ale, že byste měli počkat na správný čas a nehonit se do něčeho, co už na začátku nemá smysl.

Zkuste tento rok naopak využít pro poznání sebe sama a zbytečně nelpět na partnerovi, který Vám nesedí.

Pozor také na záletnický přístup, mohl by se Vám v budoucnu velmi vymstít. Mohli byste tím zranit člověka, který Vás má opravdu rád. Každého tento způsob života někdy láká, je to něco vzrušujícího. Často nejde o nic vážného, nemusíte řešit žádné závazky.  Ale po nějaké době dospějete k závěru, že se chcete usadit a mít vedle sebe milujícího, podporujícího a upřímného partnera.

Přátelství

Tento rok se Vám v této oblasti dařit moc nebude. Bude větší šance ztratit mnoho blízkých přátel kvůli Vašemu temperamentu. Budete často náladoví a mít sklony k depresím kvůli svému milostnému životu.

Budete se cítit osaměle, ale místo toho, abyste se snažili udržovat kontakt s Vašimi přáteli, se budete uzavírat. To ale není vůbec dobrý přístup jak pro Vás, tak i pro Vaše blízké. Lidem více pomáhá, když jsou s přáteli, se kterými mohou sdílet své prožitky, než se izolovat a své problémy hezky držet pod pokličkou.

Přestanete brát ohled na své okolí a na jejich problémy a necháte se sžírat těmi svými. Až na konci roku si uvědomíte, že jste se zazdili před Vašimi kamarády a budete se snažit všechna pouta obnovit. U některých ale už může být pozdě, proto na konci roku budete frustrovaní tím, jak to vše dopadlo. Ale pamatujte, ti praví zůstanou a budou Vás podporovat i nadále! Jen se zkuste ponaučit pro příště!

Peníze

V počáteční fázi roku můžete trpět lehkým stresem, který souvisí s Vaší finanční situací. Ta se ale dostane poměrně rychle zpět do normálu. Pozor však tento rok na podvodníky! Čeká Vás náročný rok, ve kterém se budete stále učit novým věcem, co se týče podfukářů a jejich triků.

Budete muset být opatrní, kam zadáváte své citlivé údaje a komu vůbec platíte. Podvodníci jsou v této době už velmi vyspělí a není těžké se nechat napálit. Můžete mít štěstí a získat své finance zase zpět, pohyby planet jsou ale nakloněny spíše k té druhé variantě, kdy se Váš finanční obnos nevrátí a podvodníci nebudou dopadeni. Pokud však budete obezřetní, větší finanční potíže by Vás měly minout.

Práce

Pro ty z Vás, kteří jsou zaměstnaní bude tento rok velmi slibný. Ve svých příslušných oblastech budete moci získat odměnu. Může Vás také čekat povýšení a lepší vztah se svým nadřízeným a kolegy. Také je zde velká možnost nabídky odstěhovat se do zahraničí za lepším výdělkem.

Všechny pohyby planet jsou ve Váš prospěch, proto věnujte zvláštní úsilí ke splnění svých snů. Nejvíce se bude dařit zaměstnancům pracujícím v oboru kosmetiky, banky a klenotnictví.

Rodina

Vaši rodinu nečeká nijaká zásadní změna. Všichni včetně Vás budou klidní a nebude mnoho důvodů k hádkám.

Pokud nějaká nastane, bude velmi zbytečná a Vám to jistě rychle dojde. V polovině roku ale někdo, kdo k Vám má velmi blízko, začne být nechápavý a sebestředný, což Vás zamrzí a vyvede z míry. Nenechte se ale zmást, jde jen o chvilkovou záležitost, která brzy pomine.

Vztahy

Budete velmi frustrovaní ze svých problémů. Nemáte ve zvyku prohrávat, nejste zvyklí, že by se Vám opakovaně něco nedařilo. Nebudete vědět, jak se s tím vyrovnat a z toho budete ještě více frustrovaní. Budete v jednom začarovaném kruhu, ze kterého je poměrně těžké se dostat.

Budete mít také sklony k záletnickému způsobu života. Mnoho lidí si myslí, že toto je možnost, která Vás udělá šťastnějšími, ale po nějaké době Vás to akorát omrzí a budete bez motivace do života úplně. To se ale změní díky Vaší rodině, která Vás nenechá v nesnázích a bude tu pro Vás, když ji zrovna budete potřebovat.

Zdraví

Budete čelit vzestupům a zase pádům. Váš zdravotní život bude jako na houpačce. Budete se muset postavit často nejednoduchým rozhodnutím. Hospitalizace v nemocnici je poměrně nákladná, proto byste se tento rok měli zaměřit na své zdravotní pojištění. Uvolní to Vaši mysl a zvýší schopnost bojovat se zákeřnou nemocí lepším způsobem, aniž byste byli ve stresu.

Na jaře můžete trpět vysokým krevním tlakem, nedostatkem spánku nebo pocitem pálení nohou. V těchto případech dejte šanci bylinným přípravkům před klasickými léky v lékárně, určitě nebudete litovat! Převážně v říjnu můžete nadměrně trpět klasickým podzimním nachlazením.  

Kondice

Stres zvládáte poměrně bez problémů, ale jakmile jde o Vaše selhání, nedokážete se s tím smířit. To má špatný dopad na Vaši mysl a komfort. Zkuste se tento rok snažit vyrovnávat se situacemi, které nedokážete ovlivnit. Nemůžete být ve všem nejlepší!

Tak to prostě je a bude a vy se s tím musíte smířit, jinak Vás to semele. Jen do toho, milí Lvi, nemáte co ztratit, ba naopak!

 

Zdroj:

  • autorský text