3 znamení zvěrokruhu, která svá novoroční předsevzetí nejpravděpodobněji dodrží. Zvládnete to i vy?

3 znamení zvěrokruhu, která svá novoroční předsevzetí nejpravděpodobněji dodrží. Zvládnete to i vy?
Leden už je v plném proudu a s ním začíná také plnění všech novoročních předsevzetí. Některá jsou náročnější než jiná, ale jen pár z nás je skutečně dokáže dodržet. Která znamení zvěrokruhu jsou natolik odhodlaná a zároveň realistická, aby to zvládly? Patří mezi ně i to vaše?

Kozoroh

Když si pracovití a vytrvalí Kozorozi něco naplánují, nic jim nemůže přijít do cesty. Nový rok jim navíc přináší skvělou příležitost k ohlédnutí se za jejich úspěchy i chybami z minulého roku a stanovit si tak nové cíle, které jsou pro ně skutečně splnitelné. Pravděpodobně mají už od začátku vymyšlený propracovaný a strategický plán, díky kterému budou moci pokročit ještě dále.

Nevyhýbají se ani dlouhým hodinám práce, když za sebou vidí výsledky. Kozorozi se zkrátka jen tak nevzdávají, zvlášť pokud jde o projekty a cíle, kterých chtějí dlouhodobě dosáhnout. I když je jejich cesta plná překážek a nepříjemností, pustí se do toho s ještě větším odhodláním a své sny si prostě splní.

Panna

Podobně to je i s perfekcionistickými Pannami, které si na organizaci času a plánování ještě více potrpí. Nevadí jim ani tvrdě pracovat, hlavně když vědí, že to stojí za to a motivuje je jejich cíl, který je jim čím dál blíž.

Navíc jsou také chytré a praktické a umí si proto dobře promyslet, jak svých cílů dosáhnout co nejrychleji. Pečlivě si projdou všechny své možnosti a do promýšlení svých novoročních předsevzetí i jejich realizace vloží mnohem více času a úsilí než ostatní. Zpravidla se jim ale opravdu daří plnit to, co si předsevzali, a když vidí, že jejich plán vychází a něco vyšlo přesně tak, jak si přáli, nic jim nemůže udělat větší radost.

Střelec

Dobrodruhové Střelci se s porážkou jen tak nesmíří. Právě proto se do nového roku vrhají se spoustou nápadů na to, jak by se mohli poučit z minulých chyb nebo co nového by mohli zkusit, aby zůstali šťastní a motivovaní.

Radost ze života je pro ně přeci jenom na prvním místě. Navíc na cestě k úspěchu umí překonávat i ty náročnější překážky a obtíže, které se jim zrovna naskytnou. A když své předsevzetí skutečně splní, budou na sebe tak hrdí, že se s tím s radostí hned pochlubí každému, koho potkají. A možná za to sami sebe odmění i nějakou dobrodružnou cestou či výletem.

 

Zdroje: