Andělský horoskop na měsíc červen: Andělé předpovídají nové začátky, ale také dořešení starých záležitostí

Andělský horoskop na měsíc červen: Andělé předpovídají nové začátky, ale také dořešení starých záležitostí
Pokud přijde těžká chvíle, tak pamatujte, že andělé jsou vždy poblíž a můžete je poprosit o pomoc. Celkově ale červen přinese spíše pozitivní energie v životě. Přečtěte si, jaké poselství mají andělé přímo pro vás na měsíc červen. 

Beran

Červen bude k nezastavení. Budete mít kolem sebe spoustu dobrých andělů, kteří podporují soustředění, činnost a ambice. Proto se s chutí pusťte do jakéhokoliv projektu, který vám přijde pod ruku. To stejné ale platí v osobním životě, rovnováha je důležitá, na to nezapomínejte. Proto uspořádejte oslavu, výlet nebo nějakou aktivitu s vašimi blízkými. 

Býk

Od nového roku řešíte stále nějakou věc, která se vám konečně podaří uzavřít. Nebojte se to pustit, andělé očišťují váš prostor, aby mohlo přijít něco nového a lepšího. Uleví se vám. Pozor ale, nesnažte se vše racionálně pochopit a přijmete realitu takovou, jaká se objeví. Žít v myšlenkách a ve svojí hlavě není prospěšné. 

Střelec

Andělé vám pomohou se sebevědomím. Dáváte moc pozornosti radám od okolí, ale zapomínáte se ptát sami sebe, co je opravdu správné a po čem toužíte. Pobyt v přírodě nebo sport pomůže, abyste se napojili na svoje vnitřní já a chápali, co je pro vás správné. Neřešte, jestli budete pochopeni okolím. Každý jsme jedinečný a máme svůj život. 

Rak

Zkuste si v červnu více odpočinout. Nejspíš na vás jde tlak z více oblastí vašeho života, ať už je to práce nebo osobní život. Andělé vás varují, abyste zvolnili a naučili se taky odpočívat. Nemusíte se cítit provinile, když budete jen tak sedět u oblíbeného seriálu a jíst zmrzlinu. 

Blíženec

V červnu bude skvělá doba ujasnit si, co znamenáte pro ostatní lidi, ale i sami pro sebe. Jakou máte hodnotu a co chcete předávat světu? Nejspíš se zahlcujete příliš mnoha informacemi a lidmi. Uvědomte si ale, že tady nemusíte být vždycky a pro všechny. Udělejte si inventuru pracovního i osobního života.

Štír

Andělé vás budou obklopovat více v červnu než v jakémkoliv měsíci předtím v tomto roce. Budete čelit spoustě rozhodnutí. Zkuste si vždy, pokud to půjde, vzít nějaký čas, abyste si mohli zvážit pro a proti. Nedělejte unáhlené činy, stejně byste jich nakonec litovali.

Lev

Rovnováha. To je klíčové slovo pro vás v měsíci červnu. Práce, vztahy, koníčky, jídlo, spánek. To vše je potřeba zhodnotit a říct si, čemu jste v posledních měsících nevěnovali pozornost. Andělé chtějí, abyste byli spokojeni ve všech oblastech vašeho života. Vy si to zasloužíte.  

Ryby

Máte před sebou spoustu dobrodružství v měsíci červnu. Nemusí nutně jít o cestování, může se jednat o večeři v dobré restauraci nebo vyzkoušíte nový sport. Každopádně otevřete své srdce příležitostem, které se vám nabízí. Lidé to s vámi myslí dobře. 

Panna

Pokud jste ve vztahu, tak přijde nová vlna lásky. Poznáte svého partnera nebo partnerku z nového úhlu pohledu. Jestli jste stále nezadaní, tak přijde nová známost. Užijte si tuto pozornost a nechte se hýčkat. Nemusíte vždy jen vy dávat druhým, tato osoba vás naučí přijímat lásku, dárky a péči. 

Váhy

Andělé vám v červnu nadělí hodně klidu. Jestli jste doteď byli ve shonu, tak přijde nečekané uvolnění energií. Možná budete dělat stále stejné činnosti, ale najednou to půjde hladce. Neptejte se proč a jednoduše si užívejte, že jste najeli do správné životní flow. 

Vodnář

V červnu je pro vás skvělá doba na cestování nebo jej alespoň naplánujte. Vyjetí do nového prostředí vám dodá nový vítr do života, ale také inspiraci pro práci. Nemusí to být luxusní pobyt u moře, stačí chata v horách v ČR. Zkrátka potřebujete na chvíli oddych. 

Kozoroh

V červnu pro vás andělé připravili spoustu překvapení. Dořešíte několik rozjetých projektů. Také dostanete nečekanou odměnu. Neciťte se provinile, zasloužíte si to. 

Zdroj článku:
  • Autorský text