Budete podle astrologie šťastnější se psem, nebo s kočkou?

Budete podle astrologie šťastnější se psem, nebo s kočkou?
Lidé jsou různí a mají různé preference. Avšak nehledě na to, zda jste více milovníci psů nebo koček, astrologie Vám dává osobnost, k níž se hodí více pes, nebo kočka. Přečtěte si náš článek a zjistěte, s jakým zvířetem byste byli šťastnější.

Beran (21. března –⁠ 19. dubna)

Pes je pro Vás volba číslo jedna. Milujete dobrodružství se skvělým společníkem, který Vás bude brát takové, jací jste, a nenaštve se na Vás. Toto všechno pes splňuje.

Býk (20. dubna –⁠ 20. května)

Nemáte rádi, pokud se musíte držet něčího rozvrhu. Nemáte rádi příliš vtíravé tvory, a proto budete šťastnější spíše s kočkou než se psem. O kočku se nemusíte tolik starat.

Blíženci (21. května –⁠ 20. června)

S kočkou máte jeden společný koníček – přílišnou zvědavost. Rádi svou zvědavost projevujete a s kočkou se ještě prohloubí. Navíc Vaše zvědavost nutí kočky, aby se u Vás držely.

Rak (21. června –⁠ 22. července)

Šťastnější budete se psem, poněvadž si přímo bude žádat Vaši přítomnost. O psa je také nutné se starat více než o kočku, hlavně se mu věnovat. Vybudujete si se svým pejskem pevný vztah.

Nejlepší mazlíček pro lvy je pes. Zdroj: Dean Drobot / Shutterstock

Lev (23. července –⁠ 22. srpna)

Milujete pozornost, nejlepší mazlíček pro Vás je pes, který se Vám věnuje od rána do večera. Vždy usiluje o to, abyste byli šťastní.

Panna (23. srpna –⁠ 22. září)

Kočky nejsou tak divoké jako psi, což Vám plně vyhovuje, nehledě na to, že jsou schopny dodržovat Vámi stanovený řád. Také můžete předvídat, co Vaše kočka udělá.

Váhy (23. září –⁠ 22. října)

Přestože tíhnete k vlastnictví kočky, pes je pro Vás mnohem lepší. Chcete si získat něčí pozornost a zároveň lásku, což Vám pes nabídne kdykoliv, na rozdíl od kočky, která se mazlí jen nárazově.

Štír (23. října –⁠ 21. listopadu)

Tíhnete k vlastnictví psa, avšak ten pro Vás není tak vhodný jako kočka. Milujete totiž pocit, že si lásku a uznání druhých musíte zasloužit, což Vám splní kočka, nikoliv pes.

Střelec (22. listopadu –⁠ 21. prosince)

Jste extrémně energetičtí a vždy zkoušíte nové věci. Přejete si společníka, který s Vámi bude sdílet touhu po dobrodružství i pozitivní přístup k životu. Pes Vám toto dokáže splnit.

Kozoroh (22. prosince –⁠ 19. ledna)

Milujete pořádek a řád ve všem ve Vašem životě. Psa je možné vycvičit, aby se choval přesně tak, jak potřebujete, na rozdíl od kočky, která se naučí jen něco.

Vodnář (20. ledna –⁠ 18. února)

Máte rádi zvířata, která jsou inteligentní. Ačkoliv toto platí pro kočku i psa, kočky Vám osobně přijdou mnohem lepší a také se Vám s nimi bude lépe žít. Milujete projevy nezávislosti.

Ryby (19. února –⁠ 20. března)

Máte rádi pocit, že Vás někdo nechá o samotě si zapřemýšlet a neobtěžuje Vás. Kočka je pro Vás ten pravý domácí mazlíček, není příliš vtíravá, na rozdíl od psa, který vždy vyhledává Vaši přítomnost.

Zdroj článku: