Partnerský horoskop na 4. zářijový týden: Střelci vyřeší problémy, Ryby uvolní emoce

Partnerský horoskop na 4. zářijový týden: Střelci vyřeší problémy, Ryby uvolní emoce
Skoro celý týden bude pod vlivem romantických a mírumilovných Vah, bude se proto na co těšit. Jejich vliv graduje ve čtvrtek, kdy bude pod jejich vlivem Slunce, a také v neděli, kdy bude mít vliv na nov. Avšak v průběhu víkendu se nemusíme s partnerem shodnout. Jaký vliv budou mít tyto události na Vaše znamení zvěrokruhu?

Beran (21. března – 19. dubna)

Již od počátku týdne budete mít zvýšenou chuť na romantiku a sex. Pokud si dáte pozor, abyste na svého partnera nebyli příliš rychlý, budou to krásné dny. O víkendu si však dejte pozor, abyste slova, která partnerovi řeknete, mysleli vážně. To platí obzvláště v neděli, dejte si také pozor na své činy.

Býk (20. dubna – 20. května)

Celý týden bude klidný, pokud k partnerovi budete hodně upřímní. Váš vztah to bude vyžadovat. Ve čtvrtek se s partnerem dohodnete, co změníte ve svém vztahu, aby to vyhovovalo vám oběma. Hlavně v pátek si dejte pozor na svá slova, partner by je mohl špatně pochopit.

Blíženci (21. května – 21. června)

Zažijete nečekaný příval energie a romantiky již na začátku týdne, ale nejsilnější touha po romantice se objeví ve čtvrtek. V pátek byste si však měli dát pozor na to, jakým způsobem přemýšlíte, nemusí se to shodovat s myšlenkami Vašeho partnera. V neděli ve vztahu čekejte něco nového.

Rak (22. června – 22. července)

Snažíte se svému partnerovi udělat radost vždy. Přestože na začátku týdne můžete být trochu náladoví, ve čtvrtek se o partnera pěkně postaráte. V pátek partnerovi sdělíte, co přesně si o vztahu myslíte. Je to nejlepší čas spolu komunikovat. O víkendu můžete mít na vztah zkreslený pohled.

Lev (23. července – 22. srpna)

Partner se k Vám může připojit, jakmile v první polovině týdne začnete uvažovat o doplnění vzdělání. V pátek si s partnerem můžete promluvit o finanční situaci. O víkendu si dejte pozor, co partnerovi slibujete, ne všechno můžete splnit, hlavně v neděli.

Panna (23. srpna – 22. září)

Opět nastává ten Váš čas, kdy se věnujete více práci než partnerovi. Pokud chcete partnera udržet šťastného, měli byste si na něj vyhradit také nějaký čas. Pouze v pondělí a v úterý si zajdete na rande. V pátek na partnera nebudete mít čas, ale on to pochopí díky Vašim slovům.

Váhy (23. září – 23. října)

Pokud jste s partnerem opravdu šťastní, zaměříte se na zlepšení Vašeho vztahu, nejvíce ve čtvrtek, přestože se může zdát, že vztah již lepší být nemůže. Může. Pátek bude ve znamení prohlížení si společných vzpomínek, protože se tak rozhodnete již po probuzení. V neděli budete partnerovi více věřit.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vztah s partnerem se tento týden hodně zlepší, převážně proto, že se první polovinu týdne budete nacházet ve své minulosti a jakmile se vrátíte do přítomnosti, přinesete si s sebou poučení. Po zbytek týdne budete klidní. V neděli můžete využít svého daru a pomoci partnerovi s jeho problémem.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Na začátku týdne nebudete příliš komunikativní, zlepší se to ve čtvrtek, pokud mezi Vámi a Vaším partnerem není harmonický vztah. Budete chtít řešit všechny problémy. V pátek si můžete s partnerem pohovořit o svých cílech. O víkendu pozor na hádky. V neděli se budete chtít s partnerem sblížit.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Tento týden bude převážně ve znamení úspěchu. Pokud chcete zlepšit Váš vztah, najdete si na to spoustu času, přestože také budete pracovat. V pátek můžete partnera vzít na výlet do vzdálené destinace. V sobotu hrozí hádky ve vztahu. V neděli se však budete připravovat na další pracovní týden.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Pokud si myslíte, že Vás partner nijak neposouvá vpřed, užije si Vás pouze do středy. Ve čtvrtek se totiž budete stýkat s lidmi, kteří podporují Váš osobní růst. V pátek opět budete myslet romanticky a budete se snažit něco s partnerem podniknout. V neděli se zaměříte spíše na sebe.

Ryby (19. února – 20. března)

Od pondělí do středy s Vámi nebude příliš kloudná řeč. Ve čtvrtek zjistíte, že to jsou Vaše potlačované emoce, a uvolníte je. V pátek budete přemýšlet nad tím, čím partnera překvapit. O víkendu budete mít temné myšlenky, co se týče vztahu. Pokud se to nezlepší, v neděli se rozhodnete pro rozchod.

Zdroj článku: