Andělský týdenní horoskop: Štíři zatouží po společnosti, Vodnáři budou až přehnaně aktivní

Andělský týdenní horoskop: Štíři zatouží po společnosti, Vodnáři budou až přehnaně aktivní
Naše myšlenky mohou být velmi nebezpečné. Jsou vlastně spouštěčem většiny konfliktů. Něco nám utkví v hlavě, ačkoli to nemá žádný faktický základ, a uvěříme, že je to pravda. Tento týden naneštěstí bude plný takových myšlenkových zkratů, a pokud si neuvědomíme, že se jedná čistě o náš názor, započneme hádku.

Středem naší pozornosti jsme vždy my. Můžeme tvrdit, že se více staráme o druhé, dokonce by se to dalo posoudit z našich činů. Ovšem pokud se nám nedaří, zaměříme se pouze na sebe, ignorujeme problémy druhých. Bude to i váš případ? Přečtěte si andělský horoskop na tento týden.

Beran (21. března – 19. dubna)

V oblasti romantiky zatoužíte po experimentech. Také budete tíhnout k neférovému jednání, můžete zaznamenat touhu hrát si s potenciálními partnery a následně se jich krutě zbavit. Realizace tohoto nápadu může být obzvláště nebezpečná v případě, že již máte partnera, který se vše může dozvědět.

Dobré zprávy: Vaše vyjadřování bude tak dokonalé, že nemusíte lidi dlouho přesvědčovat, aby pro vás něco udělali. Také předtím, než něco začnete dělat, si ověříte, zda tento úkol udělat zvládnete.

Na co si dát pozor: Ve všech životních oblastech budete spěchat. A to natolik, že si nevšimnete, že se řítíte do problémů. Také vaše nynější schopnost manipulace vám může úplně zatemnit zdravý úsudek.

Andělská rada: Příběh, který probíhá ve vaší mysli v oblasti fantazie, byste měli zpřístupnit jen těm lidem, kteří jsou u vás zvyklí na kdejaké šílenosti, jinak si koledujete o nejednu nepříjemnost.

Býk (20. dubna – 20. května)

Zaměříte se na svou kariéru, budete usilovat o lepší pracovní pozici. Již máte všechny potřebné znalosti, které vám pomohou zapůsobit na nadřízené. Pečlivě jste shromažďovali informace a nyní se ukáže, že nešlo o zbytečnou ztrátu vašeho drahocenného času.

Dobré zprávy: S člověkem, k němuž máte nejblíže, se domluvíte na společném cíli, kterého budete chtít dosáhnout do konce roku. Díky tomu se ještě více sblížíte a vztah se silně prohloubí.

Na co si dát pozor: Naskytne se vám mnoho příležitostí se něčemu přiučit, avšak vy budete tyto cenné lekce ignorovat v domnění, že je to naprostá zbytečnost. Je dobré alespoň zkusit pochopit, co vám je nabízeno.

Andělská rada: Nebuďte přehnaně sladcí, když se seznámíte s novými lidmi. Existují i tací, kteří silně ocení vaši svéráznost. Jsou to ti lidé, kteří potřebují rozeného vůdce, kterým rozhodně jste.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nic vám nepřijde nemožné, a tak budete mít, hlavně v oblasti rodiny a domova, přehnané nároky. Pár dní se to s vámi dá vydržet, postupem času ale lidem kolem vás bude docházet energie. Také upřímnost vám chybět nebude, zároveň ji budete vyžadovat od druhých.

Dobré zprávy: Stanete se velkým diplomatem, všechno vyjednáte a odvrátíte velké množství problémů, které by jinak nastaly. Stýkat se budete zejména s lidmi, kteří vám vystačí po inteligentní stránce.

Na co si dát pozor: Budete se ptát na mnoho nepříjemných otázek a budete chtít znát pravdu. Také se můžete naštvat, když s vámi lidé odmítnou spolupracovat kvůli své vyčerpanosti.

Andělská rada: Nechte si radit od dominantní osoby. Možná působí trochu nepříjemně, ale zato vždy ví, co dělat a co všechno může nastat. Snažte se pochytit její způsob myšlení, pomůže vám v budoucnu.

Rak (22. června – 22. července)

Co se týče vašich plánů, půda se vám začne bortit přímo pod nohama. Teprve až ve čtvrtek přijdete na to, jak vzniklou situaci vyřešit, do té doby vás ovládne beznaděj. Nic nevyřešíte, a proto byste se neměli trápit, lepší bude snažit se radovat co nejdéle. Smích vám pomůže nemyslet na tuto špatnou událost.

Dobré zprávy: Hledání lidí, kteří jsou na tom podobně jako vy, nebude nadlidský úkol. Jako by věděli, že potřebujete jejich pomoc, pár známých a přátel se zastaví u vás doma a pomohou vám přečkat toto životní období.

Na co si dát pozor: Když něco nejde podle vašeho plánu, v utápění se v sebelítosti jste opravdový mistr, a nyní tato nevítaná vlastnost jakoby zesílí. Obklopte se lidmi, s nimiž si vždy máte co říci.

Andělská rada: Pokud vás ani přátelé nedokážou uklidnit, už vám zbývá jen možnost zahlcení vašeho mozku novými znalostmi. Naučte se něco nového a radujte se, jak vám to hned napoprvé jde.

Potřebujete se uklidnit, ale ani přátelé vám nepomůžou? Zkuste zahltit váš mozek a naučte se něco nového
Potřebujete se uklidnit, ale ani přátelé vám nepomůžou? Zkuste zahltit váš mozek a naučte se něco nového | Zdroj: AndrewLozovyi / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

I během takových maličkostí, jako je pití kávy či čaje s blízkou osobou, budete velmi upovídaní. Díky tomu se dozvíte spoustu novinek a zajistíte příjemnou atmosféru. Budete samá dobrá zpráva, přestože jste v poslední době měli určité problémy. Lidé vás budou mít mnohem raději, postaráte se o jejich zábavu.

Dobré zprávy: Určité věci vás obvykle dohánějí k šílenství, ne však tento týden. Budete opravdu klidní a nic vás nerozhodí. Budete mít pro chování ostatních větší pochopení.

Na co si dát pozor: Budete mít tendenci psychicky tlačit na ty, kteří vám nechtějí nic sdělovat. Přestože vám nebude trvat dlouho, abyste se dozvěděli pravdu, mnohem příjemnější je počkat, až vám dotyčný bude chtít určité informace sdělit sám.

Andělská rada: Lidé se začnou více přiklánět k vaší pravdě. Nezapomeňte na ně, až si budete zajišťovat luxus a velké množství výhod. Všem oplácejte stejnou mincí.

Panna (23. srpna – 22. září)

Vrátíte se ke starému způsobu života. Bude pro vás mnohem snesitelnější jít po prošlapané cestičce než vykročit do neznáma. Do práce se vám příliš chtít nebude, budete muset vymyslet způsob, jak se do ní dotlačit. Můžete se cítit smutní, že vaše snaha není oceňována, a může dojít k emocionálnímu výbuchu.

Dobré zprávy: Váš intelekt dostane pořádně zabrat, setkáte se s výjimečným a chytrým člověkem, kterého jste již někdy v minulosti potkali. Upřímnost bude vaše dobrá vlastnost, přestože ne každý bude chtít slyšet pravdu.

Na co si dát pozor: Ve druhé polovině pracovního týdne se budete zdráhat, zda udělat nějakou velkou změnu. Nenajdete-li přesvědčivé argumenty, proč ji udělat, můžete přijít o životní příležitost.

Andělská rada: Najděte novou motivaci, která vás opět postaví na nohy a přinese vám sportovního ducha. Válení se doma povede pouze k nudě, která vás bude ubíjet.

Váhy (23. září – 23. října)

Uděláte dojem na vlivného člověka, který je ve vašem životě hodně důležitý. Je-li tímto člověkem někdo, kdo si získal vaše srdce, romantika podpoří věrohodnost vašeho (opětovného) vyznání lásky. Komunikace bude lepší než obvykle, dokážete kreativně vyjádřit, co k této osobě cítíte.

Dobré zprávy: Zazáříte v oblasti zábavy. Chcete-li si zkusit práci komika, vaši přátelé se na vaše amatérské vystoupení velmi rádi podívají. Další dobrá zpráva je, že vám poskytnou zpětnou vazbu, tudíž můžete pracovat na svém zlepšení.

Na co si dát pozor: Nemá-li určitá osoba s vámi náladu komunikovat, nenuťte ji. Není nutné zjišťovat, proč tomu tak je. Tím pouze pokoušíte trpělivost dotyčného a jeho sympatie vůči vám se ještě více sníží.

Andělská rada: Větší respekt získáte, budete-li pokorní a v práci budete zastávat funkci pilné včelky. Jakmile si vás oblíbí autorita, šance, že si vás oblíbí i ostatní, značně stoupne.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Můžete se cítit trochu opuštění, a proto k sobě domů pozvete člověka, který je pro vás naprosto výjimečný. Těchto lidí se u vás prostřídá několik, na každého si najdete čas zvlášť. Z domova se vám nebude chtít vycházet, spíše vymyslíte nějaké zajímavé a zábavné aktivity v něm.

Dobré zprávy: Své povinnosti budete řešit tím nejlogičtějším způsobem. Nejbližší rodina, například rodiče či sourozenci, pro vás bude na prvním místě. Rodinné setkání není vyloučeno.

