Andělský horoskop na víkend: Lev potká svou bývalou lásku, Vodnáři, pozor na nevěru

Andělský horoskop na víkend: Lev potká svou bývalou lásku, Vodnáři, pozor na nevěru
Co si pro vás vaši andělé strážní připravili na víkend? Pojďme se společně podívat na osud jednotlivých znamení. Andělé nad vámi stále drží ochrannou ruku!

Beran (21.3. – 20.4.)

Tento víkend vám andělé sesílají tvořivost a vytrvalost. Je to tedy ta nejlepší chvíle k tomu, abyste se pustili do nějakého rukodělného projektu, který již delší dobu odkládáte. Potřebujete doma něco opravit, chtěli jste něco zkrášlit? S chutí do toho, práce vám půjde od ruky.

Býk (21.4. – 20.5)

Buďte opatrní, konflikt vzniklý tento víkend se vyhrotí a andělé vám radí, abyste se uchýlili ke kompromisu, jinak to pro vás bude mít negativní dopad. V ideálním případě zkuste tomuto konfliktu úplně zabránit a vyřešit vše s čistou hlavou a v klidu.

Blíženec (21.5. – 21.6.)

Právě stojíte na pomyslné křižovatce a musíte se rozhodnout, kterou cestou se vydáte. Andělé vám dodávají pocit, že moc dobře víte, kudy jít. I když bude tato cesta plná překážek, uvidíte, že je hravě zvládnete překonat.

Blíženci se budou muset rozhodnout
Blíženci se budou muset rozhodnout | Zdroj: StanislavSukhin/ Shutterstock

Rak (22.6. – 23.7.)

Ještě dříve, než uděláte nějaký razantní krok, se v klidu zamyslete, zda neexistuje ještě nějaké jiné řešení. Andělé vám do hlavy vnuknou pár nápadů, které byste rozhodně měli zvážit. Horká hlava nadělá více problémů, a tak nedovolte emocím, aby vás o víkendu zcela ovládly.

Lev (24.7. – 23.8.)

O víkendu potkáte své bývalé přátele nebo dokonce svou bývalou lásku. Andělé vám radí, abyste využili příležitosti a navázali na staré známosti, velice to obohatí váš život. Navíc, pokud jste single, stará láska do vašeho života může vnést nové pocity štěstí. Využijte přízně andělů a milujte svůj život.

Panna (24.8. – 23.9.)

Váš anděl strážný vám na víkend propůjčí skvělé komunikační schopnosti, díky kterým se vám povede vše, co jste měli v plánu. Vyřešíte rodinné hádky, nesrovnalosti s přáteli či v práci a začnete znova. Podaří se vám vyřešit jakýkoli problém!

Váhy (24.9. – 23.10.)

Přestože se vám poslední dobou moc nedaří, nepodléhejte depresím. Andělé již tento víkend vidí ve vašem životě světýlko naděje. Brzy se vám tak podaří vyřešit všechny vaše problémy a objeví se nové příležitosti, které vám navrátí sebevědomí a chuť do nových projektů.

Štír (24.10. – 22.11.)

Dávejte si zejména pozor na to, abyste mluvili pravdu. Andělé vás varují, že touha zalhat v jakékoli situaci by se vám nemusela úplně vyplatit. Hlídejte si také své osobní věci, mohlo by se totiž stát, že o ně přijdete.

Střelec (23.11. – 21.12.)

Úspěch na vás čeká na každém kroku a tento víkend se vám díky ochranným křídlům andělů bude jen dařit. Využijte jejich přízně naplno, jelikož díky nim vám může začít úplně nový život. Teď už záleží jen na vás, jak se toho chopíte.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Práce je pro vás i zábavou a je to na vás vidět. Však i úspěchy z dobře vykonané práce se brzy dostaví. Andělé vám však doporučují, abyste se také chvíli věnovali i něčemu jinému než jenom práci. Zaměřte se sami na sebe a to, co vám osobně dělá radost. Chcete prostor pro sebe nebo raději vyrazíte ven s přáteli. Nezapomínejte odpočívat!

Práce je pro vás zábavou, ale i odpočinek je důležitý!
Práce je pro vás zábavou, ale i odpočinek je důležitý! | Zdroj: Cameron Prins/ Shutterstock

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Dejte si pozor na chvilkové známosti. Dobře si rozmyslete, zda vám toto potěšení opravdu stojí za to, abyste riskovali ztrátu dlouhotrvajícího vztahu nebo abyste pak byli zbytečně zklamaní, že to nikam nevede. Naopak vám andělé radí, abyste zapracovali na vztahu se svým partnerem.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Láska visí ve vzduchu a andělé jsou nakloněni zejména těm, kterým láska v životě schází. Zkuste o víkendu někam vyrazit a setkat se s novými lidmi. Pokud jste zadaní, partner vás něčím příjemným překvapí a krásně oživí váš vztah. Nechejte se unášet na křídlech lásky a užívejte si toto krásné období.

Zdroj článku:
  • Autorský text