Na co si dát pozor: Přílišné pracovní nasazení může způsobit, že budete na své spolupracovníky naštvaní, budete mít pocit, že vám pouze překážejí. Několikrát se rozdýchejte, nemyslejí to špatně.

Andělská rada: Vyjádřete se kreativně, a to bez zábran. Jakmile něco nakreslíte, vytvoříte či napíšete, nekritizujte svou tvorbu. Vše, co uděláte, má pro vás nějaký význam a má vás to naplnit pocitem štěstí.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Ne všechna slova, která vyslovíte, budete myslet vážně. Slíbíte-li něco, můžete dotyčného zklamat. Naštěstí se u vás probudí smysl pro romantiku, a kdykoli někomu řeknete něco hezkého, tato slova budete myslet smrtelně vážně. Ne každý vám ale bude věřit, vaše sdělení budou přeplněna komplimenty.

Dobré zprávy: Sami sebe překvapíte, jak jste upřímní, odpovídáte-li na otázky autority. Budete přesně vědět, co říci, abyste vyřešili všechny pracovní problémy v úplném počátku.

Na co si dát pozor: V oblasti financí zapláčete, nedokážete-li se ovládat. Co se týče vašich výdajů za sebe a za rodinu, budete velmi marnotratní a do příští výplaty nemusíte vyjít.

Andělská rada: Pomoci jiným lidem lze i jinak než finančními prostředky. Tento týden důrazně doporučujeme myslet spíše na zlepšení mezilidských vztahů než na darování peněz jiným lidem.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Odvaha sdílet vaše názory vám chybět nebude. Můžete to ale začít přehánět, jakmile zjistíte, že vás lidé začínají poslouchat. Budete se muset držet zpátky, nechcete-li na sebe přitáhnout nechtěnou pozornost. Také budete muset udělat kompromis sami se sebou, některé vaše myšlenky budou protichůdné.

Dobré zprávy: Vyzkoušíte si mnoho nového a najdete nové zájmy, které vás budou naplňovat. Zapíšete se na nějaké kurzy či si vyzkoušíte život někoho blízkého. To vám umožní pochopit lépe nejen sami sebe, ale také ostatní.

Na co si dát pozor: Vaše tendence vracet se k dokončené práci a neustále ji předělávat se vám nevyhne ani nyní. Pokud to nyní uděláte, můžete vykouzlit horší výsledek než jak tomu bylo původně.

Andělská rada: Projevte lidem trochu lásky a vděku. Dělají pro vás, co je v jejich silách, ale vy to ne vždy jste schopni ocenit. Zlepšujete-li své vztahy, vězte, že snahu nemáte pouze vy.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Budete zbytečně riskovat své vztahy, ale také pohodlí. Není třeba dělat více, než se od vás očekává, vy však budete příliš aktivní a spoustu věcí také pokazíte. Tento týden je vhodnější držet se zpátky a plnit povinnosti teprve až tehdy, když vám autorita řekne, že již nastal čas.

Dobré zprávy: V rodině si vyříkáte své názory, čímž zastavíte dlouhotrvající boj o to, kdo je lepší. Naučíte se více držet pospolu, což ve vás vyvolá pocit, že někam zapadáte.

Na co si dát pozor: Cokoli se vám nebude líbit, to dotyčnému vytknete. Žádný člověk není dokonalý a někteří vaše moudro využijí ke spuštění hádky, která vám pouze zkazí náladu.

Andělská rada: Ne vždy je lepší udělat něco s předstihem. Naslouchejte jiným lidem a nejste-li si jisti, zda je dobré již něco dělat, nebojte se zeptat. Je to mnohem lepší než práci předělávat.

Ryby (19. února – 20. března)

Milujte sami sebe. Tento týden to budete potřebovat. Lidé vám poskytnou sáhodlouhý seznam vašich chyb, převážně z minulosti. Není třeba ale upadat do depresí. Najdou se i tací, kteří vám budou děkovat za to, co jste pro ně udělali, a zlepší vám náladu svými úspěchy.

Dobré zprávy: Budete přemýšlet nad vším možným a získáte nápad, jak změnit celou společnost k lepšímu. S chutí do toho, nemůžete nic zkazit.

Na co si dát pozor: Dodržovat pravidelný pitný a spánkový režim je nyní velmi důležité, vy však dle vlastního názoru na to nebudete mít čas. To povede ke značné podrážděnosti.

Andělská rada: Některé vaše plány zaručeně selžou. Pokračujte ve svém úsilí trochu jiným způsobem. Nakonec najdete tu správnou cestu. Vše, co musíte udělat, je snažit se.

Zdroj článku:
  • Autorský text